Ben hep cinsel şiddete maruz kalıyorum?

Arkadaşlar ben güzel ve çekiciyim diye nerdeyse şuana kadar flört edip sevgili olduğum tüm erkekler tarafından cinsel şiddete maruz kaldım. Cinsel şiddet şu demek. Ben istemesem net olarak hayır desem de cinsellik konuşan bana çıplak fotosunu atan ya da benden ısrarla isteyen ya da yan yanayken ben istemesem de ve istemediğimi söylesem de zorla öpen elleyen ve ilişkiye girmeye çalışan erkek demek. Ben cidden artık çok tiksindim. Hepsi tamamen bencil ve kötü niyetli asla sevmiyorlar. Seven insan böyle yapmaz yapamaz çünkü. Sadece seks için yalan söylüyorlar. Böyle olmayan iyi ve gerçekten seven erkek bulunur mu sizce.
Güncellemeler
+1 yıl
Yani özetle şunu diyorum. Beni taciz etmeyen sinirimi bozmayan erkekler zaten bana değer de vermiyordu sevmiyordu da düz arkadaş gibi davranıyor flört ve sevgili oluyordu. Ama benim isteklerimi yapan romantik olan beni görünce heyecanlanan mutlu olanlar da hep seks odaklı abazalardı. Yani ben seks yapmayacağımı ya da dokundurmayacağımı gösterip belli edince sevgileri de bitiyordu. Yani ben de diyorum ki normal erkek yok mu. Hem değer veren hem de normal cinsellik yaşayacağım.
Ben hep cinsel şiddete maruz kalıyorum?