Ben biseksüelim. Duygusal anlamda kizlara cinsel anlamda erkeklere daha istekliyim. Söyledigim kisilerden anormal tepkiler almadim. Belki de erkek olsaydim linc yiyecektim bunun sebebi nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılHeteroseksüel birisi olarak lezbiyen kadınların sevişmesini izlemek fazlasıyla estetih, hoş ve zevkli geliyor.
Ama bir şekilde bir filmde veya internet ortamında iki gayın sevişmesini bırak öpüşmesini görmek bile iğrenç geliyor bana. İkisi de eşcinsellik olmasına rağmen neden biri hoş diğeri iğrenç geliyor sorusunun cevabını şöyle düşünüyorum. Erkeklere ilgi duymadığım için erkek eşcinsel ilişkisi de bende nefret uyandırıyor. Belki straight kadınlar da lez ilişkilerden iğreniyordur. Bunu bilemiyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek itilince O Erkeksi Hali Yumuşuyor Kadınsı Davranışlar Sergiliyor
Bu Yüzden Hiç bir Yerde Ağırlığı itibarı kalmıyor Sözü Hiç kimseye geçmiyorSormak istediğin şeyler olursa Buralardayım 😋😋😋
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılestetik olarak erkek erkege böyle itici duruyor fakat kadın kadına olunca daha hoş daha güzel görüntüsü bile her 2 cinside tahrik edebiliyo benım düşüncem böyle bende biseksim
19 Yorumla
Soran+1 yılBiseksuelsin ve sende mi böyle düsunuyorsun
Cevap sahibi+1 yılbana göre igrenç degil tabiki :) beni tam aksine erkek erkege tahrik ediyo aklıma çok güzel şeyler getiriyor
Cevap sahibi+1 yılben genelleme yaptım insanların bakış açısı böyle itici olarak görüyorlar ama yaşadıkları zaman biz neden bu zevken mahrum kaldık diyolardır :)
Soran+1 yılNasil guzel seyler geliyor aklin
Cevap sahibi+1 yılşikayet ederler :) yazarsam
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıkabilirim istersen
Soran+1 yılCik
Cevap sahibi+1 yılçıktım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bisexsim cinsel yönden kızlar ve sevgilime karşı sadece duysallık düşünmedim
120 Yorumla
Soran+1 yılNe düsundun?
Cevap sahibi+1 yılSadece cinsellik ama şöyle bir durum kızı gördüğümde hoşuma giderse ve beğenirsem olur yani duygusal olarakta yakın hissetmem lazım
Soran+1 yılHoslanma asik olma falan oluyor mu sevgiki olmakn isteme falan
Cevap sahibi+1 yılOlabilir düşünmedim hiç yaşamadan bilemem ben sadece sevgilim ve bana eşlik edecek biri arıyorum yani güzel geçerse neden olmasın
Soran+1 yılBen boyle seyleri cok igrenc buluyorum. Özel hayat diye bir sey kalmiyor sahsen
Cevap sahibi+1 yılOna bakarsan kendi cinsine duygusal his beslemende mide bulandırıcı kadın kadına evlenenler lezbiyenlik olması gerekenin dışında olan her şey iğrenç o zaman
Soran+1 yılYani sadakat olmuyot anlaminda.
Cevap sahibi+1 yılBunu sürdürebilmek bizim elimizde sadakatla alakalı bişey değil
Soran+1 yılSende kadinlari sadece seks icin yani erkek arkadasini azdirmak icin gören bisekslerdensin sanirim
- +1 yıl
Gerçekten şu özel hayata 3. kişileri katan ve bunun doğruluğunu savunan yönelimlerini biseksuel ve ya lezbiyenlik adı altında çirkin bir duruma sürükleyen kişileri anlamıyorum, madem öylesin sevgilinle ayrı kız arkadaşınla ayrı takıl, yok 3'lü yok grup mideniz çok geniş bence mide ameliyatı olun
Cevap sahibi+1 yılEn azından bişeyleri saf haliyle burada anlatabiliriyoruz sen ve senin gibiler gibi bişeyleri saman altından yürütmüyoruz sorsalar herkesin kendi düşüncesi der özürlükten bahsedersiniz ama durum tersi olunca bi başkasıyla ilgili böyle konuşursunuz senin mide bulandırıcı şeylerin sana benimkiler bana buna karışmakta haddin değil yorum yapmakta anladın mı önünden ye prim kasıcam diye yorma o parmaklarını
Soran+1 yıl@Ecesan bu soruyu nerden buldunuz?
Soran+1 yılTüm sorularima yorum yapmıssiniz özellikle mi arattınız?
Cevap sahibi+1 yılBende görüşümü yazmakta özgürüm belkide senin düşüncen bana mide bulamdırıcı geliyordur
Soran+1 yılBiseksuel misin escinseli mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklere cinsel anlamda istek duyuyorsun kadınlara ise duygusal anlamda
07 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerde duygusal kadinlara cinsel de var ama o turlusu cok yoğun degil
Cevap sahibi+1 yılHımm anladım
Cevap sahibi+1 yılBi erkekle seks yaptın mı hiç
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılzevk almadın mı
Soran+1 yılAldim ama duygysal bir baglanma olmadi
Cevap sahibi+1 yılAnladım
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılSana çok özel bir sey sormak istiyorum ama burası müsait değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadın daha cekici olduğu için
12 Yorumla
Soran+1 yılOna bakarsan hetero hemcinslerime gore erkekler cok daha cekici
- +1 yıl
Ya orası öylee tabi ama bana göre kadın biseks daha hoş geliyo
+1 yıl3. olmak ister misin partnerimle bana 🤗
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana. normal geliyor ki keşke öyle biriyle tanissam
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbirbirlerine soktukları için
00 Yorumlakötü görüntü iğrenç çok
00 Yorumla