burada çoğu kız buluşmamaktan şikayetçi ve şaşırıyorum. Çoğu erkek cinselliğe aç niye sevgiliyle buluşup sevişme şansını tepiyor?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
burada çoğu kız buluşmamaktan şikayetçi ve şaşırıyorum. Çoğu erkek cinselliğe aç niye sevgiliyle buluşup sevişme şansını tepiyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
İşleri vardır vs bir çok sebep olabilir burada bir çok kadın para harcamamak için demis erkek herseyi karşılayacak diye bir durum yok herkes kendi yediğini öder ya da yemeği erkek odediyse başka birseyi kadin ödemeli herseyi erkek ödememeli bana gore
nasıl bulussunlar dısarısı ates pahası :( bız ıstemıyormuyuz sevdıgımızı görelım gezelım bır kafede oturalım otobus bıletı olmus 7.5 :( bu arada sevdıgım yok nıye trııbe gırdıysem :D
Her kız senin gibi değil çünki bazıları yemeğini yer sinemasına gider hop hadi eve bi saatten sonra da ne oluyor ilgisizlik
Vermiyorlar da ondan kızlar oturup çay kahve yemek dışında bişey düşünüyor tamam bunlar olması gereken şeyler ancak seks e gelince nanay dedikleri için
O zaman ayrılın 2 haftada 1 buluşmak normal değil
Tamam başüstüne
Size sevgi ve ilgi veren kızların aklını dikiyim zaten. İnsan sevdiğini görmek ister bi de alay ediyor anormal bir şey demişim gibi:d
Haklısın dayıoğlu uzanarak alkışlıyorum
Çok haklısın ve gerçekten anlamıyorum hayat ve an yaşanmalı bence
Bazıların belki maddi durumu iyi değil ve gariban ne yapsın o cinsellik isteyenler onlar gerçekten sevmiyor ki seven erkek cinselik istemez.
Buluşmak illa kafede olmuyor ortadoğu çocuk
Batı özentili kız ben onlardan değilim ama buluştuğunda acıkmıyor musun veya susamıyor musun
Ben de anlamıyorum. Erkek değil ki bunlar. Korkak ezik otzbirci alayı.
Erkekler neden sevgilisiyle sevisiyor da evlenmeyi beklemiyor
valla burdaki erkekler sevgili bulamamaktan şikayetçi asdfs
Bulsaak sevgiliyi, bulusurz.
burada çok gördüm daha taze biri şey yazmış iki haftada 1 görüşüyoruz falan. Arkadaşımın da sevgilisi mesela kız ısrar edince buluşuyor sadece. Çok manasız geliyor. Ben beni görmek istemeyen adama 1 saniye bile harcamam
Sen bi yaz bana bakayım..
Bazı erkekler de tam tersini düşünüyor
İlişkilerin büyük kısmı taktik savaşına döndü
Artık erkekler kendini saklıyor
Var da biz mi buluşmadık
para harcamamak icindir
İlla sevişmek için mi buluşuyor kızlar
Sevgilim olsa buluşup yaşar ve yaşatırım.
Sevisme için bulusmuyor ki çoğu
sen böyle bir şans mı istiyorsun ?
para harcamak istemiyorlardır
Ne alakası var
@delmeyisevenadam çoğu erkek buluşunca para harcamaları gerektiğini biliyor ve istemiyor bu yüzden
Bana buluşma olsun para önemli değil. Ben temas bagımlısıyım
@delmeyisevenadam bi dışarı çıkmak 200 lira. ha alman usulu yapalım dersen 100 falan. ama alman usulu yapacağım ilişkiyi istemem. isteyen varsa saygı duyarım. benim için arkadaşlıktan farkı olmalı da
Aynen öyle. Ben partnerime kesinlikle ücret ödetmem
Sen her bulusmada sevisiyomusun
Haklısın sevgilim olsa hiç yanlız bırakmam
Çünkü erkekler işi bitirince birakiyor
Hiç boş geçtiğim olmadı
😂😂😂
Sevgilimiz olsa buluşurduk 😁
Bence tepmiyorlardir
Yokki