Cinsel Yaşam Eşiniz olacak insandan önceki ilişkiler gizlenmeli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yaşadığınız önceki ilişkileri söyler misiniz yoksa gizler misiniz 👀 Eşiniz olacak insandan önceki ilişkiler gizlenmeli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Kızlar evet erkekler hayır kxjxjxj 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. önceki ilişkileriniz sizin kişisel mahreminizdir. söylemek zorunda değilsiniz. "bu konuları lütfen sorma" deyip geçin. 1 0 Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sorarsa yüzeysel olarak söylerim detaya gerek yok sormazsa ve konu oraya gelmemişse söylemem 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır. Çünkü illa ki bir gün karşına çıkar bir yerde. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Söylerim çekinmem seven beni geçmişimle hatalarımla sevsin 0 5 Yorumla Cisim17 +1 yıl Hta cokmu Yorumla netflixnchill +1 yıl Kesinlikle. Deneyimli Kadın her zaman bir adım öndedir benim nezdimde. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @cisim17 hata hatadır azı çoğu olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @netflixnchill herkesin kendi tercihi tabi :) Yorumla netflixnchill +1 yıl Kesinlikle. :) Yorumla
Emre_bozovali Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Gizle tabi istersen söyle eski sevgilim beni böyle hadi ordan böyle yaladı de 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herşeyi en başta söylerim ne olacaksa başta olsun 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Profil ile düşünce çalışıyor farkında mısın başta dürüst doğru olmak sonda pişmanlık getirir ilk fırsatta başa kalkılan bir durum olur Yorumla Soran +1 yıl Çakışıyor olacaktı Yorumla Konrad027 +1 yıl Başta anlatmasam ileride ortaya çıksa ve ayrılık olsa daha zor olurdu çünkü alıştıktan ve sevdikten sonra gitmesi daha çok koyar o yüzden her şey en başında olmalı bana göre Yorumla Soran +1 yıl Beni düşündüren kısımda burası Söylesem başıma kalkar mı sonradan Söylemesem sonradan öğrenir mi Sağlam ikilem 🤦🏻♀️ Yorumla Konrad027 +1 yıl Sonradan öğrenme ihtimali yüzde 50 tabi bi başkası bilmiyorsa ihtimal daha düşüktür Yorumla Soran +1 yıl İnsanı yoran şeyler 😑 Yorumla Konrad027 +1 yıl Pekte takılmak lazım ne varsa anlat Yorumla Soran +1 yıl Anlatmama taraftarıyım Yorumla Konrad027 +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Haddibakalım Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. Bazen bilmemek bilmekten daha iyidir 0 0 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Duruma gore soruya gore. 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben isterse anlatırım açık açık saklamam 0 0 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl gizlerdim 0 3 Yorumla ıssızadam65 +1 yıl Yuttuğun çocuklardan bahsetmezmisin Yorumla aslıı_449 +1 yıl @ıssızadam65 m*l hiç ilişkim olmadı. ama olsaydı gizlerdim. Yorumla aslıı_449 +1 yıl @ıssızadam65 terbiyesizlik etme Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben söylerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kızlar evet erkekler hayır kxjxjxj
önceki ilişkileriniz sizin kişisel mahreminizdir. söylemek zorunda değilsiniz. "bu konuları lütfen sorma" deyip geçin.
Sorarsa yüzeysel olarak söylerim detaya gerek yok sormazsa ve konu oraya gelmemişse söylemem
Hayır. Çünkü illa ki bir gün karşına çıkar bir yerde.
Söylerim çekinmem seven beni geçmişimle hatalarımla sevsin
Hta cokmu
Kesinlikle. Deneyimli Kadın her zaman bir adım öndedir benim nezdimde.
@cisim17 hata hatadır azı çoğu olmaz
@netflixnchill herkesin kendi tercihi tabi :)
Kesinlikle. :)
Gizle tabi istersen söyle eski sevgilim beni böyle hadi ordan böyle yaladı de
Herşeyi en başta söylerim ne olacaksa başta olsun
Profil ile düşünce çalışıyor farkında mısın başta dürüst doğru olmak sonda pişmanlık getirir ilk fırsatta başa kalkılan bir durum olur
Çakışıyor olacaktı
Başta anlatmasam ileride ortaya çıksa ve ayrılık olsa daha zor olurdu çünkü alıştıktan ve sevdikten sonra gitmesi daha çok koyar o yüzden her şey en başında olmalı bana göre
Beni düşündüren kısımda burası
Söylesem başıma kalkar mı sonradan
Söylemesem sonradan öğrenir mi
Sağlam ikilem 🤦🏻♀️
Sonradan öğrenme ihtimali yüzde 50 tabi bi başkası bilmiyorsa ihtimal daha düşüktür
İnsanı yoran şeyler 😑
Pekte takılmak lazım ne varsa anlat
Anlatmama taraftarıyım
Sen bilirsin
Bazen bilmemek bilmekten daha iyidir
Yapamadığım için rahatım😀
Duruma gore soruya gore.
Daha önce ilişkiye mi girdin
Ben isterse anlatırım açık açık saklamam
Acikca soylerdim
Bilmesine gerek yok.
gizlerdim
Yuttuğun çocuklardan bahsetmezmisin
@ıssızadam65 m*l hiç ilişkim olmadı. ama olsaydı gizlerdim.
@ıssızadam65 terbiyesizlik etme
Ben söylerim
soyle
Söylerim