Edep hic kalmadı. Toplum icinde artık bir kadının cinsel organini eleştiricek kadar genişler ve rahatlar. Ayni şekil erkeğinde. Çok mide bulandirici degilmi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Nevar ki bunda sevmiyorsan katılmazsın sohbete seviyorsun ki sende bunun üzerinde soru çalışması yapmışsın
Soru çalışmasımı? Birşeyden şikayetçi olmak veyadda rahatsız olmak o şeyi sevdiğini göstermez ne kadar saçma sapan bir duşunce yapisi bu? O zaman bir kiz tecavuze ugrasin şikayet ettigi icin hoşuna falanmi gitmiş oluyor. Ben zaten o sohbetlere katilmiyorum ama hoşta karşilamiyorum hicbir zaman. Birde marifetmiş gibi ne varki bunda diyorsun. Sen kendi cinsel organini rahatca bir ortamda anlatiyorsan terbiyesizsin. Boyle şeyleri iyice normalleştirmeye başlamişsiniz.
Aslında haklısın ben sanal ortamdan bahsettim yani bu siteden normal hayattan değil yanlış anlaşılmasın kusura bakma kanka🙈
Bu site öyle. Millet kendini tatmin etmek için geliyor
ben siteden bahsetmiyorum
Normal. Yeni mi fark ettin
Bak sorun şuki konumuz bu site degil?
Tamam dostum anladım yazdığım son yorum bu site ile ilgili değildi. Sende geç anlama kıtlığı olduğu için her tarafta cinsel organların konuşulduğunu idrak etmişsin. Anladın
Kıt olan görüyorum ki sensin. Ben her tarafta cinsel organların konuşulduğundan ziyade hangi ortama girersem gireyim veyadda çevreme kulak misafir olduğum zamanlarda bu konuşuluyor. Ulke artik pisleşti ve depleşti. Ben bunu soyluyorum. Amladın?
Doğru söylüyorsun bazı şeyleri sıradanlaştırdılar iyice.. sanki çok iyi birşeymiş gibi marifetmiş gibi anlatıyorlar birde..
aynen oyle rezalet ozellikle kizlarin bu konuda konusmalari cok itici
Hep sosyal medyanın zararları. İnsanları olduğundan fazla özgür yaptı.
yani kısmen haklılık payınız var tabi ki...
neden kısmen?
% 99 hak verdim % 1 'lik kısmı normal düşünenlere verdim, o yüzden.
et parçası bunlar rahat ol
Et parcasiysa o cinsel organini cikar disari gez bakalim gezebiliyormusun. Gezemezsin. Neden mi? utaniyorsun cunki.
haklısın yaaa hiç öyle düşünmemiştim. kadın ile erkek arasındaki fark... sizin IQ yüksek..
Tamam sen kendi bildigini yap
yok yaaa mayo giyip denize bile girmem utangacım.. dışarı sarkıtıp nasıl dolaşacam
Mayo giymeue utanan insan gostermeyede utanir. E madem boyle bakacak olursak bir ortama girdiginde nasil rahatca kendi cinsel organini insanlar anlatabilirsin? Bu ahlaksizca
Zalak işte... sanki tek onda var.
Sen ne dedigimi anlamiyorsun neyse boş ver
Yo normal sıkıntı ne burada
Normal mi? Yazık kafana. Edep ahlak hic yok.
Edep ahlakı bu gibi şeylerle ölçen bir insan bence bana laf söylemeyi hak etmiyor
Edep ahlak başka neyle ölçulur? Kötü bir söz edersen, Terbiyesizlik, saygisizlik, insanlara saygi duymamakta edepsizliktir evet. Ama ortamlarda sen kendi cinsel organini rahatca konusabiliyorsan, ya da bir kizin cinsel organini rahatca konusabiliyorsan bu senin edepsizliğindir. Ne bu cok iyi birsey yaptiginimi zamnediyorsun?
Senki hiçbirimizin cinsel organın olduğunun sır olarak saklamak mı istiyorsun ahlak edep terbiye bu taraz şeylerle ölçülemez bu ancak senim yobazlığın olur
Cinsel organi saklamak falan degil mesele. Mesele bujnu her yerde her ortamda rahatca anlatabilmen. Sen rahatca afedersin benim s*im boyle şoyle diye anlatiyorsan midesizsin. Bunun yobazlikla bir alakasi yok
Bence değil sohbet iyidir
o zaman cinsel organiji her ortamda ac goster anlat iyiyse. midesiz
Farklı bakıyorsun sen
Hayir farkli bakmakla ilgisi yok ben dogru bakiyorum. Siz herşeyi normalleştirmeye başlamişsiniz. bir ortama girdigin zaman sevgilinin afedersin a*mı hakkinda konuşsalaar hoşuna gidermi yani? bu kadar basit ve ahlaksiz olmayin. Bu normal degil
Bana bir yazar mısın
Hayir yazamam
Gel sana anlatayım yine git
Bana bir şey anlatmaniza ihtiacim yok
ciddiyim ben
Bende ciddiyim?
Gerçekten
Ney gerçekten?
Bana ulaşsana
Nerede o toplum
turkiyede
Benim çevremde değil o zaman