Bir kadın ve bir erkek arkadaş olamaz mı?

Arkadaşlar çok moralim bozuk. Ben geçmişi seven bir insanım eski arkadaşlarını unutmayan onlara sevgi besleyen biriyim. Aklıma geldiklerinde inşallah iyilerdir diye dileklerde bulunan bir insanım. Bu yıl Instagram'da eski iş hayatimdan, lisemden ve mahallemden çocukluk arkadaşım takip attı. Üç ayrı kişi. Ben mutlu oldum beni hatirladilar merak ettiler de takip ettiler diye. 10 yıldır evliyim benim zamanımda her şey farklıydı. Yani yazmaya başlıyorlar ama sonu sarkmaya gidiyor evli olduğumu bildikleri halde. sarkma da değil hatta yatmak için yazdıkları da çok belli oluyor. O kadar kırıldım ki anlatamam. Ben mi akilsizim eskiden de boylelerdi ben mi goremedim yoksa ben evlendikten sonra tüm ilişkilerde bir değişim mi oldu ben dışında kaldığım için farkedemedim bilmiyorum. Evliliğim de hiç iyi değil açıkçası bosanmayi düşünüyordum ama bu başıma gelenlerden sonra vazgeçtim. Bu nasıl bir ortam nasıl bir dünya ne olmuş böyle. Kimseye guvenemeyecek miyiz biz? Cinsellik isteyen insanları da anlıyorum ama el insaf başka kimse kalmadı mi tanımadıkları birilerine yonelsinler neden eski arkadaşı seçiyorlar nefret ettim cidden nefret ettim. Çok güzel biri değilim ayrıca ortalama bir tipim ben. Böyleyken bile bu tarz şeylerle karsilasiyorum güzel kizlari hiç düşünemiyorum bile çok zor kim kime güveniyor nasıl yaşıyorsunuz bekarlar Allah yardım etsin
Bir kadın ve bir erkek arkadaş olamaz mı?