Eşimle aramız iyi değil ona rağmen ben onu her anlamda özlüyorum fakat onda böyle bişey olmuyor. Lütfen aldatma falan gibi konulara girmeyin başka sebepleri de olabilir. Erken boşalma vs gibi cinsel problemler vardı yetersiz hissettiği için yanıma yanasmiyor olabilir mi? Siz de kızgın olduğunuzda uzaklasiyor musunuz? Yaklaşık 4 5 gündür böyle bişey olmadı şehir dışına çıktım bugün 10gun de öyle yokum. Normalde ayrı kalacağımız zamanlarda bir şekilde cinsel birleşme yaşardık bu sefer olmadı. Bir erkek neden yanındaki kadına yaklaşmaz arzulamaz lütfen mantıklı şeyler söyleyin. Teşekkür ederim şimdiden.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bazen yaşanılan ve biriken şeyler insanda böyle bir soğuma yaşatabilir. Yetersiz gördüğünü düşündüğünüz yerde, eğer siz ona karşı bir destek sağlıyorsanız eğer, yetersiz görmesi için bir sebep yoktur demek. Ama eğer sizin dışınızda bu konuyu dile getiren biri ya da birileri var ise o zaman bu sorun haline gelir. Bazen erkekler, kafaya anlamsız şeyler takarlar, iş güç koşturmaca derken, gözünün önünü bile görmezler. Bazen yapılan hatalar küçüktür ama o an dağ olur. Geçiş evresi gibi düşünün, ilginiz ve alakanızı mümkün mertebe çekmeyin, bazen yatakta eşiniz ile konuşun, ona bazı şeyler dertmiş gibi anlatmamasını, hatta sizin yatak konusunda yorulduğunuzu dile getirin. Bu şekilde onu motive ederseniz, sorunun kaynağı bu ise ortadan kısa sürede kalkar. Diğer şeyler için ise konuşarak çözmeye çalışın, erkekler saman Alevi gibidir. Umudunuzu kaybetmeyin, her şey güzel olacaktır elbet 👍😊
08 Yorumla
Soran+1 yılİnanın bu dediklerinizin hepsini yaptım. Yaklaşıp reddedilmek artık ağrıma gidiyor bunu da belirttim. Her şeyi denemiş öylece ortada belirsiz kalmış hissediyorum kendimi
- +1 yıl
Bazen o duygu gerçekten ağırdır. Evlilikte yaşadığım bir durumdur. Bazen reddilmek insanı çok kırar, hani o durumu kabullenmek çok zordur. Sanırım bende eşiniz gibi saçma şeyler yapan bir adamdım. Ama kendimi onun yerine koyunca aklıma tek gelen şunlar oluyor. İş baskısı, ev baskısı ( geçim derdi ) , ülkede çalınan hayaller, hep yerinde sayma , hedef diye koyduğun şeylerin uzaklaşması ve en önemlisi toplumun bu konuda ki baskısı insanı bilinmeze sürüklüyor. Burada da ilk tavrı en sevdiklerimiz ve en çok sevenler alıyor. Naçizane tavsiyem kendinizi siz de onun gibi bazı konularda soyutlayın, zor olmayacağını söyleyemiyorum fakat kadın nefsine daha çok hakim olur. Diğer konularda da red yiyorsanız eğer, ruh olun. O size nasılsa sizde biraz daha ılımlısı olun. Belki de anlatamadığı bir derdi vardır, belki de bazı şeyleri kendi kafasında kurarak çözmesi gerekiyordur. Zor bir süreç hele ki bir tarafın bunu yaşaması gerçekten daha da zor bir süreç
Soran+1 yılKendimi bir süre geri cektigimde gelecek zannediyorum her konu için. Aramadigimda arar gibi mesela. Ben yaklasmadikca hiç yaklasmamayi seçiyor. Artık son noktada olduğumu zorlandigimi söyledim umrunda olmadı. Seni seviyorum deme çünkü ben bunu görmüyorum sorumluluklarını yapmıyorsun dedim. Bitmesi hep daha doğru gibi geliyor sanki zorluyormusum gibi ama bu acıyla başa cikamiyorum. Ne uyuyabiliyorum ne yiyebiliyorum tam tersi o çok rahat hayatına devam ediyor.
- +1 yıl
Eğer bir ilişki tek taraflı yürütülmeye çalışıyorsa çok zor oluyor. Başta belirttiğim gibi bu aptallığı bende yaptım. Baş edemiyorsan eğer bırak gitsin, her şey olacağına varır. Seviyorsan git diyeceğim ama bazen gitmek ve peşinden koşmak zordur. Evlilik zor bir süreç değildir aslında, zorlaştıran biziz. Ama ben bunların tek sorununun cinsellik olduğunu düşünmüyorum. Evet evlilikte cinsellik önemlidir fakat saygı olmayan bir evliliği cinsellik kurtaramaz. Tavsiye de bulunmak istiyorum fakat bulanacağım tavsiyeler hep size olacak. Eşiniz ile konuşma fırsatım olsaydı eğer, bu süreçte ona destek olabilirdim. Arkadaşlarına bi çıtlatın, moralsiz görüyorum eşimi, acaba bir sorun mu vardır gibisinden ağız yoklayın. Fakat bir insanın eşinden uzaklaşması sadece aldatma ya da cinsellik ile alakalı olmaz, altta yatan sebep bir kadın ise anlarsınız ama başka şey ise anlamakta zorluk çekebilirsiniz
Soran+1 yılEvet sorun sadece cinsellik değil genel bir sorun var ama konuşup çözmeye odaklı değil. Bizim egolarimizi bir kenara bırakıp kendimiz olabildigimiz tek yerdi cinsellik bu yüzden bunun da bitmiş olması canımı sıktı. Ne olursa olsun orada buluşur ve sonrasında sorunları çözerdik. Düşünmeden edemiyorum yerimi başkası doldurdugundandir bu uzaklaşma diye, buna inanmak da istemiyorum. Hissettiğim ve emin oldugum şey sevilmedigim gerçeği. Çok sordum gercekler neyse söyle seviyor gibi davranman daha çok canımı yakar en azından sorun neyse bileyim diye. Bir gün bende hakli olmak istiyorum diyor bir gün tartışmak istemiyorum diyor. E haklı olmak değil amacımız mutlu olalım yani neden bunun savasini verelim simdi diyorum tartışmayı bende istemiyorum ama sonlandırmak yerine sen soğuk yaparak daha kötü ediyorsun diyorum bana bir çıkış yolu bırakmıyor ki neyi nasıl anlamam gerektiğini bilmiyorum. Onu sevdigimden o kadar emin ki çaba dahi gostermiyor.
- +1 yıl
Aslında bu konuşmada kendimi görmek biraz rahatsız ediyor beni. Fakat kendi tarafımdan yaşadığımı size aktararak bir nebze de olsa içinizi rahatlatmak isterim. Evet bazen problem ki çoğu zaman problem yatakta çözülür ve biter gider ki hep böyledir. Ama bazen şöyle oluyor, biri tarafından kabul edilmeyen şey tekrar tekrar yaşanıyorsa eğer, taraflardan biri daha derine bakmaya çalışıyor. Farzen konuşuyorum giyim, mini etek giymenden rahatsız oluyorsam ve bunu dile her getirdiğim de kavga ediyorsam, ve problem yatağa girip çıkma İle unutulup sonra tekrar ediliyorsa, ben o yatağa bir daha girmem. Çünkü sorun çözülmüyor, sadece erteleniyor ki böyle oluyor emin ol. Başka kadın düşüncesine gelince, ben şahsen seven insanın daha doğrusu saygı gösteren insanın bunu dile getireceğini düşünüyorum. Aksi bir durumda bunu kadının hissedeceğinden adım gibi eminim. Ama şu da bir gerçek, senin onun arkasından gideceğinden çok fazla emin olduğu için, tartışmıyor, konuşmuyor ve uzaklaşıyordur. Bence otur bir düşün, tartışılan konularda senin payına düşen, rahatsız olduğun konular ne ya da neler. Eğer bunların cevabı yoksa, yani hiç bir cevap yoksa buna, al karşısına konuş. Ben bu durumu kaldıramıyorum artık, bunun başka bir çözümü var ise ona yönelelim de. Evlenmek kadar boşanmak da insanların hakkıdır. Keza problem olmadan böyle oluyor ise, mantıklı bulmuyorum. Keza yine ekliyorum, her yazdığım yazıyı bizzat yaşadığım için net bir şekilde yazıyorum.
