Özellikle evli insanlar bu eşinizle aranızda sorun yarattı mı ya da yaratır mıydı?

1 ay sonra düğünüm var ve asla cinsel organımı beğenmiyorum. Çok araştırdım şeklinin veya nasıl göründüğünün sağlık ve cinsellik açısından sorun teşkil etmediğini öğrendim. genital bölgem küçüktür ama iç dudak dediğimiz kısımlardan biri diğerine göre dışarda görünüyor öyle karışık bir görüntüsü yok ama kapkapalı bir görüntü olmadığı için eşim gördüğünde ne düşünür korkusu oluştu. Mesela benden önce evlenen arkadaşımınds öyleydi ama eşi hiç öyle düşünmemiş hatta gayet güzel buluyormuş ama ben bilemedim çünkü erkekler hep istiyor ki bembeyaz olsun sanki bu elimizdeymiş gibi aman her şeyi içerde olsun kapalı olsun bu da bizim tercihimiz değil hatta bir soruda şey yazmıştı kadının cinsel organı güzel değil diye birlikte olmaktan vazgeçmiş.. nasıl ki erkekler büyüklüğünü vs. Seçemiyor bizde seçemiyoruz öyle ameliyat olmakta kolay iş değil.

Özellikle evli insanlar bu eşinizle aranızda sorun yarattı mı ya da yaratır mıydı?