Ben kadın olmama rağmen kendimi tutamıyorum üstüne atlıyorum resmen ama o tutuyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Ben kadın olmama rağmen kendimi tutamıyorum üstüne atlıyorum resmen ama o tutuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bi çok erkekde oluyor bazen ama onuda değişmek sizin elinizde 👍
Kendisi öyle olmaktan memnun
O memnun olsada sen çık memnunmusun bu durumdan?
Ben rahatsızda değilim memnunda ama benim istekli olmamı o garip birşeymiş gibi görüyor normal değil diyor sapık gibi hissediyorum
İyide ikinizinde durumu aslında normal ama böyle zıt olunca kafada böylr saçma şeyler oluyor ikinizden biri aynı olsa diğerliylr sorun olmaz bunu çözmen şart ama ya sen ona uyucan ya da o sana çünkü ilerde sorun olabiliyor benzerşeüni gördüm yaşadım çünkü 👍
Aslında o da istekli ama kendini tutabiliyor nefsine hakim oluyor falan ben mesela çevremizde az insan olan bir yerdeysek direk yapışıyorum o tanımadığımız insanlar bile olsa ayıp olur diye geri çekilir keza arabada falanda öyle
İşte ına etki yapamıyorsan bile en azından kendimin bu durumunun yani senin böyle olmanın normal olmasını algılatmlısın ona
Nasıl olcak o bilmiyorum Evde falan zaten o benden bile istekli oluyor ama dışarıda ben sürekli onun peşindeyim
Tahmn edebiliyorum dilersen yardımcı olabilirim 👍
Olur
Dilediğin zaman yazablrsn bana 👍
Onun Mermi Sorunu Olduğu için Kendisini Tutuyor
Yani Erken Boşalıyorsa Korkar içine girer girmez Boşalır Bu Yüzden Boşanmalar bile Oluyor
Bu durumda ne diyebilirim ki sana. Fazla doyuruyorsun hayvani. Az aç bırak ki o sana saldirsin.
Yok uzun süre görüşmesek de aynı
O zaman adam ya evli ya başkası var. Başka cevap bulamadim
Troll gibi geldi bu kadınların hepsi istekli nedense erkeklerde isteksizlik başladı
Sevgilimde istekli biri aslında ama nefsine hakim olabiliyor ben bile olamıyorum o erkek olmasına rağmen durabiliyor bir noktada
Çok tuhaf yani dediğin gibi hakim demekki bende hiç değilim
Sfsf böyle libidolu kizkar gerçek mi ya
Gerçek olmasaymış keşke bu kadar istekli olmam hemen kendimi kaybetmem normal değilmiş öyle diyor sevgilim kendimi sapık gibi hissediyorum artık
Yaş farkı var mi
Yok aynı yaştayız
Yaş ksc
ne şanslı ama bi okadar aptal adamlar var
Sanırım öyle utanıp çekinen istemeyen kız olsam daha çok sevinir sevgilim
Keşke böyle kadınlar bulsa benide
texrübesi yoktur senin kadar
Değiştir geri
İstekli birine git o zaman sende
Seni hasta ediyor anlaşılan...
Neden peki ya istejlivdegil ya da sana karsi bos
Bize de yaranılmaz 😂