Gizli Üye(30-35)+1 yılYani ben seks yapmayacağımı ya da dokundurmayacağımı gösterip belli edince sevgileri de bitiyordu demişssin, yani sırf çıkarı için istediğini alamayınca uzaklaşmışlar, o güne kadar maske takıp iyi davranmışlar. Sana dürtü ile yaklaşanlardan direkt uzak dur, ELE. Sende Haklısın Türkiye de cinsel açlık çok yüksek. ABAZAN dolu. Bence arkadaş tavsiyesine kulak ver seni çevrelerinde, Efendi gördükleri biri ile tanıştırsınlar. Küçüklükten kalan taciz TRAVMAN olabilir, seni suistimal etmiş olabilirler, cinsel veya değil senin iyi niyetinden faydalanıp, kullanmaya çalışmış insanlar olmuştur. Bunu kabul et, Yaralarını iyileştirmeye çalıştır. bilmelisin ki bir şeyler sizi üzdüğü için ne kötü ne de iyi bir insansınız. Yaralarınızı kabul ederseniz gerçekten ihtiyacınız olan şeyin ne olduğunu öğrenirsiniz ve bu da alacağınız en büyük faydadır.
Küçüklük yaralarımızı iyileştirmek için;Benzer kişileri hayatımıza çekeriz, Bilinçaltı istemdışı yapar. Sadece sen değil yaşayan;kötü niyetli insan çok;pek çok kız sevgi sözcükleri ile kandırılıp;iğrenç işlerde çalıştıranlar ve faydalanmaya çalışanlar var.
https://www.youtube.com/embed/QZE5uA0NvIYhttps://www.youtube.com/embed/4-0dz6P4pm805 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılERKEKLERİN BİR KISMI ABAZAN OLANLAR, KIZLARLA CİNSELLİK YAŞAMAK İÇİN;AŞIK ROLÜ YAPARLAR, AŞIKMIŞ GİBİ DAVRANIRLAR, KIZLAR DİKKATLİ OLSUN BU TİPLERE..
Soran+1 yılYa böyle erkeklerin nerdeyse hepsin böyle. Olayın tramva şu buyla alakası yok. Çoğu kız arkadaşım da aynı şeyleri yaşıyor. Hiçbir erkek bizi sevip değer vermiyorsun sadece cinsel olarak kullanmak için rol yapıyorlar ve biz de bunun rol olduğunu görünce uzaklaşıyoruz ama hiç düzgün erkekle karşılaşmadıktan sonra noolcak. Ayrıca arkadaşlarım da tanıştırdı ama onların da karakterimden hoşlanmadım başka kötü huyları vardı ya da onlar da Abaza çıktı mesela.
Cevap sahibi+1 yılO zaman %99 u böyleyse sende ciddi yola girenle bakıcaksın, yoluna. Sınır çiziceksin en baştan.
Soran+1 yılArkadaşım zaten ciddi olup davrananlar da böyle. Gayet ailesi ile tanıştıran sevgiliyiz evlenicez diye gezenler.
Cevap sahibi+1 yılYani ben seks yapmayacağımı ya da dokundurmayacağımı gösterip belli edince sevgileri de bitiyorduysa sevg gerçek değil aşkı, aşık olan ısrarcı olmayacaktır düzgün olan , evet düzgün erkeklerde sevdiği kadını arzular, onunla özel anlar yaşamak ister ama zorlamaz, değer verir, çevremde azda olsa vardı böyle olanlar denk gelmiyor olmanız yok demek değil
En İyi Cevaplar
Bulunur ama ilişkinin her türlüsünde cinsellik vardır fakat bu anlayışlı kişiler ve birbirine saygıyla alakalı bir durumdur. Örneğin ben sevgilim yahut flört ettiğim insanlara teklif yapmam ya da sürekli bir temas etme eğilimim olmaz her ne kadar arzu etsem de bunu saygısızlık olarak görürüm şahsi görüşüm bu tarz şeylerin ortak kararlar doğrultusunda ya da doğaçlama gelişen olaylar şeklinde olması diğer türlü bu eylemin kadın erkek farketmeksizin insanı rahatsız ettiği apaçık ortada. Böyle olmayan iyi ve gerçekten seven erkek bulursun tabi hala küsmemişlerse aşka sevgiye ben gibi çünkü insan ister istemez bazı kötü erkek/kadın 'lar tarafından üzüldüğü için bu tarz şeylere küsüyor ve tek yaşamanın kendileri için belirli bir süre içerisinde daha iyi olacağına kanaat getirip sonrasında tek olmaya alışmaya başlayıp kafam rahat diyerek yollarına devam ediyor ve günün birinde elbette karşılarına birinin çıkacağını umuyorlar. Kısacası bulunur evet
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de öyle çok yıprandık erkeklerden ondan genelde ve artık hep tekim. Beni mutlu etmiyor iyi gelmiyor erkekler çünkü tek daha iyiyim. Ayrıca kesinlikle saygısızlık zaten ama o kişiler o kadar kalitesiz şerefsiz ve ucuzlar ki sadece kendileri düşünen benciller. Benim eski sevgililerim öyleydi. Her saniye beni elleme öpme ve ilişkiye zorlama durumları vardı ben de bu nedenle kavga ediyordum onlar da yalandan sevgi sözcükleri söyleyip hediyeler alıp gözümü boyamaya ve beni yanlarında tutmaya çalışıyorlardı ama 1-2 ayı geçmedi hiçbiri.
Soran+1 yılKeşke işte düzgün gerçekten seven böyle Abaza olmayan sadece seks için kadına değer vermeyen erkekler hayatıma girse
- +1 yıl
Benim de aynı şekilde cinsellik yönünden değil fakat kullanılmışlık hissi gibi şeyler ben naif bir insanımdır yani çevremdekiler öyle der genelde olayları çok fazla büyütmem kavga etmeyi boş konular için tartışmayı sevmem genellikle konuşarak çözmeye çalışırım trip vs şeyleri benlik değil ve sırf bu yüzden ben terk edildim en son sebebi ise ben çok monoton ve sıradanmışım hiç kavga etmiyor muşuz boş konular da bile isteye tartışabilirmişim her zaman mutlu huzurlu olunamazmış vs gibi saçma bir nedenden terkedilince en son saldım bende yıllardır hayatıma insan almıyorum sırf kaos seven menfaat düşkünü ve ego tatmin etmek isteyen bilimum kadınlar yüzünden. Ama umudum tükenmiş değil illaki kendimize uygun biri olacak hayatımızda şu an için sadece boş insanlar kontenjanı kapalı hepsi bu sen de aynı şekilde önce bir arkadaş ol bence sonrasında kanın kaynarsa sevilebileceğine eminsen birliktelik kur yoksa başlı başına aynı hataları kendimiz bile isteye yapıyoruz
Soran+1 yılYa şöyle ben şimdi şunu gark ettim ben duygusal boşlukta değilsem ailem iş okul arkadaşlar yoğunsa zaten böyle iğrenç erkekleri hayatıma almıyorum. Ama işte yanlış teksem işsizsem böyle depresyonda gibiyseniz bu heriflere güveniyor inanıyor yakınlaşıyorum ve sonra daha çok yıpranıyorum. Ondan işte öyle yalnız ve boşlukta kalmamam lazım. Mesela şu an değişim ve o nedenle hiçbir erkeğe kanmam güvenmem. Ama kendimi değersiz başarısız yalnız hissettiğimde hani bir umut böyle iğrenç tiplerin yalan sözlerine ilgisine kanıyorum.
Soran+1 yılZaten öyleyim. Benim kadar dolu bi insan hayatımda görmedim ve kimse de göremez. Ama niye bu kadar sadece fiziğim için seviliyorum anlamıyorum. Kimse ruhumla benle ilgilenmiyor tek dertleri seks.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu cinsel tacize giriyor ağızlarının payını vermekde senin elinde sonuçta senden yüz buluyorlar yani yargilamiyorum asla ama demek tepkilerin yeteri kadar sert değil bir kadın istemedikten sonra bir erkek siddin sene cesaret edemez bazı şeylere tecavüz durumu hariç ama bunun harici biraz da senden kaynaklı diye düşünüyorum
018 Yorumla
Soran+1 yılBen de zaten hepsinin ağzına sı*tım . Onlar da ne var ne yaptık ki şu bu dediler. Evet ben yumuşak biriyim ve kavgacı değilim diye bunu görüp cesaret buluyorlar maalesef. Bağırıp çağırıp Tokat atmıyorum. İnsan gibi istemiyorum zorlamasana filan diyorum bunlar da peki peki diyip yine zorluyor ben de o zaman bitiriyorum. Mesela sevgiliyle sarılıp yatmak ya da sadece öpüşmek istiyorum ama beni sexe zorluyorlar. Deliriyorum çok sinir oluyorum ve evet bu çok başıma geldi ve geliyor bıktım. Diğer kız arkadaşlarım hiç yaşamıyor.
Soran+1 yılBana hep aç abaza pislikler denk geliyor herhalde.
Cevap sahibi+1 yılSanırım öyle oluyor ya da nerde nasıl davranacağını bilmeyen tipler geliyor herşeyin bir zamanı yeri vakti vardır ve en önemlisi de karşındaki da istiyor mu en önemli şey bu dediğin gibi yumuşaklığından kaynaklı da oluyor bu durum biraz sarılıp uyumak da sevdaya dahil yüzünü sevip avuçlarından öpmek de sevdaya dahil seks de sevdaya dahil dediğim gibi herşeyin bir zamanı olmalı bence
Soran+1 yılBence de öyle. Mesela bunlar benle sadece uyudu sarılsa ya da öyle şefkatli romantik şeyler yapsa da bunları sadece gözümü boyamak için yapıyorlardı. Zaten öyle şeyler yapmasalar sevgili de olmaz ilişki de yaşamazdım. İşte aşık değer veriyor rolü yapıyorlardı seks için. Yoksa gelse öküz gibi direk seks istese zaten yapmam yapmıyorum kimse. Ama işte hiç düzgün birine denk gelmedim maalesef onu diyorum.
Soran+1 yılGerçekten seven eden akışıklı eğitimli iyi kalipli düzgün bir erkeğe denk gelmedim. Hep merde işe yaramaz pislik yalancı abaza ierwfsiz varsa beni onlar buluyor.
Soran+1 yılHalbuki baktığında çevrem gayet kaliteli ben seçiciyim vs
Cevap sahibi+1 yılEvet gerçekten düzgün bir adama denk gelmemissin belli gelmiş olsaydın başka şeyler konuşurduk zaten seks için şöyle bişey dicem her erkek ister bunu ama saygı duymayı bilmek gerekir sen istemiyorsan durmayı bilmeli he seks için de yapmacık davranmak göz boyamak karakter eksikliği zaten benimde seks istemeyen kız arkadaşlarım oluyodu gayet de yanımda yattiginda sarılıp saçlarını sevip avuclarini öpüyordum parmaklarını seviyodum hiç de zorlamadim hadi hadi hadi hadi diye kendisine bıraktım ve böyle olmalı diye düşünüyorum
Soran+1 yılİşte bence de öyle ama ben hiç öyle bir erkeğe denk gelmedim. Sadece seks içim değil mesela sarılmak öpüşmek için bile. Ben istemiyorum yim zorluyordu hepsi. Yani diyorum ya 70 erkekle çıktıysam gerçekten 65 i yaptı bana bunu 18-38 fark etmez yaşları meslekleri şu bu. Hepsi zorladı taciz etti. Ondan nefret ediyorum hepsinden. Hiç koruyan kollayan sahip çıkan doğru düzgün olmadı. Hepsinin tek derdi cinsellikti. Diğer birkaç kişi de tamamen soğuk alakasız sevgisiz ilgisizdi. Boş boş buluşup sohbet edip kalkıyorduk zaten bitti.
