Bunu daha önceden yaşayanlar nasıl yendi veya bu konuda GERÇEK bir fikir sahibi olan biri var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu çok normal ben bir şeyi çok düşünüp kafama taktığım zaman stresten cinsel isteğim dibe vuruyor ve bunu belirgin bir şekilde hissediyorum. Sana tavsiyem beynini boşalt zihnini açmak için yürüyüş yap spor yap kendinle yalnız kalıp mutlu hissedeceğin alanlar yarat kendine. Kendi mental sağlığımızı dinç tutmadığımız sürece vücudumuz cinselliğe kapatıyor kendini
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam olarak bu
Üst üste bide insanlarla tartışma yaşadım kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu yüzden- +1 yıl
Seni anlıyorum, bu süreçte önceliğini iç dünyana yani kendine ver bırak tüm olan bitenleri ve kendine olabildiğince odaklanmaya çalış
Soran+1 yılKeşke yapabilsem
- +1 yıl
Umarım her şey yoluna girer 🤷🏻♂️
Soran+1 yılUmarım
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBelli travmalar sonrası bu yaşanabiliyor
Burada avantajın nedenlerini biliyor olman
Çeşitli telkin ve terapiler ile çözülebilir
Partnerinin bu konuda bilgilendirilmesi önemli022 Yorumla
Soran+1 yılPartnerim yok
Soran+1 yılŞimdi terapiye mi gitmem gerekiyor
- +1 yıl
Mastürbasyon kaynaklı orgazm güçlükleri de benzer şekilde çözülebilir
- +1 yıl
Kendinde çözebilirsin
Soran+1 yılKendim nasıl çözebilirim?
Soran+1 yılSanırım bu yaşadığım şey anksiyete
- +1 yıl
Anksiye te de buna bir neden
Konsantrasyonunu etkileyebilir
Soran+1 yılAnksiyete herhalde internetten baktım aynısını yaşıyorum psikologsuz çözülüyor mu bu bilmiyorum
- +1 yıl
O anlarda neyi yaşadığına bakmak lazım
Neyin baskıladığı önemli
Korku mu yaşanan olaylara yakın dokunuşlar mı vs vs
Soran+1 yılEvet hepsi var şuanki durum için mastürbasyon yaparken aklıma bazı saçma sapan düşüncelerin gelmesi yakın kız arkadaşımın ve burdan ve reel hayattan baskıları yargıları olabilir
Hatta bazı unuttuğum şeyleri tekrar hatırlatıyor bana
Genel olarak ise bir partnerimin olmaması bunu hem istiyorum hem de çekiniyorum- +1 yıl
Kaygı unsuru
Suçluluk
Eksiklik
Kötü yorumlar ya da önceki yaşananları tam o anda gündeme getirir
Öncelikle mastürbasyonun bunlardan bağımsız olduğu önemsenmeli
Soran+1 yılMastürbasyon yaparken eskiden bu kadar değildi bu hisler
Ama son 1 2 senede kendimi yanlız hisetiriyor hatta son 3 aydır orgasm olamıyorum ben- +1 yıl
Anlayabiliyorum
Soran+1 yılPeki çözümü bunun terapi mi bitek
- +1 yıl
Terapi diyerek travmatik hale getirmeyelim konuyu
Kendi kendine de mümkün
Mastürbasyon esnasında ortamı pozisyonu uyaranları ya da yöntemi değiştirmeyi deneyebilirsin
Soran+1 yılDenerim teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Nasılsın değişiklik var mı ya da gelişme
Soran+1 yılBiraz var teşekkür ederim sorduğun için :)
- +1 yıl
Rica ederim😊 Umarım olumlu yöndedir
Soran+1 yılBiraz evet
- +1 yıl
Sevindim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
+1 yılKendini yatağa hazırlaman lazım. Kafanı boşaltman lazım. Ön sevişmenin süresini uzatın gerekiyorsa 1 saat yapın.
06 Yorumla
Soran+1 yılPartnerim yok
- +1 yıl
O zaman kendini ikna etmen lazım. Yaptığının yanlış bir şey olmadığına herkesin bunu yaptığına bunun bir ihtiyaç olduğuna.
