Erkek gibi düşünüyormuşsunuz. Yani bir erkek güzel bi hatun görse direk yataktaki pozisyon gelir. Sizde öylesisiniz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Mesela biz erkekler bacaklarimizi kapattigimjz zaman veya pantolon çok dar oldugu zaman testislerimize baskı oldugu için rahatsiz oluyoruz ama bazi kadinlar tayt olsun dar pantolon olsun öyle bir cekiyorki yukariya rahatsiz olmuyorlar mi hiç
Kadınlar analdan zevk almaz, sadece ilişkide acıyla zevk alan kadınlar acıdan zevk alabilir, erkekler daha çok zevk alır ve bazı kadınlar partneri sevindirmek için anal denemek ister
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Merak ettiğim soru yok şu an için
Erkek gibi düşünüyormuşsunuz. Yani bir erkek güzel bi hatun görse direk yataktaki pozisyon gelir. Sizde öylesisiniz
Mesela biz erkekler bacaklarimizi kapattigimjz zaman veya pantolon çok dar oldugu zaman testislerimize baskı oldugu için rahatsiz oluyoruz ama bazi kadinlar tayt olsun dar pantolon olsun öyle bir cekiyorki yukariya rahatsiz olmuyorlar mi hiç
Yo zevk bile veriyo😂
Ama çok uzun süre dar giyince sıkıyor tabiq
Tabi cikarmak lazim direk 😂😂
Merak ettiğim bişey yok, nerden baksan tutarsızlık.
Kadınlar kendi haklarına merak ettiklerini sorsunlar
Kadınlar bir erkegin eşortmanınin altina ic icamasiri giyip giymedigini anlar mı malum yerde hareketlilik olmadiğı sürece
Bilemedim şimdi 😁
Kadınlar genel olarak gizlice yaptiginız ama elalemden tepki almamak icin karşı cıkmış karşıymış gibi yaptığiniz olaylarinız davranışlarınız var mı
Merak ettiklerim zaten gün içerisinde soruluyor ve oradan okuyorum teşekkürler.
Kadınlar hakkında merak edip de ogrenemedigim bütün soruların cevabını bu sitede öğrendim zaten 🤣
Ne mesela😂
Vajinadan Tam olarak Neler Hissediyorsunuz Hem Fiziksel Ruhsal Duygusaal olarak detaylı anlatır mısın
@erkekleringanimi
Bacak bacak üstüne atıp vjinaya baskı yaparak boşalmak diye bir şey duydun dogrumu oluyor mu öyle bişey
Çok soru var ama adam akıllı cevap verecek tek kız yok ki
Amacın ne ey kadın
Erkekleri anlamak
Yerim seni
Bilmediğim şey yok
Maşallah
Teşekkür 🤭
Bu dar kot pantolonu nasıl çıkartıyosunuz 🤔
😂😂 soyup
Nasıl işte anlat 😁
neyin kafasındalar çok merak ediyorum :)
Fotoğrafta bir ince mi var
Binlercesi var.
Arkadan zevk aliyormusunuz anal yani
Arkadan deneyenler cevaplar belki🤔
8nan ben baya zevk alıyorum ama yaptıklarımda nedense konularda kadin almaz sacmaligi
Kadınlar analdan zevk almaz, sadece ilişkide acıyla zevk alan kadınlar acıdan zevk alabilir, erkekler daha çok zevk alır ve bazı kadınlar partneri sevindirmek için anal denemek ister
@Luna44 güzel cevap ama gözlerime bakarak al cok istedigini bende istiyorum deyince en az onlarda o zevki alıyor düşündüm
Bilmediğim hiçbir şey yok 4exper hoş geldin
Hayır
Hiç yok