Soran+1 yılAnladım. Çok teşekkür ederim farklı bir bakış açısı yarattığınız ve uzunca yazdığınız için 😇
En İyi Cevaplar
Kırgın ya da kızgın olduğun dan olabilir. Birde erkeğin böyle davranması için. Aklının dışarda olması gerekiyor. Aksi bir durum var ise de bunu sana söylemesi gerekirdi
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSöylediklerin bir sebep olabilir. Ama başka sebepleri de olabilir. Burada sana verilecek tavsiyeler genelde olumsuz olur o yüzden en mantıklısı eşinle konuşmak.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin adim atip konusman gerek erkekler icinde yasar herseyi soylemez sizler soyleyip patliyorsunuz bu gibi durumlarda sen konus ve onu istedigini soyle
00 Yorumla
+1 yılO havada değildir kırgın olunca da istemeyebilir insan
04 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim normal gibi gelmiyor. Ben onu hep özlüyorum çünkü
- +1 yıl
Onunda istemesini sağlayın giyim firikik gibi
Soran+1 yılYapiyorum gerçekten yapıyorum ilgisini çekmiyor. Fiziğiyle başka biseyle olsun güzel bir kadınım giydiğim yakışır falan ama ben apaçık karşısında dursam bile gelmeyecek öyle bir durum
- +1 yıl
Detaylı dinlemek isterdim sizi anlatmak istersenz
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılDönemsel oluşan şeyler belki dönemlerde olabiliyor öyle sryler
00 Yorumla
+1 yılBiraz soğuk durmayı tercih ediyor içine attığı bişeyler var, benim gibi.
00 YorumlaCinsel terapistlerden yardım alabilirsiniz burada çözüm aramayın tek söyleyebileceğim mutlu evliliğin sırrı cinselliktir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGeçici isteksizlik dönemi hepimizde olabiliyor.. üzülmeyin hepsi geçici.. emin olun oda üzülüyordur. Sabredin güneşli günler yakın.
06 Yorumla
Soran+1 yılTam küs olduğumuz ve ayrı kalacağımız zamana denk gelmesi garip. Uzun süre yokum çünkü. Çok soğuk davraniyor
Cevap sahibi+1 yılSizin eşinizle, uzun uzun, ama açık açık konuşmaya ihtiyacınız var her ikinizinde. Herkes eteğindeki taşı dökecek. Ne olacaksa olacak. Doktorluk bir durumu olan doktora gidecek (erken b..)
Soran+1 yılSık sık konuşmaya çalışıyorum kendisini açmıyor. Kac defa randevu aldık gitmedi. Geleceğimiz belli değil diyor bana. Açıkça istemiyorum sevmiyorum dese canım yanmayacak başka şeylere yormayacagim ama seviyorum deyip duvar gibi duruyor öylece farkı yok
Cevap sahibi+1 yılGeleceğimiz belli değil diyen biri aslında kesin kararlı demektir. Uzatmalardasınız. Bu her iki taraf için hem sıkıcı hem de belirsizlik olduğu için soğuma bugün tek taraflı yarın 2 derken soluğu boşanma davasında almayın derim bence.. zorlamanın (tek taraflı sabırlı seven sizsiniz)
Soran+1 yılSanırım öyle ama ozlemekten korkuyorum unutamamaktan bilmiyorum hiç biseyi kaldiramayacakmisim gibi öyle tükendim
Cevap sahibi+1 yılSizi özlemeyen, çaba göstermeyen birine özlem duymanız tek taraflı kürekle okyanusta çabalamaya benziyor.. yol alamazsınız asla.. herkes yeni hayatına baksın yol yakınken..
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kendini yetersiz görüyordur ya da senden soğumuştur ya da iş alakalı felan sorunları vardır belki sıkıntısı vardır içine atmıştır konuşmayı dene
00 Yorumla
+1 yılNeden peki sana karsi isteksiz
00 YorumlaTripli kız yine iş başında
00 Yorumla
+1 yılSenden soğumuş olabilir belki
00 YorumlaDüzelir düzelir aklina kötü şey getirme
00 YorumlaTercihi farklıdır belkı
00 YorumlaYetersizlik hissi
09 Yorumla
Soran+1 yılUzun zamandır böyle problemi var ona ragmen yaklasiyordu çok iyi olmasa da bu sefer hiç yaklasmadi küs olduğumuz için olabilir mi bilmiyorum. İstenmiyor ve sevilmiyor gibi hissediyorum
Soran+1 yılİyi ama ben yetersiz hissettirmedim ki. 2 yıldır evliyiz hep bu sorunu vardı hiç üstüne düşüp onu incitecek bi söylemde bulunmadım doğru düzgün. Ne yapmalıyım bu durumda
Soran+1 yılBunu sürekli istiyorum, hiç ben onu yapmam etmem demem. Hatta geçenlerde seks sırasında beni nasıl görüyorsun vücudumun neresi hoşuna gidiyor falan gibi şeyler sordum sen sapik sapik küfürlü şeyler istiyorsun dedi kırıldım bende. Küfürlü konuş demiyorum ayrıca bu olsa bile garip değil söyleyeceğin şey benim vücudumun bir yeri yani bunu kalça olarak falan da telaffuz edebilirsin illa başka bişey söyle demedim diye dedim. Önceden böyle değildi sinirsiz olalım derdik şimdi çok farklı anlam veremiyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne