Cinsellikte prezervatif zevk vermiyorsa yerine hangi korunma yöntemleri tercih edilmelidir?

Cinsellikte prezervatif zevk vermiyorsa yerine hangi korunma yöntemleri tercih edilmelidir?
Doğum kontrol hapı ya da ertesi gün hapı olabilir ama bunlar genelde kadınların adet döngülerini inanılmaz derecede berbat eder hormonal bozukluk yaratır.
Spiral yata tüp bağlatma olabilir ama bunlarda %100 koruma sağlamıyor hala ihtimal var üstelik diğerlerine göre daha zahmetli
Geri çekilme diyenler olacaktır ama bu kesinlikle korunma yöntemi bile değil.
Genelde ilaç sistemi şöyle çalışıyor bir ilaç alırsan o ilaçla birlikte başka bir şeylere ihtiyaç oluyor her ilaç başka ilacı beraberinde getiriyor yani tıp sektörü böyle her zaman
Kesinlikle en güzel en kesin korunma sağlayacak şey prezervatiftir en ince olanını alırsanız gerçekten hiçbir etkisi olmaz bir de yani ne kadın onu hisseder ne erkek Ama özellikle söylüyorum en incesi ince olduğu için ekstra kaliteli olmak zorunda yani okey tercih edin ya da Durex
en idelai en sağlıklısı normal d. k. haplarıdır. hem en yüksek korumayı sağlar hem sağlık katar.
adet düzenler
vajina içerisinde oluşabilecek kist polip ya da myomlara engel olur eğer var ise de tedavi eder.
yani hem en yüksek koruma
hem adet düenleme
hem vajinal sağlık ve temizlik sağlar
Cevap
19Cevap
Geri çekilme
İşi bilen bir allahın kuluda hormonsuz spiral dememiş.
Spiral.
Gerçekten çok rahat. Bir kere taktırıyorsun 10 yıl koruyor. 6ayda bir kontrole gidiyorsun o kadar. En rahatı diyebilirim
Seks yaparken et ete deyip şak şak diye ses çıkmadımı o seksten bir şey anlamam, 🔥❤️korunma yöntemi olarak boşalmaya yakın çıkarır ağına alır oral yaparak boşaltır ve yutar
sen şekerin ambaşajını açmadan yiyebilirmisin onun için sadece kızlar korunma kullanmalı gerisi boş
Kontrol hapları var ama tam geçerli sonuç vermeyebilir ya da erkek kendini bilecek bu konuda. Takmak kötü ama bazen hastalık konusunda da önleme yapıyor
Korunma yöntemiyle çözüm bulamazsın. En kesin çözüm, beline hakim olabilen bir bey bulmak.
Her daim geri cekilme
Simdiye kadar bisey olmadk
Biliyorum var ancak cok düsük ihtimal. Zevkimden geri kalamam. Zaten genelde cok geç bosaldigim icin zevk suyuda gec geliyor
ben bekardan 7 yıl evli olarak 10 yıldır seks hayatıma dayanarak ! ya patlama esnasında dışarı çıkacaksın ya da anala yapacaksın 🤫
doğum kontrol hapı
Sen çok biliyorsun nasıl kadını hamile bırakmayalım ben kendimi geri çekerek önlem alıyorum şimdiye kadar da hiç sorun olmadı 10 yıl oldu
En iyi geri cekilme bosalmama 🙂
Geri çekilme ve karşılıklı oral seks
Geri çekilme tabikde 😘
Hap içilebilir
Hacı şakir. Şak şak şak
Bir ilac var ertesi gun hapi gibi erkek iciyor..
Yüzüne boşalma
Doğum kontrol hapı
Hadi yorumlara 😅
Spiral ve hap var
Evetya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?