Soran+1 yılYa şimdi karşılıklı seks yapar birbirini arzularsın ama aynı zamanda başka şeyler paylaşırsın severdin. Benim deli gibi seks yapan ya da sexle ilişkiye başlamış kız arkadaşlarım var ama ilişkileri dolu dolu asla sadece seks değil. Benim ilişkilerim ben be kadar çabalasam uğraşsam da sexin ötesine geçemedi. Yani gezer tozar bir şeyler yapar sohbet ederdik ama erkeklerin hepsi boş mal hobisiz embesil tiplerdi. Yani hepsini hadi bitse de seks yapsak diye yapıyorlardı ondan ben de ilişkinin anlamsızlığı mallığından sıkılıp birkaç haftada bitirdim. Zaten güzel anlamlı ilişkim olsa bir erkrk olsa yıllarca sevgilim olurdu. Ama hiç olmadı işte.
Cevap sahibi+1 yılSeks konusuna girmicem bir kadın bir ilişki de sevildiğini sahiplenildigini hissetmediği hiç bir koşulda kolay kolay seks olayına girmez zaten he erkek olarak seks isteyebilirsin hatta bunu dile de getirebilir kadın ne zaman isterse ona bırakırsın sen kadını yaşamaya devam et yani al karşına gözlerine bakarak rakı iç mesela :) sarıl saçlarını sev bırak parmakları sakllarinda dolaşsın seni sevsin ne bileyim gez toz eğlen akışına bırak hayatı değer verdiğini hissettir özel olduğunu göster
Cevap sahibi+1 yılSeks olmadan da çok güzel şeyler yapılabilir ya ben öyle düşünüyorum şahsen tabi ki benim kendi fikrim bu
Soran+1 yılBenim seks olmayan da bin tane ilişkim oldu. Ama yine öyle tam seven değer veren güvendiğim hiçbir erkek olmadı. Yani hiç gerçekten sevildiğimi düşünmüyorum bi erkek tarafından. Hep mallar çıktı ve çıkıyor karışma.
Cevap sahibi+1 yılOda senin şanssizligin maalesef çok güzel seven erkekler olduğunu biliyorum
Soran+1 yılİşte bana da öyle diyorlar ama benim karşıma hiç çıkmadı güzel seven. Benimkiler hep bencil cimri pislik Abaza yalancı sevgisiz erkeklerdi yalancı aşık
Soran+1 yılNerden bulucam seven erkek. Bulamıyorum asla çünkü çok bunaldım.
Cevap sahibi+1 yılGül de döktük yürüdüğü yollara mum yakıp dans da ettik :) yaptık bizde zamanında biseyler be 🤣🤣🤣
Soran+1 yılValla bana da romantik şeyler yapan oldu ama sırf seks yapayım diye ikna etmek için ondan bana hiç güzel ve romantik gelmedi.
Cevap sahibi+1 yılNe diyim aradığını bulursun inşallah
+1 yılbulunur ama onları da sıkıcı bulursun. hem eğlenceli hem yakışıklı hem düzgün ahlaklı hem zengin hepsi bir arada olan erkek sayısı oldukça düşüktür onları da çok az sayıda insan buluyor :D
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru. Aynen öyle cinsel taciz etmeyen erkekler de tanıdım ama onların da cinsellik kadın ve flörtle hiç alakası yoktu. Ben onlara asılsam yakınlaşsam da tepki germiyorlar soğuk mesafeli duruyorlardı. Onlar da evet ondan sıkıcı ve renksiz geliyordu çünkü hiç libidoları yok resmen hani seks yapmak istemiyorlar.
- +1 yıl
tepki vermemesinin sebebi libido düşüklüğü olmayabilir ama onun dünyasına girmeden onu iyice tanımadan bunu bilemezsin.
Soran+1 yılYa bilmiyorum işte ama benim fiziğime vücuduma genel sexe çok alakasız soğuk ve mesafelilerdi öyle tipler. Çünkü diğer türlü ben güzel çekiciyim ve her erkek direk üstüme atlıyor ağzının suyu akıyor. Özetle ilgi ve alaka göstermeyenler benden hoşlanmamış etkilenmemiş ve zaten arzulamayıp cinsellik de istemeyen erkeklerdi bana göre. Yoksa niye uzak ve soğuk dursun. Sonuçta cinsellik de olması gereken bi şey ilişkide ama benim şikayet ettiğim diğer tüm erkeklerin sadece seks odaklı olması.
- +1 yıl
yani flört sevgili olup cinselliğe kadınlara uzaklarsa evet haklısın ama bir kaç buluşmada sana cinsel olarak yaklaşmadıysa öyle olmayabilir diyorum. bazıları için ilk plandadır cinsellik bazıları içinse kafaların uyuşması daha önemlidir evet bu ikinci seçenekteki erkeklerin sayısı oldukça az olabilir ama öyle insanlar var :D belki de bende bir tuhaflık var bilemedim
Soran+1 yılHayır ya tabii ki birkaç buluşma değil. Aylarca çıkıyoruz görüşüyoruz hiç benim elimi tutmaya sarılmaya bile çalışmıyor. Burak cinselliği onu diyorum. Zaten görüşmek konuşmak da istemiyor. Ondan olay cinselliğe önem vermemek değil. Bana vermiyor.
- +1 yıl
takip eder misin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılTabiki de var ama böyleleri yüzümden onlarda arda kayboluyor görülmüyor ne yazikki. eger istersen arkadaş olarak konuşa biliriz tanışırız kabul edersen özelden yaz tanisalim konuşalim sohbet edelim beni görmek istersen resmimi gösteririm ben istemm sen uygun gorursen kendini gosterirsin bunun zaten böyle olması lazim
00 YorumlaBırakın şu kızı! Yanınıza geliyor diye şiddete uğramak zorunda mı? Çıks Çıks çıks
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle cidden değer verip güveniyoruz görüşüyoruz ilişki yaşıyoruz anında pişman ediyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ilk sevgilime böyle bir hata yapmıştım ama bunu yapıyorum sevmediğim için değil onu çok seviyordum ama içimdeki bu dürtüye karşı koyamıyordum oda senin gibi çok çekici ve güzeldi
010 Yorumla
Soran+1 yılBenimkiler de böyle diyor işte. Onlara sorsan seviyorlar aşıklar ama beni görünce kudurup coşuyorlar. Zaten sevgili olmak evlenmek isteyen onlardı. Hani değer verip seviyorlardı kendilerince sonuöta. Ama taciz ve rahatsız ediyorlardı. Her saniye dokunmaya öpüşmeye ve cinselliğe zorluyorlar ben istemeyince uzak durunca trip atıp kavga ediyorlardı. İğrenç. Ve onlar da diyordu ay seni görünce deliriyorum çok güzelsin çok sexysin vs ama 30 küsür yaşlarına gelmiş daha önce ilişkileri olmasına rağmen bu kadar Abaza kuduruk erkek normal değil bence. İğrenç. Ergenden beter. Ha ergen ilk kız arkadaşı ben olan erkekler de oldu ama onlar da böyle Abaza ve boğucuydu taciz ediyordu. Kötü ya hepsi. Ben artık hiçbir erkeğe güvenip evde vs başbaşa kalamıyorum hep tecavüz etmeye çalışıyorlar çünkü hiçbirine güvenmiyorum artık.