Soran+1 yılRahatsız edici düşünceler aklıma geliyor o yüzden aslında yapamıyorum
- +1 yıl
Kendini odaklaman lazım. Olmuyorsa zorlama şart değil.
Soran+1 yıl🙁ama nasıl iğrenç bir his olduğunu bilmiyorsun
- +1 yıl
Nerden biliyim ben erkeğim
Kafan rahat degilse tabiki olamazsin, an ı yasaman gerek... Baska dusuncelri kafandan atmalisin
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte yapamıyorum
Soran+1 yılEvet aynen
Soran+1 yılSebebi bazı insanlar ve düşünceleri
Soran+1 yılHatta davranışları abazanlar kendini düşüncesini dayayan insancıklar
Soran+1 yılYaşayamıyorum sıkıntı burada
Soran+1 yıl1. burdaki abazalar
2. dayılar
3. dindarlar
4. çevrem
Arkadaşlarım ailem
Kendimi hissedemiyorum kısaca
Bu tip insanlarla sürekli ya tartışma içindeyim ya susuyorum onların hakaretlerine ya da aklımda kalıyorlar ve kendime bitürlü odaklanamıyorum
S. lak ve ya orspu muamelesi yapılıyor sürekli
Soran+1 yılmastürbasyon yetmiyor bazen normal ilişki istiyorum ama işte o da apayrı bir dert o olmayınca mastta yapamıyorum
Soran+1 yılEvet benim durum bu nasıl yapacağımı da artık bilemiyorum
Soran+1 yılSeks mi benim hiç sevgilim olmadığı için bilmiyorum bu şeyler nasıl oluyor
- +1 yıl
Bu konuda hislerin ve sınırların nedir bilemiyorum ama durumuna bakilirsa bi kac kez tek gecelik denemen daha mantikli olur diye dusunuyorum... Cunku bu korkularla ve kaygilarla eger iliski esnasinda ( kendince utanilacak ) biseyler yaparsan bi daha gorusmeyecegin icin kafan rahat olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle o rahatsızlardan söz edersen, ona göre düşünür ve fikir yürütebilirim.
076 Yorumla
Soran+1 yılRahatsızlıklar demek istedin herhalde
Cevap sahibi+1 yılEvet. Kusura bakma. Dikkatli birisin en azından fark edip düzeltiyorsun. Biraz konudan söz edersen. Ses kaydıyla fikrimi söyleyeyim
Soran+1 yıl1. burdaki abazalar
2. dayılar
3. dindarlar
4. çevrem
Arkadaşlarım ailem
Kendimi hissedemiyorum kısaca
Soran+1 yılBu tip insanlarla sürekli ya tartışma içindeyim ya susuyorum onların hakaretlerine ya da aklımda kalıyorlar ve kendime bitürlü odaklanamıyorum
S. lak ve ya orspu muamelesi yapılıyor sürekli
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yıl🤷🏻♀️olabilir bilemedim baskı sanırım bu yaşadığım
Soran+1 yılDayıları ben de anlamıyorum burdan yazanlar var
Cevap sahibi+1 yılBuradan yazanlar seni mastürbasyon konusunda etkilememeli. Kendi dünyada kendi istediğin şeyi hayal ettiğin yerde burası önemsiz
Soran+1 yılYakın kız arkadaşım var onlarda kalıyordum 1 hatalık gitmiştim
Bu konulardaki düşünceleri tamamen farklı benim düşüncemden diğer konularda da aynı şekilde ve onunla yaşadığım tartışmalara burdakiler de eklenince sinirlerim alt üst oldu
Soran+1 yılBide kendi problemlerim de var üst üste gelince böyle oldu işte
Cevap sahibi+1 yılKafan dolu ve zevke odaklanamıyorsun
Cevap sahibi+1 yılLibidon iyice artarsa belki kafan dağılır
Soran+1 yılHmm olabilir..
Cevap sahibi+1 yılKlasik mastürbasyon yapmakta bıktırmış olabilir mi. Heyecan veren birşeyler denedin mi
Soran+1 yılHeyecan veren şey partner bulmak o da şu an için hazır olmadığımı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBakire misin?
Soran+1 yılHayır ama hiç ilişkim olmadı
Cevap sahibi+1 yılKendin mi bekâretini aldın
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBaya istekli biriymişsin gibi geldi
Soran+1 yılİstekli olmak işime gelmiyor ama bi işe yaramıyor zaten
Cevap sahibi+1 yılNeden işine gelmiyor
Soran+1 yılSence? Orgasm olamıyorum
Partner bulmakta istemiyorum hem de istiyorum kararsızım
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılEvet çözemiyorum bunları
Soran+1 yılBakalım nasıl olcak
Cevap sahibi+1 yılBirgün yalnız kalırsın, gözün dönecek kadar azarsın. O gün tatmin olursun sanki
Soran+1 yılYok böyle yanlış ilişkiler yaşamak istemem
Cevap sahibi+1 yılCinsellikte pek mantık olmuyor ki
Soran+1 yılBilinçsiz şekilde yapılmaması gerekiyor
Maalesef ki mantıkla hareket edilmeli
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum bir cinsellikle tuhaf tanıştım. Hiç bilmiyorken karşıma çıktı gibi bir durum. Sonrası heyecanlı ama yetişkinleştikce kötü hissettirdi. O yüzden cinsellikte pek akıl mantık yok gibi geliyor. Ama haklı tarafında var
Soran+1 yılEvet güven problemi var
Soran+1 yılBide özgüven
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılBunu bir erkekten duymak daha kötü hissettirdi 😔
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılGüvenme dedin ya hani
Cevap sahibi+1 yılCinsel olarak dedim.
Soran+1 yılDuygusal olarak zaten bişey hisetmiyorlar
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Yani nasıl desem bilmiyorum ama kendimden örnek vererek izah edeyim. Beni yargılamayacaksan
Soran+1 yılSeni yargılamam herhangi bir durumda fikrimi söyleyebilirim ama
Cevap sahibi+1 yılErgenlik çağlarıyla alakalı zaten şu an ki bir durum değil
Soran+1 yılRahatsız olmayacaksam olabilir
Soran+1 yılÇünkü benim de ergenliğim iyi geçmedi
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılAnladım ama erkeksiz de olmuyor yani neyse ya
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılSenin yaşadığını biçok erkek yaşıyor
Erkeklerin sapık olduğunu kabul etmek istemiyorum değillerdir bence
Cevap sahibi+1 yılBen yaşayan erkek görmedim. Yani duymadım. Kızlardansa benzer durumu nadir yaşayan var
Soran+1 yılBenim yaşadığım şey birazcık farklıydı içime kapanık biriydim ve daha da içime kapanmıştım yaşadığım şeylerden sonra bazıları bunun abartılacak bir şey olmadığını söylüyor o zamanlar anlamıyorum ama sorun bende sanmıştım zaman zaman hala aklıma geliyor
Cevap sahibi+1 yılAçıkça anlatır mısın
Soran+1 yılO yüzden zaten kız erkek olan kardeşlerin odaları ayrılır
Soran+1 yılKısaca anlata bilirim uzun bir konu çünkü
Soran+1 yılŞimdi bazı şeyleri anlatmam ama diğerlerini olur
Cevap sahibi+1 yılSesli konuşmak istersen fake bir Instagram hesabından konuşabiliriz
Cevap sahibi+1 yılYazmak istersen de yazabilirsin okurum
Soran+1 yılŞöyle ki sınıfa yeni bir kız gelmişti 2 sene sonra arkadaş olduk ve ondan hoşlanan çocuk kıza yaklaşmak için bana bisex sin falan demeye başladı
Bende o zamanlar psikolojik baskı içindeydim (herzaman olduğu gibi :D)
Ailem boşanmış ve annem başka biriyle evliydi bunlar hatta 3 ay içinde oldu annemin evlenmesi yaramız iyileşmemiş başka birini eve getirmesi 13 14 yaşındaydım
Sonra aile baskısı artmaya başladı bizde 3 kardeşiz bu arada
Babamdan tek farkı kötü biri olmasıydı babam sadece umursamaz biri bu ama şiddet falan da vardı en çokta psikolojik maddi ve manevi zor zararı oldu bu kişinin bizim aileye
Ondan sonra işte kendisinin psikolojik taciz etmesi rahatsız ediyordu beni aynı zamanda kız kardeşimin de hatta erkek kardeşimi de hakaret falan bir erkek için gurur kırıcı bir şey bu
biryandan da bu cinsel kimlik karmaşası yüzünden ben sevgili yapamadım ayrıca sağlığımla da sorunlarım vardı hem fiziksel hem de artık psikolojik bir hal aldı bunlar en yakın arkadaşlarım bu şey yüzünden terk etti beni diyelim ona
Evde de dışlıyolardj masraflar az çıksın diye evden atmaya da çalıştı bu adam benş hatta annem izin vermedi ve bu 12-17yaş aralığımda babamla görüşemedim kendisi de istemedi tek söylediği annene söyle tekrar barışalımdı bizi umursamıyordu bu yüzdende insanlara olan güvenim yok benim
Soran+1 yılBir kitaplık senaryo ya da dizi de olabilir
Cevap sahibi+1 yılBaya baya ağır bir hayatın olmuş
Soran+1 yılEvet daha kötüsünü yaşayanlar da var böyle düşünüp umutsuzluğa kapılmamak istiyorum kim beğenmiyorsa beğenmesin artık zorla bişe yaptıramam karşımdakine
Soran+1 yılKendimi değiştirmek istiyorum sadece böyle olmaz bu sadece bir bahane çünkü
Cevap sahibi+1 yılZeki anlayışlı birisin. Bence seni sevecek aşık olacak mutlu edecek birisi elbet karşına çıkacaktır
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yıl😂öyle mi dersin hep terkediyolar ya (sevgili hariç çünkü hiç olmadı hahah)
Bi kişi hariç onu da ben istemedim ikimizde birbirimizden hoşlanıyorduk lise zamanlarımda sadece bu problemlere onu katmak istememiştim ama sonradan doğru düşünmediğimin farkına vardım benim için yurtdışında abisinden istediğim bir kitabı getirtmişti
Cevap sahibi+1 yılDoğru insanı bulmak kolay değil. Bu herkes için geçerli. O sınav çok zor oluyot
Soran+1 yıl😂tamam ben baktım bulamıyorum yurtdışına çıkıcam zaten tc vatandaşı değilim burayı bi deneyim
bizim ülke de aynı neredeyse
Cevap sahibi+1 yılTC de her türlü erkek var aslında 😂😂
Soran+1 yılİzmirlileri beğendim sıcakkanlı
Cevap sahibi+1 yılEvet özgür takılırlar
Soran+1 yılSen nerelisin
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım artık 😅
Cevap sahibi+1 yılCevap gelmedi tanıdık mı çıktık 😅
Soran+1 yılÇık bakim
Cevap sahibi+1 yılÇıktım bakim
Soran+1 yılTanımıyorum seni :)
Soran+1 yılBöyle çok kaba oldu
Başına hayır yazmalıydım
Olayı tam anlayamadım yardımcı olamadım o yüzden
06 Yorumla
Soran+1 yılAnksiyetem var sanırım herşeyi kafaya takıyorum ve orgasm olmamı etkiliyor bu durum olamıyorum
Soran+1 yılPsikologlar pahalı tek çare terapist mi bunun
Soran+1 yılHiç seks deneyimim olmadı
Mastürbasyon yaparken oluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe dediğini anlamadık kiii yardımcı olalım
013 Yorumla
Soran+1 yılOrgasm yaşayamıyorum yani
Cevap sahibi+1 yılHmm ten uyumumuz yok heralde partnerinle
Soran+1 yılPartnerim yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman normal değil mi
Soran+1 yılTamam tam tatmin olamasam da rahatsız olmuyordum bundan
Soran+1 yılVe zevk alabiliyordum
Cevap sahibi+1 yılMasttan mı
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılşu an zevk alamıyor musun
Soran+1 yılSorumu okumadın galiba
Cevap sahibi+1 yılNe dediğini anlamadık dedik ya
Soran+1 yılOrgasmın ne olduğunu bilmiyorsan benlik bişe yok burada
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen bi çare bul bakalım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAçar mısın biraz
036 Yorumla
Soran+1 yılYani rahatsız edici düşünceler geliyor o an
Cevap sahibi+1 yılNe tür rahatsız edici düşünceler. Konsantre olamıyor musun
Soran+1 yılEvet ve son 10gündür böyle
Cevap sahibi+1 yılNeden peki sence. Çünkü mükemmel bir an o. Bir şeyler düşün. İki düşünce karismaz
Cevap sahibi+1 yılYorumları okudum da. Gerçektende iğrenç. Yapma bir daha
Soran+1 yılİğrenç olan şey ne
Cevap sahibi+1 yılİse. mek zorunda bırakması
Soran+1 yılAnladım valla
Cevap sahibi+1 yılYanlış yazdım. Burada insanların sana önyargılı olup hayallerine girecek derecede kötü davranmaları iğrenç olan
Soran+1 yılBen de anlamadım yazacaktım
Soran+1 yılBurada derken ksdeki bazı abazanlar falan gibi mi
Cevap sahibi+1 yıl😂 karşılıklı yazmak istediğimizi yazamayan muhteşem bir ikili olduk
Cevap sahibi+1 yılEvet onlardan bahsetti bahsediyorum
Soran+1 yılEvet sinirimi bozuyorlar bide yakın arkadaşım ıyy neyse
Cevap sahibi+1 yılYakın arkadaş ve ne yapıyor peki
Soran+1 yılHiç cinsellik konusunda benden daha kötü onun
İyi kız bide kötü kız diye ayırıyor kızları
Cevap sahibi+1 yılNasıl sınırını bozuyor merak ettim. Yakın arkadaşlar kötü şey söylemezler, söylememesi gerekir ya
Cevap sahibi+1 yılİyi kız kötü kız yoktur. İstediğini yapan veya yapmayan vardır. İyilik kötülük neye göre düşünüyor anlamadım onu. Saçmalamış. Dinleme
Cevap sahibi+1 yılBu düşünceler mi orgazm yaşatmıyor san onlar mı geliyor aklina
Soran+1 yılmastürbasyon bile yapmıyor
Bazı düşüncelerim ona göre yanlışmış
Cevap sahibi+1 yılO onun düşüncesi yapmasın, sana da karışmasın. Ya kış yaomiyordun ama hayal gücünü zenginleştirme lazım ki onun söylediklerinden etkilenmeyip rahatla
Soran+1 yılO da var evet sonuçta yakın birisi ve en son kavga ettik tekrar konuşuyor ama çok daha fazlası oluyor aslında baskı yaratıyor bende nedense
Cevap sahibi+1 yılKS den değil gerçek hayattan arkadaşın o halde. Baskı yaratmasına izin verme. Rahatlamak hakkın
Soran+1 yılBu konuda yapma demiyor zaten hakkı da yok sadece beynimi kurcalıyor anlattıkları şeyler
Cevap sahibi+1 yılEvet bence onu deneye çalışıyorum. O şekilde etkiliyor seni anlatarak
Cevap sahibi+1 yılMuteassip biri sanırım. Sen onun söylediklerinden etkilenme. Yaparken görsel olarak bir şey falan seyret. Aklına bile gelmez söyledikleri
Soran+1 yılVe bazı yürümeye çalışanlar da var böyle bişeyi ben bitek burada yaşıyorum 45 50 yaşlarındakiler bile bakmıyor yaşa ben kızı yaşındayım onun
Cevap sahibi+1 yılSınıfta anlamak önemli diye düşünüyor olabilirler. Yani abazanlik yapıyorlarsa hemen o başka
Soran+1 yılNe sınıfı biz neden sürekli iletişim sorunu yaşıyoruz😅🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂sonuçta demek istedim. Hayır telefon yüzünden beni düzeltiyor sürekli bende yazdıklarımı tekrar okumuyorum
Cevap sahibi+1 yılSorunu seviyorum. Yaz bana istersen yoksa buradan devam ederiz
Soran+1 yılNe içinn
Cevap sahibi+1 yılBilmem, oradan sohbete devam etmek için. Her hangi bir Seyt düşünmedim açıkçası burdan devam edelim o halde.
Soran+1 yılOlurr
Cevap sahibi+1 yılHahaha hangisi olurr
Cevap sahibi+1 yılKaçtın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Rahatsız olduğum düşünceler/insanlar/durumlar nedeniyle orgasm yaşayamıyorum? bu durum nasıl iyileşir? saçma yorum yapmayın lütfen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat