Cinsel Yaşam Kızlar, Emildiğinde göğüsler gerçekten o kadar çok morarıyor mu? Board_Tennis Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bazı görseller gerçekten fena😅 Kızlar, Emildiğinde göğüsler gerçekten o kadar çok morarıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Sonreglbükücü Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Vücudun her yeri öyledir aslında insana göre değişir hassas ciltler de daha çok morarır 0 1 Yorumla Board_Tennis +1 yıl Acı oluyor mu Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet, hassas çünkü hemen iz kalır 0 7 Yorumla Board_Tennis +1 yıl Acı oluyor mu Yorumla Luna44 +1 yıl Şiddetliyse oluyor Yorumla Board_Tennis +1 yıl Buna değecek bir zevk alınıyor mu ki Yorumla Luna44 +1 yıl Alınıyor ama daha yavaş olunsa daha çok zevk alınıyor Yorumla Board_Tennis +1 yıl Yavaş niye yapmıyorlar o zaman morartıyorlar Yorumla Luna44 +1 yıl Bunu sizlere sormak lazim? İlişkide sert olmak daha çok zevk verir değil mi? Yorumla Board_Tennis +1 yıl Bilmem hiç yaşamadım ki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen ne içiyorsun o kadar acıya dayanılırmı hiç 0 19 Yorumla Board_Tennis +1 yıl Harbi mi o kadar mı🫢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Döverim mememi biri sıksa çok acır ve bir süre geçmez. Asla yapma bir kıza. Okşa öp ama acitma Yorumla Board_Tennis +1 yıl Neden dövüyorsun ki😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aragon yapma işte wk bizim derimiz ince hassas Yorumla Board_Tennis +1 yıl İnsan dokunmaya kıyamaz o zaman be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstediğin kadar seks yap çünkü o da sevdiği için ister. ama bir kadının canını acitma ve üzme Yorumla Board_Tennis +1 yıl Asla yapmam öyle bir şey tabi ki ama işte yatakta katlanılıyor sanırım😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yatakta filan katlanilmiyor. Seks kadına acı vermek değil zevk almaktır Yorumla Board_Tennis +1 yıl Ama moraranlar genelde gece iyi geçti diyor hani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yapta karınla 1 ay ilişki yapmasında görürsün. Olum filmlerde oluyor onlar turkiyedesiniz siz Yorumla Board_Tennis +1 yıl Eğer izin verirsen ö selden sorma şansım var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok. Zaten ne sorduysan yazdım aragon Yorumla Board_Tennis +1 yıl İşte daha soracaklarım vardı o yüzden 👉👈😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka sorunuda cevapladım. senin başını bağlama vakti gelmiş 😄 Yorumla Board_Tennis +1 yıl Eee yaş 26 daha tık yok napim 😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aragon benmi karşılayacağım tiklarini. Sevgilimle iki yıl yaşadım iki defada evlendim. Bulduğun fırsatı değerlendireceksin. Yorumla Board_Tennis +1 yıl Sen iyi değerlendirmişsin belli sever misin lotr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lotr Severim. Ben şimdi Türkiyedeyim almanyaya gidip geliyorum good luck Yorumla Board_Tennis +1 yıl Hadi bakalım Yorumla
tutelimdenw Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Öküs olmaya gerek yok. Morartmadan da güzel oluyo. 0 1 Yorumla Board_Tennis +1 yıl Niye o zaman morartıyorlar ve buna izin veriliyor Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Vücudun her yeri öyledir aslında insana göre değişir hassas ciltler de daha çok morarır
Acı oluyor mu
Evet, hassas çünkü hemen iz kalır
Acı oluyor mu
Şiddetliyse oluyor
Buna değecek bir zevk alınıyor mu ki
Alınıyor ama daha yavaş olunsa daha çok zevk alınıyor
Yavaş niye yapmıyorlar o zaman morartıyorlar
Bunu sizlere sormak lazim? İlişkide sert olmak daha çok zevk verir değil mi?
Bilmem hiç yaşamadım ki
Sen ne içiyorsun o kadar acıya dayanılırmı hiç
Harbi mi o kadar mı🫢
Döverim mememi biri sıksa çok acır ve bir süre geçmez. Asla yapma bir kıza. Okşa öp ama acitma
Neden dövüyorsun ki😅
Aragon yapma işte wk bizim derimiz ince hassas
İnsan dokunmaya kıyamaz o zaman be
İstediğin kadar seks yap çünkü o da sevdiği için ister. ama bir kadının canını acitma ve üzme
Asla yapmam öyle bir şey tabi ki ama işte yatakta katlanılıyor sanırım😅
Yatakta filan katlanilmiyor. Seks kadına acı vermek değil zevk almaktır
Ama moraranlar genelde gece iyi geçti diyor hani
Sen yapta karınla 1 ay ilişki yapmasında görürsün. Olum filmlerde oluyor onlar turkiyedesiniz siz
Eğer izin verirsen ö selden sorma şansım var mı?
Yok. Zaten ne sorduysan yazdım aragon
İşte daha soracaklarım vardı o yüzden 👉👈😅
Başka sorunuda cevapladım. senin başını bağlama vakti gelmiş 😄
Eee yaş 26 daha tık yok napim 😅😅😅
Aragon benmi karşılayacağım tiklarini. Sevgilimle iki yıl yaşadım iki defada evlendim. Bulduğun fırsatı değerlendireceksin.
Sen iyi değerlendirmişsin belli sever misin lotr
Lotr Severim. Ben şimdi Türkiyedeyim almanyaya gidip geliyorum good luck
Hadi bakalım
Öküs olmaya gerek yok. Morartmadan da güzel oluyo.
Niye o zaman morartıyorlar ve buna izin veriliyor