1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımla hiç cinsel konular konuşmadık. Hangimiz korunacak vs bunu nasıl sorarım? Ne demeliyim utanıyorum konuyu nasıl açıcam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAslında bu tartışmasız bişidir korunma konusunda erkek korunması lazım çünkü kadın korunursa doğum kontrol hapı kullanırsa yumurta gerileme olur ve ilerki zamanlarda çocuk sahibi olmak istediğinizde bir tedavi sonrasında çocuk olma ihtimali olabilir spriyal takarsanız buda ilaç kullanmazsınız ama buda yumurtada sorun olur en iyisi erkek korunmalı isterseniz araştırın aynı benim dediğim gibi olacaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum ama sormam gerekiyor yoksa bencilce davranmış olurum ve nasıl soracağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Normal soracaksın tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğum kontrol hapına başlasan ya da aylık iğnelerden olacaksın oda hergün condom kullanmak istemez sanırım ya da dışarı boşalır ama içine kaçarsa zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabikide nişanlın diceksin kondom al bulunsun ilk girdiginde çıplak girsin adamda tadını alsın sonra takarsnz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hemen cocuk istemiyorum de konuyu ac dusuncesine gore girersiniz konuya
02 Yorumla
Soran+1 yılO da hemen istemiyor zaten onu daha önce konuşmuştuk ama bu konuyu konuşmadık
Cevap sahibi+1 yılCevap olarak hemen cocuk olmasini nasil engelleyecez de
Neden korunmak istiyorsun sonuçta eşin olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk istemiyorum hemen
Hissetmek istiyorsan hap kullan...
03 Yorumla
Soran+1 yılSürekli hap kullanamam ki
Soran+1 yılNasıl sorayım bu konuyu
+1 yılOnda bilmiyorsa büyük sıkıntı
01 Yorumla- +1 yıl
*o da
+1 yılİkiniz de korunun garanti olsun