Cevap sahibi+1 yılyuh tamam bende baya yükseliyorum evet çok ısrarcı olabiliyordum bayacak kadar * tecavüz falan asla yapmam zaten karşımdakinin istediğini hissetmezsem zevkli olmaz benim için taciz edersem bile onu yapmamdan hoşlandığı için yaparım o hareketi ama ilk sevgilimde ilk öğrendiğim bir şey varsa ciddi düşündüğün bir kıza asla cinselliğe dayatmamak bu çok büyük bir hata net
Soran+1 yılÇoğu erkek çok iğrenç. Benim başıma direk dayatan erkek gelmedi hani ya seks yap ya da ayrılalım diyen ama zaten bunu yapıyorlardı. Mesela ilk buluşmalardan seks ve ev için ısrar ediyorlar hepsi ben de daha erken şu bu dediğimde sitem ediyorlar trip atıyorlar niye şu bu sonra da çoğu zaten ilgiyi alakayı azaltıyor. Gerçekten seven değer veren erkek yok gibi. Hepsinin tel derdi seks benim gördüğüm. Ya da mesela karşılıklı hoşlanıyor ilişkiye başlıyorsun ama herif her saniye seks yapmak istiyor ya da sen soğuk davranınca o da gıcık ters davranıyor. Hepsi çöp yani.
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi tatlım sen bu tip erkekler yüzünden zaten triggerlanmış vaziyettesin arzulanman direk seni o anılara götürüyor o yüzden seksten de erkeklerden de soğudun ama bu istek yani sağlıklı bir erkekte vardır sadece biz buna karşı koyabilmemiz gerekiyor ki niyetimiz yanlış anlaşılmasın sevdiğini arzu etmek kadar doğal ne olabilir ki bunu bir söylesene ama sen niyeti iyi olanı da şu an ki travmanla başından atacaksın kesinlikle
Soran+1 yılİşte ben kime güvensem bakıyorum adam bana seks için iyi davranıyor. Hani adam seks yapmak istemiyorsa bana da çabalı iyi davranmıyor. O kötü. Yani ben sadece seks oluyorum. Bu da iğrenç. Sevgililik ilişki sadece seks değil ama erkeklere göre öyle. O zaman o da sadece benim için para olsun. Sadece bana pahalı hediyeler aldığında görüşelim. Ben öyle yapmıyorum hiçbir erkeğe onlar niye böyle. Ama bana özel değil tüm kız arkadaşlarım aynı şeyi diyor. Artık seks yapmıyorsan hiçbir erkek uğraşmıyor sevmiyor emek çaba harcamıyor diyorlar. Aynen öyle.
Soran+1 yılHani en efendi yobaz evlenmek isteyeni bile birkaç kere görüş direk ev ve seks için ısrar ediyor.
Cevap sahibi+1 yılefendi yobaz nasıl bir oluşum anlayamadım ama onlarda daha çok olması daha fazla baskılamasından sana bunun aksini ispat etmek için tecrübeli biri lazım kendine hakim olabilecek şöyle bir şey de var sen aseksüel misin yoksa bunlardan dolayımı uzaksın
Soran+1 yılAseksüel filan değilim ama seks için aklımı kaybetmiyorum erkekler gibi.
Soran+1 yılYani sevmediğim değer vermediğim bi insana seks için yaşan söyleyip karakterimi değiştirmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBende öyle tahmin etmiştim yine de sordum emin olmak için yok hepimiz öyle değiliz yani kendimden biliyorum artık değil desek daha doğru cezalı öğrenme oldu benimkisi :)
Kimse zorla bir şey yapmaz bu konuda
Seninde işine gelmiş bellki07 Yorumla
Soran+1 yılAptal ne demek zorla bi şey yapamaz normal buluşuyorum herifler zorla ellemeye çalışıyor diyorum. Nesi işime gelecek mal mısın sen.
Soran+1 yılEvet işte hepsi tecavüz etmeye çalışıyor
Soran+1 yılArkadaşım ettim zaten hepsini ama bir şey olmadı.
Soran+1 yılArkadaşım ciddiyim ama hepsi başbaşa ortamlarda oldu ve çyle kamera kaydı vs yok
- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılNeymişsin usta sen nasıl merak ettim seni anlatamam
00 Yorumla herkes öyle degıldır tabı mesela ben öyle bırı degılım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de oldu bu kötü bir durum ama yakınen olmadı hep konuşurken
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten dünyada hele Türkiye’de her kadının başına geliyordur bence. Sosyal medya dm de o kadar sapık var ki. Ama ben güvenip sohbet edip görüşüp ilişki yaşadığım insanları da diyorum direk dolardaki sapığı değil.
Cevap sahibi+1 yılBen sevgilimden ayrıldıktan sonra olmuştu gerçi ilk sevgilim eşim ilk o yapmıştı bu tür şeyleri sonra ondan sonra konuşmaya çalıştıklarımda yaptı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbuluşma kardeşim sende allah allah sevmediğini analdığın halde yanında duruyorsun bariz canımsın nokta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim değerimizi kıymetimizi bilecek kız çok az artık düzgün aile kızı lazım
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen de özellikle mi konusuyon bu tiplerle
Soran+1 yılNe alaka çoğu böyle Abaza
+1 yılOnları sen seçiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBen seçmiyorum bana sarkan ilgi gösteren erkekler sadece Abaza olanlar. Diğerleri asla ilgi göstermiyor ya da başta düzgün duruyor efendi duruyor ben yüz verince biraz direk Abaza oluyorlar
- +1 yıl
Yoo sen seçiyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılOna biz de maruz kalıyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni tarif ettindkdkdkdk
00 Yorumla
+1 yılBizde buna inandık
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun be
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSende uzak dur
010 Yorumla- +1 yıl
Bulamasin ancak 35 yasindan sonra
- +1 yıl
Yok yok anla bunu anla sende ozaman cok guzel olma bide boyle dene
Soran+1 yılYa zaten öyle yapıyorum. Mesela eskiden çok süslenir güzel giyinirdim baktım erkekler deli gibi azıyor artık çok bakımsız gidiyorum buluşmalara ama ona rağmen asılıyorlar sonuçta boyum kilom hatlarım yüzüm gÜzel yani illa bakın yapıp acayip iyi giyinmeme gerek yok ki. Yani bi manken kötü giyinse de güzeldir. Mesela ben o seks delisi sevgililerimle birlikteyken kıllarımı almıyor banyo yapmıyordum. Hani en pis halimle oluyordum İnan yalnızken bile daha temiz ve bakınlıyım. Herifler ona rağmen her an beni arzuluyor ölüyor bitiyorlardı. Ondan hiç saygı duymuyordum çünkü o an ben aynada kendime bakınca ya da fotoğraflarıma soğuyordum.
Soran+1 yılYani bu kadar Abaza ve aç olmaları iğrenç. Ama başka kadınlara asla Abaza ve aç değillerdi. Bana öyleydi. Ondan diyordum lan bu aşk mı hani bana mal gibi aşıklar ölüyorlar ve her halimi istiyorlar ama tek dertleri seks yine yani bence aşk değil.
- +1 yıl
Seni cok iyi ankiyor vede hak veriyorum evet senide nekadari uzulduyinude hisediyorum nrdiyeyim ins aradigin aski bulursun
Soran+1 yılYani ben ve benim gibi yaşayan tüm kız arkadaşlarım üzülüyoruz zaten. İyi erkekler de var böyle olmayan görüyorum da işte bizim karşımıza çıkmıyor şansımıza.
- +1 yıl
Aynen halbusu elerine guzel firsat gecmis cinseliyin sonu yoki herseyde cinselik deyilki evlenince zaten olacak sey cincelik ve bunu yapmak icin birseyide yani kuralida yapmaklazim kuralida evlikiktir
Soran+1 yılEvet işte zaten kırk yılda bir kadın buluyorlar onda da üstüne saldırıp bok edip kaçırıyor mallar ya da ökzülükleri pislikleri ile
- +1 yıl
Cok haklisin soykeyecek soz bulamiyorum nedisem sasirdim soruna
- +1 yıl
Sizin burada baska soruda sordunuzmu baska soru okudumda sizinkine yakin
+1 yılGeçmiş olsun knk
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Umarım aradığını bulursun
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılelbette bulunur <3
00 Yorumla
+1 yılBulunur tabi şansına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu her kadına yapılmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ben gayet güçlü başarılı biriyim bana ne diye yapıyorlar. Güzelim çekiciyim diye başka açıklaması yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEe bulasma o sansi verme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat