Cinsel Yaşam Seks hayatınız bir emoji olsa ne olurdu? Suuuuuue Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 410 Yorumlara gelin de konuşalım Seks hayatınız bir emoji olsa ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Emoji olmazdı seks hayatım olmadı hiç 0 0 Yorumla
BerkaySamet Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Bende bu soruyu bekliyordum. Sexting yaparken kesinlikle kullanılacak emojiler:(%100 lazım olur)🤤😛😁🔥🥵🤭💦😙 başka aklıma gelmedi daha vardı 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Seks hayatım hiç olmadığı için 🙂mutluyum çünkü aseksüelüm 0 0 Yorumla
AKBEY___52 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Seks Hayatım bir Emoji olamaz çünkü hayatım yok Bir kadın yok yapacağım 0 0 Yorumla
ByExrian Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Öyle bir emoji icad edilmedi daha nasıl anlatsama bilemedim 0 0 Yorumla
hsncgg55 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 68% +1 yıl Bi süredir böyle 🤩🥳 ama bi uzun bi süre böyleydi🧐 0 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Olmayan hayatın emojisi var mıdııır acabaa 🤔 5 1 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Aferin Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. 🍓🍑👅bunlar olurdu 1 0 Yorumla
mhael0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl 😈😈😈😈 bu olur. Seks hayatimda olmak isteyen kadinlara acigim 0 0 Yorumla
tam_1asln Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Sevgi dolu birliktelikten yana olduğum için 🥰 3 0 Yorumla
pandakaptan Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl 🐍🐍🐍🐍 1 2 Yorumla Suuuuuue +1 yıl Tıssss Yorumla pandakaptan +1 yıl kıvrımlı ve her alanda iyi))) Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 🌋🌋🌋🌋 1 2 Yorumla Suuuuuue +1 yıl Waaow Yorumla Arifde38 +1 yıl Dağ gibiyim patlamaya hazır Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. 👅 olurdu 1 1 Yorumla Suuuuuue +1 yıl Hahah iyiymiş Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. 👩🏻🤝👩🏻😛😉 2 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. 😈💥 iki emoji olsun 7 3 Yorumla Bay_Nutella +1 yıl He yaaa Yorumla Gktugaslan +1 yıl Sert mi seviyosun Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Super olmus Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. 🤪 Bu olurdu 😂 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sen koy emojiyi bebeğim 0 0 Yorumla
kimsesizkimseee Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. 👉🤏 net yani sdlkşksdş 0 0 Yorumla
MARJİNAL_BEY Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl 🤡🤡🤡🤡 1 3 Yorumla Suuuuuue +1 yıl Neden palyaço Yorumla MARJİNAL_BEY +1 yıl Oyun oynamayı seviyorum. Tam ikizlerim. Yorumla Suuuuuue +1 yıl Hahaha eğlenceli Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 🤤🔥🔥🥵🥵💋🫦 3 2 Yorumla kanka35 +1 yıl neden karışık yokmu Yorumla kanka35 +1 yıl nedne olmasa yaşamımn tadı yok Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 🥺 ağlamak uzeri olan surat olurdu çünkü yok 3 2 Yorumla mavimuratfb +1 yıl Nasıl yo k Yorumla mhael0606 +1 yıl olur benle sen gel bana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 🇸🇦 1 2 Yorumla Suuuuuue +1 yıl O ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok işte Yorumla
Hahaha2020 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. üzgün surat sanırım. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 🐰🐰🐰🐰🐰🐰bu olurdu 0 0 Yorumla
Egitimcııı Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Su ve ekmek 4 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. 🔥🔥 yeterli olmuştur 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. 👅👅🤤🤤🤤🥰🥰😜😜🔥🔥💦💦 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. 🤌🏻 1 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. 👎bu olurdu 2 1 Yorumla Crawled +1 yıl Neden o emoji ya hiç doğru düzgün biri denk gelmedi mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Emoji olmazdı seks hayatım olmadı hiç
Bende bu soruyu bekliyordum. Sexting yaparken kesinlikle kullanılacak emojiler:(%100 lazım olur)🤤😛😁🔥🥵🤭💦😙 başka aklıma gelmedi daha vardı
Seks hayatım hiç olmadığı için 🙂mutluyum çünkü aseksüelüm
Seks Hayatım bir Emoji olamaz çünkü hayatım yok Bir kadın yok yapacağım
Öyle bir emoji icad edilmedi daha nasıl anlatsama bilemedim
Bi süredir böyle 🤩🥳 ama bi uzun bi süre böyleydi🧐
Olmayan hayatın emojisi var mıdııır acabaa 🤔
Aferin
🍓🍑👅
bunlar olurdu
😈😈😈😈 bu olur. Seks hayatimda olmak isteyen kadinlara acigim
Bu olurdu: 😋
😂😂
🤷🏻♀️🙅♀️net bunlar olurdu