Yeni tanıştığım bi flörtüm var, çok harika biri ve çok hoşlanıyorum. Bana özel de hissettiriyor ama geçmişi çok kirli. 14 yaşında ilk ilişkisini yaşamış ve şimdiye kadar en az 40 kişiyle birlikte olmuş, fazlasıyla da sevgilisi olmuş. Ben de bakire değilim ama 2 sevgilim oldu sadece. Evlilik düşünmeyen biri birde… beni çok üzermiş gibi geliyor. Bu kadar kişiyle yatmış biri birini sevebilir mi ya? Sizce konuşmayı bitireyim mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnunla cinsel ilişkiye girmedin sanırım anladığım kadarıyla evlilik düşünürsen tanışabiliriz antalyada yaşıyorum durumum da iyi evlilik öncesinde cinsellik yaşamayı ima bile etmem edersem bırakırsın nerden buluyorsunuz öyle tipleri? Tamam ben de bakır değilim ama önüne gelenle de düşüp kalkmadım biz evlenecek kız bulamıyorum siz gidiyorsunuz öyle tiplerle muhatap oluyorsunuz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂 demek 40 kişi heee sakın bu olmasın senin manita 😂😂😂😂
https://www.youtube.com/watch?v=PHkavqg45bI&ab_channel=AH%C4%B000 YorumlaYeni tanıştığın tabi ki ilgili davranır, sadece sana özel olduğunu düşündüren ne?
00 Yorumla
+1 yılseni üzebilecek birisinde hakkaten ne buldun anlatır muısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evlilik düşünmüyorsa cinsel birliktelik için berabersiniz
00 YorumlaGeçmişe fazla takılı kalma bence önüne bak
00 Yorumla
+1 yılSeninde temiz değilmiş canim
011 Yorumla
Soran+1 yılÖnüme gelenle yatmıyorum
- +1 yıl
Ama önüne gelen iki kişi ile yatmissin iki farklı penis değmiş tenine
Soran+1 yılAbi mal mısın mk aynı şey mi? İkisi de 1 yıllık sevgilimdi günlük değildi ya kıyasladığın şeye bak temiz değilmişmiş hadi ordan
- +1 yıl
Değilsin canım kendini kandırma sen.
2 tane yemişsin yetmez mi
Sevgilin olunca nolack temiz mi olcak sanki
Bence daha fazla kirletme kendini evlen
3. 4. 5. Çükler sıraya girmiş bekkiyor her sn girebilir sana 🤣
Soran+1 yılİçinden çıktığın o ananın deliğiyle karıştırma benimkini zira hayalini bile kursan kendini dizginleyemicek kadar aciz bi yaratıksın dkjdjdj
- +1 yıl
Hahahah benim anamin kılı olamazsın pislik önüne gelen le yatmisjn işte seni kim neden alsın bakire degilsin ortalık malı olmususn
Soran+1 yılDoğunun dağında güdülen eşek bile senden daha zekidir emin oldum, o yüzden az ötede havla laf anlatsam anlamazsın çünkü. Umrumda değil senin o namus algın 🤣
- +1 yıl
Hadi pis kadın hadi
Eğer bir gün ücreti neyse hallederiz
Soran+1 yılAl işte dediğine bak, hani sen namus dersi veriyordun ya senin namusun nerde? Sende erkek or**ospusu oluyorsun yani dediğine göre djjsjs inşallaahh belanızı bulacağınız biriyle evlenirsiniz sen senin gibiler aciz 🖕🏼
- +1 yıl
Saatlik ne kadar
Soran+1 yılSektörü bilmiyorum ben anana ya da bacına sor fiyat için
+1 yılSende o da bakire değilsiniz nolcak ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026