Merhaba,
Neolursunuzz bana yardimm edinnnn :( Neyapacagimii hiic bilmiyorum
Bi suredir biri pesimde. Ilk basta pek istemiyorumdum. Hatta emindim onu istemedigimi. Ama simdi tekrardan yazmaya basladi. Ve ona mecburen kaba davranmak zorundayim.
anneme soyledim o yaziyor diye. Ama annem diyorki hayir yazma ona. Onunla olamaz felan. Ailesi yuzunden istemiyor. Diyorki o aileyle yapamam, lafimiz felan hic gecmez su bu. Birazdan onun gecmisinden dolayida istemiyor. Cunku tam firlatma bir cocuktu.
ama su son zamanlardir baya bi isinmaya basladim gibi. Hatta dun tesaduf onu la karsilastim. Karsimda duruyordu. Sonra bana mesaj atti niye kizgin bakiyorsun diye, dedim ben seni gormedim bile (aslinda yalan soyledim gordum) ama iste mecburdum oyle yazmaya..
Biraz kizdi gibi oldu, inanmam felan dedi.
Bi sekilde konusmayi kestirdim..
ama icim gidiyor, yatana kadar annem sakin cevap verme yazma konusma etme dedi durduuu.. amaa ooff arada kaldimmmm
bana akil verin neolur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Annelerin ic gudusu kuvvetli oluyor mantigini kullan kalbini kullanma kalp daima yalan soyler
ama bazen anneler de yanilabilirr?
Yanildiysa anneler daha cok gecmiste yanilmislardir onlarinda cezasini cekiyorlar genelde de evlendikleri adamdan cekiyorlar onun icin cok sanmam yani ki sen basta annenle ayni seyi dusunurken duygularin devreye girmis ki kaptiriyorsun kalbindeki duygular hisler gecici ve hep kapani karistiran duygulardir o kalbi ben bir kere dinledim 5 senemi caldi goturdu hic deneme
hmm anladimm,.. bilmiyorumm icimm cokk yaniyorrr :( Bugun tum gun morelim bozuk evde oturdum.. sanki hayata kusmus gibiydimm :(
Bende ayrilinca oyle oldum ama geciyor onmli olan kendinle konusmak kendini dinlemek
evet oyle, ama iste kendimle konusunca onunla ol diyor :( amaa annem engelll
Kalbinin sesini dinliyorsan onu der ama mantigin gelecek planinda onunla mutlu olabiliyor musun yoksa o cocugu ben sevgimle degistiririm o da bana asik sonucta benim yanimda farkli olur falan mi diyorsun eger bunu diyorsan masallarda yasiyorsun demektir bu fikrini uzaklastir boyle bir şey yok olmaz bir kisi neyse karakteri oyle gelir oylr gider sen ornek sigara sevmiyorsan onu sevemezsin de baslamazsin da buda oyle bir sey o kotu biriyse her zaman kotu olur davranisi da ayni sekilde kotu gelen hersey kotu kalir
yani heralde olabilirim diye dusunuyorumm.. Pesimden kosan o benim.. Ben onu degistiremem, o neyse o yanii.. ben bir kere o dusunceyle hata etmistimm, baska biri vardi ve onu degistirim diye dusunmustum ama yokyani..
Buyuzden onu degistirme seyim yok yani..
Sen kullanirim diye dusunuyorsan sorun yok kendini kaptirma yeter bazen ozel anlat oluyor hadi izin vereyim diyorsun sonra bir bakiyorsun hoslanti oluyor ve baglaniyorsun bu tarz seylerde gozun acik olmasi gerek
kaptirmamaya calisiyorumm.. ama hani nasil desem o her yazdiginda cok hosuma gidiyor, icim kipir kipir oluyor :) Anneme anlatirken bile heycan dolusuyla anlatiiyorum. sonra tabi her defasinda hayal kirikligina ugratiyo annem.. niye boyle heycanlaniyorsun felan, neoluyo sana diyo
İste kaptirmissin kendini zaten calismaya calistigin sey kaptirmamak degil asik olmamaya calisiyorsun ama kaptirmissin sen dikkat et
ama onu daha tam tanimadan nasil olur oyle?
Dis guzellik sana bakisi tavirlari konusmasi belkide sen sevgi acligi hossediyordun o anda cikageldi ufak sevgiye bile düştün ayni erkeklerdeki yokluk gibi bir yokluktaydin mesela regl falan oldugun zamanda olabilir ondada bir ilgi acligi oluyor ya
yokyok oyle donemde degilimm
bu zamana kadar hic kimseyle olmadim etmedim. yani sevgilim olmadi hic
Sizinle konusmak biraz iyi geldu
Sagolun
Benimde hic yoktu tâki 1.5 ay oncesine kadar ilk sevgilim oldu 1 ay once bitti
Rica ederim biraz yardimci olabildiysem ne mutlu bana 🌼
Hmm anladimm🥺 Rabbim insallah karsiniza daha hayirli birini cikarir..
Ve evet cok sagolunn.. Ama galiba birazcik gelismeler var gibi🙈🙈
Sevindim senin adina
Cokk sagolll🙈 Dun annelerimiz konusmuz bide onun teyzeleri felan. Bakalim hayirlisi.. annem biraz yumusadi gibime geldi.. en sonda dedi bana tabi senin kalbine sormamiz lazim
Kalbinden cok aklin daha önemli kalbe sorarsan o hep sevmeyi ister onun icin onu dinleme hislerin olsada mantikli secimlerin olsun
Anladimm.. aynenn oyle coook sagoll..
ve bana simdii yine yazdiii😭😭
İyi bakalim hayirlisi olsun
Hahaha cokk sagol.. ama yazik halen cevap bekliyor. Yazmadim geri daha😅
Yazik mi degil mi zaman gosterir belki sen disindada secenegi vardir
Acimakk yokk, eger beni gercekten istiyorsa biraz boyle test etmek lazim. Biraz sabretmesi lazim deme
Testlere sokmak guzel genelde sevgili olurken de bunu yaparlar ozellikle regl olmasa regl doneminde gibi hareketlere falan dayanabiliyor mu gibi tabiki bu aklinda kalsin Şu an icin erken ama daha farkli seyler olur
Nasil testlere sokacam onu?
Tripler ozel ilgi istegi iste kiskanma kisitlama veya iste sen kiskandiracaksin gibi gibi
Hmm, kiskandir onu diyorsunn? Nasil yapacagim acaba onu
Gerci kiskanmak bana biraz cag disi geliyor bende guveniyorsan sorun olmaz ama iste misal disari cikacam erkek arkadaslarla diyip acik bir croplu falan resim atip hazirim vs diyebilirsin ama gitme evde otur yani ornegin
haa yok onu yapamam ben, bana yakismaz zatende..
O zaman aklima bir sey Gelmedi Şu an icin
hmm anladim, sorunn degill.. aklina gelirse yazarmisin?
Olur yazarim
Tamam sagol
Rica ederim
😇😇
seni tanıması sevgilin olması içinde yaşamak istediklerini hakkımda kötü düşünür diye saklamana mı sebep oluyor
nasil anlamadim?
sanırım sana çok amatör bir şekilde yaklaşıp kasılma ve utangaçlığını yenmene yardımcı olamıyor hadi yapalım der gibi bir giriş
neyden bahsediyorsun?
Sevdiğin çocukla olamıyosan benimle ol
Sevgili ol yani
tovbe tovbe