Sevgilimle tartışıyoruz tartışmaların çoğu benim yüzümden çıkıyor benim triplerim falan aramızda cinsellikde var bazen sadece cinsellik için benimle birlikte olduğunu düşünmüyorum fakat her tribimi ona söylediğim bütün lafları çekiyor 3-4 gün tribimi çekip açıklama yapmışlığı var böyle oluncada cinselliğin ilişki için normal olduğunu bunun için benimle birlikte olmadığını düşünüyorum eğer onun için olsaydı saatlerce günlerce aramızı düzeltmek için uğraşmak yerine seninle mi uğraşıcam derdi ve herşeyde beni dinliyor canım sıkınsa düzelsin diye uğraşıyor bunuda yapmazdı diye düşünüyorum yanlışmıyım arkadaşlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Anlayamazsın hiçbir şekilde erkekler çok çakaldır karşısındaki kızı nasıl kandıracağını iyi bilir kızlar da anlamıyor zaten kolayca kanıyorlar kimsenin içini bilemezsin yani. Karşındaki adam iyi biri olsa bile yine bir şey değişmez sonuçta anlaşamayıp ayrılma ihtimali var yani
24 Yorumla- +1 yıl
Ben acemiyim o zamn
- +1 yıl
@MertAltunkynk Aman sen bari bozma kendini böyle kal 😇
- +1 yıl
Ya öylede bazen şey oluyo işte. Shsj
- +1 yıl
Bu satirik zaten veriyormuş peynir ekmek gibi , nasıl belli olur diyor birde, adam seni aksam yemeğe götürüp ellemeden eve bırakıyorsa, veya gel aşkım gezelim burada park var deyip sonra eve bırakıyorsa bu normal, ama birde gel yemek yiyelim dediğinde isim var deyip, ne zaman abaza olsa nerdesin buluşalım gel eve gel otele gel arabaya deyip pompa pompa yapıp gidiyorsa sonra aramayıp sormayıp 3 gün sonra yine gece uyudun mu diye mesaj atıyorsa pompacı mülayim işte 😜
En İyi Cevaplar
+1 yılSadece seni o iş için aradığı nasıl belli olur biliyor musun aftada bir iki kere arar İşi olduğu zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılSürekli yazıyor 10 dk yazmasam arar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
+1 yılKonuşması nasıl sana yaklaşımı mesafeli mi sürekli bir yerlere davet etmeye çalışıyor mu cinsellikten konu açıyor mu
01 Yorumla
Soran+1 yılCinsellikten konu ikimizin isteğiyle açılıyor hep dışarıda buluşuyoruz bana yaklaşımı gayet samimi bi sorun olunca direk anlar moral vermek için ellinden geleni yapar 10 dk geç cevap versem üst üste yazar yine bakmazsam arar
Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. ben bu sorunun cevabını kızlar neden onemser onu anlamıyorum. hani öyle ise adamı kovalıcaksınız sanırım. istenmeyen bir şey bu.
00 Yorumla
+1 yılGüzel gixen şeyleri neden bozuyorsunuz bu kadar kolay
01 Yorumla
Soran+1 yılNaptım şimdi😄
+1 yılOna evlenmek istediğini söyle niyeti o zaman belli olur
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçma olur evlenelim demek ve daha önce bir çok kez bunun konuşması geçti
- +1 yıl
Seninle evlenmek istiyorsa cinsellik için birlikte oluyordur. Erkekler niye evlenir? seks için. Eee zaten seks yapıyorum ben bu kızla niye evleneyim? Diye bir soru felir akla eğer erkek vicdanlıysa kıza yazık olacak evlenmem lazım onunla diyebilir
+1 yılYahu seks yapacak hazır kadın bulmuş ondan peşinden koşuyor niye elindekini kaybetsin
07 Yorumla
Soran+1 yılHenüz yapmadık sadece konuşma ve istese başkasıylada yapar
- +1 yıl
Belkide yapıyor bunu bilemeyiz seks sohbetide iyidir zevkini alıyor işte
Soran+1 yılHayır yapmıyor eminim :)
- +1 yıl
🤣🤣 kadınlar hep emin zaten
Soran+1 yılSizde hep şerefsizsizsiniz😂
- +1 yıl
Valla seks sohbetinde sende de ufak bi... luk sezdim 😉
Soran+1 yılTamam amca
Beyle.
00 Yorumla
+1 yılSevmiyodur bebeğim kullanıyodur bunu da hissedersin zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman şu an beni kullanmıyor😅
+1 yılVerme bence
06 Yorumla
Soran+1 yılVermedin zaten
- +1 yıl
Ne vermedin
Soran+1 yılCinsellik olmadı yani sadece konuşma
- +1 yıl
Aramızda cinsellik var yazmışsın
Soran+1 yılCinsellik konuşması vb şeyler var anlamında
- +1 yıl