kızlar önem veriyor mu bilmiyorum günümüzde çoğunlukla daha evlenmeden bu işi hallettik leri için pek anlamak mümkün değil... Bir erkeğin bakir oluşu nasıl anlaşılır.
Kızlar da kolay fakat erkekler de?
Bu durumu kız nasıl anlıyor?
kızlar önem veriyor mu bilmiyorum günümüzde çoğunlukla daha evlenmeden bu işi hallettik leri için pek anlamak mümkün değil... Bir erkeğin bakir oluşu nasıl anlaşılır.
Kızlar da kolay fakat erkekler de?
Bu durumu kız nasıl anlıyor?
Erkeklerin ilk deneyimi olduğunu kendi söylemediği takdirde imkansız. Fakat kadınların da bazen ilk olmasına rağmen anlaşılmayabilir bu kadından kadına değişir. Ayrıca bu tür şeylere takılı kalmamak gerekiyor bence kaçıncı yüzyıldayız.
Valla ben bakirim ama bazen dayanılmaz oluyor elle manuel nereye kadar dediğim oluyor , bunu kanıtlar ve kesinlikle kuşkusuz güveni karşılarım.
Bunu evlenmeden yapmaları önemli değil önemli olan o kızı o hale getiren ve arkasında o şekilde bırakan şerefsizin olması bak çevrem de o kadar erkek var arkadaş çevrem içinde 50 kişide sadece toplasan 7-8 kişi bakir her birinin yediği haltlar buradan yol olur. Bir erkek size fazlasıyla dokunduğunda utanıyor veya çekiniyor sa o bakir dir.
Kendimden biliyorum. ( Sakın gay olduğunu düşünmeyin )
Doğru haklısın
utanmakla bakirligin alakası yok benim eşimde utanlyor çekiniyordu ama benden önceki sevgilisi ile arabada bile sevişmiş.
Oha
evt
Ben hiç yapmadım yemin ederim nasıl bir şey hiç bilmiyorum. Bakir ölcem 🙄
yaparsın sabret
Şimdi sevgilin senle de yapıyor mu? Yapıyorsa sen senden öncekileri nasıl sindiriyorsun
ben eşden bahsettim ama
He doğru ya iyi ama almışsın çocuğu
obeni aldı
Aldı verdi buldu işte da tamam da ,,, aaaaaağğğ
Anlaşılmaz
Bunu biliyorum, bana artık hiç bir kız arkadaşımla ilişki yaşama dığım için don muhabbetleri açılıyor yok şeftali şöyle böyle geçen altı kadına madara oldum. Dene yanıl yanlışı doğruyu gör deniliyor bu doğrumu
Bana eve kız atmıyor musun soruları geliyor, geçen gün altı kadın toplanmış görüntülü arayıp evdeki tüm çekmeceleri dolapları tek tek açtım. Ne sütyen ne dantelli don çıkmayınca yüzüme tükürüp bizim oğlanlar saf denilip bir b*k olmaz sizden denildi.
Normalde evine gelsin seviş hata et gör yalnış veya doğru olduğunu gör deniliyor bana çünkü ben doğru biriyim. Yani ilki olduğum kızı ben bırakmam o giderse kendi bilir tarzı sek bir erkeğim bundan eminim asla yarı yolda kalmaz, ara sıra içimden geçiyor yanında olduğum arkadaşım olan kız acaba beni niye evine hiç davet etmedi gibi düşündüğüne yemin edebilirim. Ama bir kızı teke tek eve davet etmeyecek kadar da iyi biriyim. S*kimin keyfinde biri değilim ama içimden gerçekten ara sıra geçiyor ya belki aklından geçti sen bu kadar iyisin ama aslında onu başkalarına yem ederek kötülük mü ediyorum düşüncesi de oluyor bende
Bunu üstü kapalı söylüyorlar ama insanın aklına artık sokulması gerekiyor ben bir de sevilen biriyim eğlenceli temiz kalpli çok olmamak kaydı ile arasıra boş esprilerle mutlu eden hayat bende biraz fazla eğlenceli geçer. Sahiplenme bir ilişkinin arkasında durabilecek kalıpta biriyim atsam eve bir sürü kız atabilir tipim ama hangisi doğru yanlış bilmiyorum evime gelen kızda çok ama bir tamam yok belki bekleyen bile oldu içlerinde biraz fazlaca saf mıyım bilmiyorum biri tutsa da heba olmasam :)
Ya ben pek anlamıyorum ondan heralde
Aynen devam saplık baki kalsın
Cevap
6Cevap
Pasam, cok yanlis soru. Kadinlar bekarete pek cok onem vermez. Onlar mal mulk ve prestije bakar.
Biz erkeklere ise tam tersi, bana ne yuksek okudu ise. Cocuklara iyi bakar mi? Iyi bir anne olur mu vs. Onemlidir.
Sevişmesinden tavırlarından anĺayabilirsin desemde yakınlaşmadan bilemezsin
yatakta anlarsın anca giris cıkıslarda uzmansa
Erkekte çok zor ama ufak bir ipucu var aslında oda ilişki girişte aşırı heycan tutarsız davranışlar utangaçlık çekingenlik onun ilk kez yaptığı ihtimalini yükseltir ama yinede %100 diyemeyiz
Erkek bakırın diyecek kız da inanicak mecbur imkansız anlamak
Bir erkeğin utanması onun bakir olduğunu gösterir gibi kendimden bu kadar biliyorum. Az biraz değildiğinde utanır çekinir se o adam hiç sevilmemiş tır. Ben bakirim.
Sormak en güzeli ve en kolayı.
İlk gece de anladım nasıl bsalmisdi öyle ahahh
Çok kolayyy anlayamayız tabii
kızı kandan anlarsın ama erkeği anlayamazsın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?