Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle tebrikler, kadının çocuğu olmasına rağmen evlenmek istemenize. cogu erkek kadının çocuklu olmasından ötürü korkup kaçıyor, kadınla evlenmeden sadece cinsellik yaşamak istiyor. demekki. siz evlenerek aile hayatı yaşamak. istiyorsunuz.
Sonuçta siz erkeksiniz, çocukların her türlü bakımı ilgisi annede olacak.
Çocuklara karşı tabiki sürekli anlayışlı, ilgili ve sevgi dolu olmanızı öneririm. cocuklar. kucukse zaten sorun olacağını sanmam, ama. buyuksr ve babaları ile ilgili bir algıları varsa sizi baba olarak kabul etmezler.
Saygılı olmanız yeter bu durumda.
Kadın çalışınca parası onun olur zaten, sizin paranız evin. bu durum değişmez ki, aileyi geçindirmek zorunda olan sizsiniz, kadın isterse destek olur istemezse kendine harcayabilir.
Ben 2. evlenmedim ama cinsellik yaşadım, ister istemez kıyas olsa da bu sürekli olmuyor inanın, kadın duygusal olarak kimi severse ona güzel gelir herseyi, erkekler daha çok önem veriyo buna, kadınlar daha duygusaliz. ben eski eşimin bilmem neresi kaç cm 10. senedir merak ettim, ne bilirim. ve ilginç ama küçüku büyük mu diye hiç sorgulamamistim, o eşim ve ona ait herşeyle yetinmem gerektiği anlayışı vardı, şimdi yeni birisi olunca fark ettim birçok seyi
13 Yorumla
Soran+1 yılSevgili kardeşim zaman ayırıp bunları yazmakla güzel tahşidatlarda bulunmuşsun ve ayrıca nazik ilgin içinde teşekkür ederim...
Yanlız son paragrafında imla hataları olduğu için anlıyamadım. 2. evliliğimde cinsellik yaşamadım gibi bir mana çıkıyor yazdıklarınızdan, ya da ben mi öyle anladım bilemedim şimdi?
ya da şunu açık açık sorayım ''eski eşinizle kıyaslama yaptığınız oldu mu? olduysa menfi-müsbet hangi yönde?
Benim bilinç altını kemiren asıl mesele bu? İzahatlı bir şekilde yazabilirseniz mesrur olurum.
Sevgilerimle...
Cevap sahibi+1 yılBen kadın. olarak cinselliğe de duygusal bakan biri olduğum için fiziksel özelliklerden ziyade sevdiğim kişinin herşeyi güzel geldi demek istedim. yani eski eşimde duygusal olarak tatmin olman bir bayan vücudu mükemmel bir erkek te olsa ne derece güzel bir cinsel hayat yaşamış olabilir.
Kıyas ta bir defa oluyor, o da ister istemez. ben kendimce eski eşimi sevmediğim günlerde zevk dahi almıyordum evliyken, o ne yaparsa yapsın. ikinciye resmen değil dini nikahla beraber olduk ve o kişiyi sevdiğim için yaşadığımız her şey güzel geldi , karşınızdaki bayan da bu konuda duygusal davranacaktir eminim
Soran+1 yılSizi anlıyorum ''ben olaya duygusal olaraktan bakıyorum eski eşimin ki büyük olsa da şimdiki eşimde onu takmıyorum'' demek istemişsin. Burada okuduğum kadarıyla ikinci evliliklerinde ya da ikinci sevgililerinde bunu takanlar olmuş, bende endişe ettim ister istemez. Çünkü herkes sizin gibi ferasetli olmayabilir...
her şey için teşekkürler..
+1 yılOlacaksa en büyük sorun çocuğunun olması ama tabi bu senin için sorun olur mu bilmem
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüven tabiki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası