7 yıllık ilişkim vardı evlenecektik aldatıldım bundan sonra ilişki hayatım hiç düzene binmedi. Biriyle tanışıyorum en başta seviyo gibiler ölüyolar bitiyolar ben hemen inanıyorum duygusal yaklaşıyorum 1 ay olmadan ayrılıyolar öğreniyorum ki hemen başka kızla sevgili olmuş 2 kişide aynı şeyi yaşadım çok üzülüyorum kendime özgüvenim gitti sırf cinsellik yaşamıyorum diyemi böyle lütfen yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSendeki sevgi gibi kolay kolay bulamazsın sade seven kalmadı karşılıklı oldu her şey maalesef saf ve temiz sevebilecek insan sayısı çok az o yüzden herkese güvenme kendini bilen birisin istemediğin bir durum olunca sen çıkar hayatından
08 Yorumla
Soran+1 yılBen 7 yıllık ilişkimde bile hiçbişe yaşamadım o yüzden belki güleceksiniz ama böyle şeylerden tam anlamıyla anlamıyorum bile sanki her sevgili bunu yaşamadı mecburi gibi bi durum söz konusu hangi erkek evlenirki böyle kızla nasıl oluyo ben anlamadım
- +1 yıl
Çok değişik işler yani şu anda hayat tersine döndü işte dediğin gibi yapmak zorunda gibi bir durum oluştu ayrıca erkekler değil kızlar istiyor bu durumu devir değişti artık sende ona göre hareket edecen istemediğin bişeyi yapmayacan bekleyecenn
Soran+1 yılBenim üzüldüğüm ilk başta her şey çok güzel ilgi desen 10 numara hediyeler çiçekler ben hemen kendimi kaptırıyorum sonrası hep aynı laf duygularımda yanılmışım diyolar gidiyolar
- +1 yıl
Besledikleri duygular belli seks amaçlı iletişim işte yani kimse kimseye çiçek hediye durduk yerde almaz alırsa bekler bişeyler bakar ses yok ister ses yok bakar dalgasına verecek çok var onlarla uğraşır zaman kaybetmez o yüzden takma kafaya bu işleri fazla
Soran+1 yılBana 1. Haftamızdan evleniriz şu bu hayalleri kuruyordu sonra bi erkekle en fazla nekadar yakın oldun ilerde sorun olmasın dedi hatta bunu 2 kez sordu
- +1 yıl
Eeee sorunca ne oldu sonuç ne oldu yani ona göre ne yapacaktı mesela
Soran+1 yılGüya evlenince sorun olmasın sonradan filan dedi
- +1 yıl
Sorun olacak ne varmış ki kendine sorsan fındık kırıyodu üstünde 😬
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılCok kotu olmus bu canim cok zor bunu asmakta cinsellik olmayinca bole oluyor ara ver zamani birwk bence uzulme sende
05 Yorumla
Soran+1 yılAma ben saf ve temiz sevmek istiyorum herşeyi vaktinde yaşamak istiyorum ama her defasında aynı şeyi yaşıyorum çok mutsuzum
- +1 yıl
Aiylrum seni hak veriyorum okurken bile gozlerim doldu kekse elimden bise gelse
- +1 yıl
Uzulme lutfrn bende uzuldum aglicam simdi
Soran+1 yılÇok incesin Teşekür ederim😞 napmam gerektiğini ilişkide nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum belki bu konuda yardımcı olursun
- +1 yıl
Olurum elbette izin verirsen
Seninle cinsellik vs yasamak mi istiyorlar peki sonrasında mi ayrilik oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle talepte bulunmuyolar teklif etmiyorlar ben kendimi belli ettiğim için sanırım
Doğru olanı yapmışsın kendi sınırlarını çizmişsin
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşamıyorsun diye mi terk ediliyor sun
011 Yorumla
Soran+1 yılSırf öyle diye ayrılıyorum diyen olmadı ama sadece fikrim
- +1 yıl
Sen istiyor musun peki seks yapmayı
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Bırak o zaman sen keyfine bak
Soran+1 yılAnlamadığım hepsini aynı olur benden ayrılanın 1 hafta sonra başka ilişkisi oluyo
- +1 yıl
Çünkü onlar seks istiyor sende olmayınca başkasına gidiyor
Soran+1 yılSeç olan kızla nasıl ciddi düşünebiliyolar
Soran+1 yılseks*
- +1 yıl
Kim ciddi düşünüyor ki onlar eğlencelik
Soran+1 yılBirsürü kız olan ınstagram hesabını kapatmış yeni açmış fakeden yazdım hayatımda biri var senle konuşmam doğru olmaz dedi kim olduğumu bilmiyo ama
- +1 yıl
Dm yazdım konu derin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım