Evlenmeden önce sadece bir iki kez sevişmiştik o zaman fantezilerinde bu kadar ısrarcı olmamıştı. Şimdi ben bunları istemediğimde kavga oluyor istediğimde de pişman oluyorum. Bana eski sevgililerini anlatmaya başladı onlar ne isterse yaparlarmış ben ne biçim kadınmışım diye. Ben mecbur muyum en iğrenç fantezilerini bile yapmaya? Sanırım benden boşanacak. Öyle sevmiştim ki bunlar hiç aklıma gelmemişti. Ne yapabilirim bir fikri olan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Bu gibi şeyler karşılıklı istenirse olur mesela erkekler şunu anlayamıyor bir kadın bir şeyden hoşlanmıyorsa yapılmaması gerektiğini bilecek. Ama bir kadın Ben şunu istiyorum dediği zaman erkek de istemediği zaman kadın da ona saygı duyacak yani bu karşılıklı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : Evlilik iki insanın el ele vererek bir yuva kurmasının temelinin atıldığı ilk yerdir bundan dolayı bunun farkındalığı ile, davranmalı insan o sizin sahibiniz değil yol arkadaşınız sizi istemediğiniz hiçbir durumun içerisine sokamaz buna hakkı da yok bakın burada bazı durumları anlamak lazım sevmek ait olmaktır sahip olmak değil belki başka türlü istekleri olabilir lakin, eğer ifade ettiği halde siz geri duruyorsanız saygı duymalı çünkü doğru olanı da bu aksi halde kavgalar tartışmalar meydana gelir bu da olumsuz yönde etkiler her iki tarafı.
Diğer sorunuza cevaben : Cinsellik yemek yemek su içmek gibi bir temel ihtiyaç evlilikte ise amaç değil araç olarak görülmeli eğer böyle olmazsa, arada ki bağ zayıflar sağlıklı ve mutlu bir ilişki ne yazık ki yaşanmaz, bence direkt olarak açıkca konuşun aksi halde bu şekilde evliliğin yürütülemeyeceğini belirtin sevmek emek işleyip çaba göstermek mücadele etmektir üzülerek ya da stres sadece kendinize kötülük yaparsınız ve ruhen de yıprandığınız ile kalırsınız bu da bir gerçek, ümitsiz olmayın sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını bilin evlilik tek bir bedende iki can olmaktır önemli olan bunun bilinciyle hareket etmek yoksa, ortaya çıkan tablo ya boşanmak ya da birbirinden uzaklaşmak olur..
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlişkilerde her şey konuşuluyor da neden seksten beklentiler konuşulmaz, hala anlam veremiyorum. Ömür boyu kafede kahve içmeyeceksiniz. Evlenince aşk bitecek geriye seks kalacak. Onda da uyum sorunu varsa ya aldatmalar başlayacak ya da evlilik bitecek... "Ben kırmızı'yı seviyorum, falanca yemeği seviyorum" derken utanmıyoruz ama evliliğe giden bir ilişkide, seksten beklentilerimizi konuşmaya çekiniyoruz.. Nihayetinde de böyle sorunlar baş gösteriyor
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, aslında boşanmak istemesi gereken kişi sensin, hiç kimse, başkalarının isteklerini zorla yerine getirmek zorunda değildir, hele konu seksse. Eski sevgililerinden övgüyle bahsedip, senin kadınlığına laf eden biri varsa, orada senin olmaman gerekir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
99Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSana saygısı olmayan ve bu kelimeleri ağzına alabilecek kadar küçülen bir adamı zaten senin boşaman gerekir kusura bakma.. Keyifli günler..
60 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni Başka bir kadınla kıyaslıyorsa zaten boşasın. Sen sensin o kadında o. Seninle sen olduğu için evlendi neden şimdi sevdiği kadın bir anda "ne biçim kadınsın" oluyor? Diyelim ki cinsellikte mutsuz, sen ona yeterli gelmiyorsun vs o zaman neden insan gibi sorunlarını dile getirmek yerine onursuz bir şekilde sevgililerim yapıyordu diyor? Bu seni yatakta ona göre mükemmel mi yapacak? Bu senin kendini kötü hissetmene neden olacak ve daha çok tiksineceksin. İletişim sıfır. Boşanmayı düşün ama içinde sevgi varsa doktora gitmeyi teklif et. Öylece düzelecek bir şey değil bu.
10 Yorumla Kimse kimseye mecbur değil.
Hayatta en çok sevmeniz ve saygı duymanız gereken varlık sizsiniz...
Ben kendimi iyi hissediyorsan sorun yok. Hayatımda bana; bana kendimi iyi hissettirmeye herkes defolup gitsin, gidiyor, ve gidecek... Bu kadar...
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Orta yolu bulmaniz lazim. Eger sen sekste fazla duzsen biraz sabit fikirli olmayi birakip anlamaya calismalisin, o zaman belki seninde hosuna gider. Ama oda zorlamamali, herkes her fanteziden hoslamak zorunda degil. Zaten evlenmeden sevismissiniz, sana bahsetmeliydi.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim hoşuma gitmiyor. Düz seksi seviyorum.
- +1 yıl
Iste bu sabit fikirlilik oluyor. Kendini kesfetmelisin once. Daha aslinda kendinin nelerden zevk alqbilecegini bilmiyosun. Evet agzia isetmek zorunda degilsin ama belki denersen biseyler hosuna gidebilir. Ayrica mesela o sana isemek istiyor ama senin isemene hos yaklasmiyorsa bu bencilliktir zaten kestirip atabilirsin.
- +1 yıl
sabit fikirli diye kadın suçlu olmuyor ayrıca bu sabit fikirlilik değil en doğal hakkı neyi isteyip istemediğine karar vermesi
kimse isteklerini başkası üzerinde zorlayamaz
onun için fantezi olabilir ama kadın zevk almıyorsa bu sadece bencilliktir
kadın ayrıca denemedim dememiş hoşuma gitmiyor demiş demek ki yapmış ama zevk almamış karısı diye her istediğini yapmak zorunda değil - +1 yıl
@çikolataçikilop sanane? Ben ona yazdim sende fikrini ayrica soyle. Bende zaten zorlayamaz, bencillikten dalan bahsettim ama sen nerenle okuduysan. Kaybol ya ne gereksizsin git basimdan
bu isteğini daha önce söylemesi gerekirdi bu saatten sonra fantazilerinde ısrar etmesi ve eski sevgililerini anlatması bencillik.. sonuçta seks iki kişilik ve iki tarafında karşılıklı istekleri olur ve bunlara anlayış gösterilirse güzel diğer türlüsü bir nevi psikolojik işkence aranizin bozulmasina sebep olan konular. bununla ilgili Cidden yapamadığın şeyler istiyor ve sen yapamiyorsan bosanmakta istiyor ise hayir deme ikiniz ayri daha mutlu bile olabilirsiniz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım benden boşanacak. Öyle sevmiştim ki bunlar hiç aklıma gelmemişti. Ne yapabilirim bir fikri olan var mı? Bitirilmesini istemiyorsan dediğini yap diyeceğim ama ne kadar sert bilmiyorumki ona göre yorum yapılsın mesela seni yatağa bağlayıp kamciliyormu iskencemi görüyorsun böyle işe sen yoluna ben yoluma de olsun bitsin
00 Yorumla Sanırım ayrılmak istemiyorsun. Onun isteklerini de yerine getirmek istemiyorsun. Ne istiyor tam olarak? Belki sen kafanda büyütmüşsündür. Belki senin de seveceğin şeylerdir.
Bir şekilde bir orta yol bulman lazım. Bir adım ondan bir adım senden. Uzlaşmaktan başka bir yol görünmüyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bakın evlilik cinsel tabanlı bir kurumdur. hem dinen hem hukuken şartlar eşittir. eşlerin ikisi de mutlu olmalıdır diğeri eziyet çekmemelidir. bun nedenle baskı olmaz ortak paydada buluşulur. eğer mutsuz iseniz ve düzeltemiyorsanız hem dinen hem hukuken boşanma hakkınız doğuyor demektir. boşanın o zaman. unutmayın siz onun hayat yoldaşısınız. fantazilerine kurban edeceği bir eskort değilsiniz. size eskort gibi davranamaz hakkı yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İstemediğin şeylere evet demek zorunda değilsin. Boşanmak istiyorsa eğer mahkemede detaylı olarak duymak zorunda seni zorladığı o sapkınlıkları. Göze alıyorsa boşansım sen de tazminatı alır hayatına devam eder bilki de daha iyi bir insanla evlenirsin. Kendini çaresiz güçsüz hissetmen ve boyun eğmen için yapıyor. Böyle hissetme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle bir sey yaşasam o beni degil ben onu boşarım. Bence sende boyle yapmalısın. Kimse zorlanmak istemez, boyle hayatta gecmez. Herkesin bir sınırı var ve buna saygi duymak gerekir. Madem sevgilileri her seyi yapiyormus seninle işi ne? Onlardan biriyle evlenseydi. Ama kendi her halti yiyip bakire kiz istediyse, o yattigi kizlari esi olarak goremeyen bir zihniyeti varsa en başından asil senin ayrilman gerekirdi.
20 YorumlaNe derece sert merak ettim. Ve mecbur dglsin sen onun esisin cinsel ihtiyaçlarını karsilayacag ve herseyine tamam diyececeg bir obje dglsin madem eski sevgililerini dillendiriyor o zmn onlarla evlenseymis aptal
11 YorumlaSen fantezileri yapmak istemediğinden gösterdiği tepkiye mi takıldın? Eskilerden bahsetmesine takıl bence... Seni başkaları ile kıyaslamak hiç olumlu bir şey değil. İnsanlar başkaları ile kıyaslanmamalı. Herkes birbirinden farklıdır...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılOkudum. Çok iğrenç. Katlanma. Boşan.
Evde varsa alet edevat, bunları delil olarak göster. Fotolarını çek.
Mümkünse mesajlaş... Bana ne yapmak istiyorsun diye sor. Mesajlar delil olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca sana aşırı şiddet gösterdiği bir ilişki sonrası direk doktora git. Rapor al. Şikayetçi ol. Bu da delildir.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki size aşırı geliyordur önceki bütün sevgilileri kabul etmişse çoğumuz için normal şeylerdir. İstemediğiniz şeyleri yapmayın ama tutucu olmak da iyi değil.
46 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben zevk almıyorsam kendimi nasıl değiştirebilirim ki?
Cevap sahibi+1 yılDeğiştiremezsiniz de her şeye aşırı derseniz herkesle sorun yaşarsınız. Söylediklerinizin çoğu aşırı değil. Bir tek ağza işeme fazla denebilir ama onu da zevkle yapanlar var. Sekste sertlik hiç olmasın istiyorsanız ilişkilerinizi devam ettiremezsiniz.
- +1 yıl
Sen bu zekayla çok yaşamazsın
Boşan gitsin ne demek eski sevgililerini anlatmak
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Klasik türk kezbanı sendromu.. İyi zkismeyi bilmiyorsanız, erkekleri tanımıyorsaniz evlenmeyin. Erkek cinselliği, sizinkinden çok daha dinamik ve güçlüdür. Biraz akıllı olsanız zaten bunu anlardiniz.
00 YorumlaDaha böyle karaktersiz, saygisiz, seni cinsel malzeme olarak gören birine esim mi diyorsun, seviyorum mu diyorsun?
Ne yapacaksin, ayrilacaksin, her seks yaptiginizda tecavüze ugrar gibi yasamak mi istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılKardeş evliliğin sıkıntısı bu işte. Usulü belli, boşanacaksın. Kadınının mutluluğunu değil de fantazilerini düşünen erkek zaten işe yaramaz.
30 Yorumla
+1 yıl"Defol git ve onlara dön o zaman. Benim de ağıza işeme ve strapon ile seni becerme fantezim var belki. Sen kabul edecek misin? Cevap hayır ise o zaman ben de eski sevgilime döneceğim" de.
11 Yorumlaevlisiniz ve eşin sana eski sevgililerini anlatıyor? bu ne kadar mantıklı, üstelik yaptıkları iğrenç şeyleri de anlatıyor. bu hiç normal bir durum değil ve onu çekmeye de mecbur değilsin..
10 YorumlaSeni "eskilerle" kıyaslaması normal mi sence? Ayrılacak olan sensin.
40 YorumlaNe igrenc adamlarla evleniyosunuz ya karisimisin * herseyden once bu durum senin rahatsiz ediyor zevk almiyorsun bunu düşünmeli bencil köpekk
20 YorumlaFantezi sert olabilir iğrenç olmadıkça ahlakı aşmadıkça. Sana eski sevgililerini anlatması çok acizce bi manipülasyon tekniği.
22 Yorumla- +1 yıl
İşeme fantezisi iğrenç mi
Düşününce Senin için zor bı durum, konuşarak sorunlarınızı cözemezseniz boşanmayla sonuçlanır büyük ihtimal, ama ikiniz için en doğru karar olur belki de..
00 Yorumla
+1 yılİyice saçmalamış beynsiz bırak ya boşa gerzklıyı ne ağza işemesi ne falakası manyakmı nedir, en fazla popoya tokat atılır. Duydunmu ayrıl ondan, insan eşine eziyet edermi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılsekste sertlik olur az da olsa can yanabilir belki de farkında olmadan bunları seviyorsun
ancak iğrençlik ve başklarıyla kıyaslama varsa bu kabul edilemez bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa sende kocanla zevk almaya çalışacaksın ya da bosanacaksin
Ne tür fanteziler istediğini bilmediğimden bu cümleyi yazacağım kocan hayatınıza renk ve zevk gelsin diye yapıyordur aşkınız ölmesin diye monotonlasmasin diye02 Yorumla
Soran+1 yılHayatıma zevk gelmedi.
Cevap sahibi+1 yılNe tarz istiyor ki zevk alamiyorsunuz
Ayrıl, fantezileri sana olan saygısının ve sevgisinin önüne koyanla ilişki yürümez. Ayrılsan şimdiki kadar acı çekmezsin merak etme.
10 Yorumla
+1 yılİstemediğiniz bir şeyi size zorla yaptıramaz
21 Yorumla- +1 yıl
Diyelim yaptirdi
+1 yılRahatsız olduğunu belirt, zorlan devam ederse bu artık karı-koca ilişkisinden çok tecavüze girer.
20 Yorumla
+1 yılKırbaç mı atıyor analda mı zorluyor ne istediğini biraz aç.
21 Yorumla- +1 yıl
tokat da olabılır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte cinsellik büyük sorun, benimde bu yüzden bitti ayrıldık. Değil fantezi peşinde koşmak bizde hicbirsey yoktu,
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Eski sevgililerini mi anlatıyor? Bırak boşansın kurtulursun kimse gönülsüz gönülsüz sevmediği şeyleri kabul etmek zorunda değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fantazilerini geçtim kıyaslama yapması çok iğrenç sende söyle eski sevgililerim böyle değildi diye
02 YorumlaHaklı bence. Yatakta zevk almak istşyor. Sen de bunları sağlamaya mecbur değilsin. O zaman o da bunu yapabilen birilerini bulur. Bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılne tarz seyler yapiyo ki igrenc diyosunuz sekx de ne olabilir okadar igrenc burdan yazamazsaniz ozelden yazin yardimci olmaya calisim size
00 Yorumla
+1 yılistemedigin hoslanmadigin seyleri kimsenin zorla yaptirmaya hakki yok ayrilmaktan baska care yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSertlik derecesini bilmiyoruz ama sen istemediğin halde ısrar ediyorsa sana saygısı yok demektir sana saygı duymayan biriyle de evli olmak istermisin oda senin kararın
04 Yorumla
Soran+1 yılSertlik derecesi ne kadar normal sizce?
Cevap sahibi+1 yılPopoya 2 şaplak da sert diyen var saç çekmeye de sert diyen var
Soran+1 yılO kadar sertliğe razıyım önemli değil.
Cevap sahibi+1 yılZiktir et eşini keyfine bak sen zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de ağza mıçma fantezim var kabul edersen ben de kabul ederim de.
Red ederde eski sevgililerim kabul ediyordu ne biçim erkeksin dersin.32 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏
- +1 yıl
fantezi karşıtımısın?
+1 yılFetiş, fantezi gibi şeyler değişmez. O yüzden çiftler bu konuda uyumlu değilse ayrılmak en iyisi.
10 YorumlaBelli şeyler olabilir ama sendekiler çok uç nokta galiba.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin swinger veya cuckold fantezileri olabilir. Sanırım Twitter da takılmıyorsun. Takılsan anlarsın
00 Yorumla
+1 yılOrta yolu bulmaya çalışın bulamıyorsanız boşanın ne deyim abi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılFantezileri ne? İğrenç fantezi dediğin için sordum. Bu arada boşanmanız en iyisi eğer böyleyse.
01 Yorumla
+1 yılBoşan madem eskilerden memnun onlara gitsin kaşmer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. fantezisi için önceden konuşmanız lazım. iki tarafın kabulüyle sertleşilebilir.
00 YorumlaKonuşmayı dene rahatsız olduğun konuları söyle. Sen onun eski sevgililerinden biri değilsin sonuçta.
00 Yorumla
+1 yıldeğilsin tabi ki eski sevgilileri kabul ediyorsa onlarla evlenseymiş boşan kurtul o aptaldan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceği insana sadece seks makinesi olarak bakmak, insani değerlerden yoksun olmaktır.
00 Yorumla
+1 yılTürlü türlü insan evladı var seninde şansına böyle bir kalas gelmiş
00 YorumlaFantezi olarwk mi yani sadece sözlü olarak dile mi getiriyor yoksa gerçekleştirmek mi istiyor
00 Yorumla
+1 yılCinsellik konusunu konuşun seninde güzek fantezilerin vardır illa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılorta yolu bulmanız lazım tek tarafın isteğiyle olacak işler değil bunlar
00 Yorumla
+1 yılBazıları fantezi adı altında sadist ruhlarini ortaya döküyor. Herşeyin sınırı vardir. Fazlası olmaz.
00 YorumlaSana zorla dayatma yapan canını acıtan insanla bence birlikte olmana gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Onun zevki öyle oluyor işte
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh ya ne saygısızmış sevgililerini anlatıyo püh o rezil herife..
Ya boşanırsa boşansın bu iğrenç herifle niye hala birlikte olma çabasındasın00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok affedersin ama fantezileri ne şekilde olduğunu anlatmadın belki normal şeyler de senin miden bulanıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Ne farkeder anlatsa? Herkesin normali kendine
Cevap sahibi+1 yıl@İsmimAlper tamam da mesela oral istemiş bunda bir şey yoktur yani
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu gibi sapkınlıklar bu p*rno endüstrisinden çıktı! Ve daha Beterleri devam edecek!
11 Yorumla- +1 yıl
Mesela agza işemek iğrenç Bi fantazimi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgililerini niye söylüyor bence bosanmazsan seni aldatır
14 Yorumla- +1 yıl
sen nasıl kadınsın onlar yapıodu demeye getırmıs
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan aklına başka kadınlari getyosa eşiyle s. KS yparken de onları düşünüyordur başkalarını katmasi benim aklıma bunu getirdi
- +1 yıl
onceden deneyımı olan illakı getırır eskılerden aklına
- Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri