10 gün önce doğum yaptım. Eşim benden uzak duruyor şimdi. Yaklaşınca 6 ay bir şey yapmak yok diyor ama ben o amaçla yaklaşmıyorum. Her şey ilişkiye girmek demek değil ki. Ona gelene kadar hep uzak mı duracağız birbirimizden? Öpsem öpmüyor, yaklaşacak olsam uyuyacağım diyor. Sinir oluyorum artık bu duruma. Sürekli bebişle ilgileniyor. Sevmesi, ilgi göstermesi normal ama beni neden ihmal ediyor anlamıyorum. Erkekler doğumdan sonra böyle mi oluyor genelde? Başına gelen var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba bende evliyim ve bir çocuğum var aslında evliliğin temeli ve en güzel şeyi bence çocuk erkekler genel olarak doğum yapan eşine artık anne gözüyle bakar en azından bi çoğu ama aslında bu içinde olduğu durum evliliğin stabilize olmasıyla alakalı bir durum siz ne yapsanız bence boş bizdede aynısı oldu diyemem şöyle biz hep arkadaş gibiyiz öyle de devam ediyor tek ortak noktamız çocuk.. o yüzden sana tavsiyem beklenti içerisinde olma olursan üzülürsün küçük minik bir evladın var herşeyden önce onu düşün eşinin burada yaptığı tek yanlış dediğin gibi ilgi göstermemesj bu üzücü bir durum senin yükünü alması bir sarılması iki çift güzel laf etmesi çok önemli aslında ama ne yazık ki eşinde olsa anlamıyor ben neler yapmadim ama yok karşındaki insan anlamıyorsa kafasını dleip huniyle bunları söylesen boş kaç yıllık evlisiniz
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
+1 yılMaalesef genelde bu durumu yaşar erkekler, ancak senin eşin abartmış, 6 ay ne yaa, 40 günü zor saya lar varken hemde☺️
00 Yorumla
+1 yıl10 gün önce doğum yaptıysan hala kanaman var demekki neyin peşindesin normal değil mi uzak durması
03 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu okumamışsın anlaşılan. Boş yapıyorsun şu an.
- +1 yıl
Sonunu yeni gördüm özür en azından sana sarılıp öpmesi gerekir eşin biraz öküz ya da çok yüz veirmissin
- +1 yıl
Doğumdan sonra o kırk gün geçsin diye heyecanla bekleyen biriyim ben bana on yargılı olma
6 ay ne be loğusa 45 gün kasmasın bu kadar 45 gün sonra yapıştırması lazım artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an ilgi bebekte loğusa dönemin geçince sana dönecek ilgi merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn az 6 haftalık bir dönem gerekir ilişkiye girmek için. Ama lohusalık döneminden yakınlaşmak istemiyor olabilir. Biz böyle durum yaşamadık hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sürekli elleşir öperim o iş olmayacaksa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki köpek balığı gibi peşimde sürekli hamilelik doğum fark etmiyor:)
01 Yorumla- 1 yıl
Bunu nasıl yapıyorsunuz?
+1 yılÇirkin geliyorsun demekki gözüne bakımlı ol biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılNereden biliyorsun da konuşuyorsun. Boş yapma.
- +1 yıl
Güzel olsan öyle yapmaz
Gizli Üye(18-24)+1 yılUzak duruyor çünkü sen yaklaşınca seni düdüklemekten korkuyor yani kendine hakim olmamaktan korkuyor
00 Yorumlaİlk bebişse normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin sa. k. ak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem