Güzel bir ilişkimiz var çok güzel sevişiyoruz ona kendi isteğimle oral seks çektim çekimimiz çok iyi saksodan ilerisine gitmedik ciddiyetini azaltır mı sevişmemiz bana bizi daha çok bağlamış gibi geldi. Ailesi tüm çevresi beni tanıyor her gün benimle maddi manevi sürekli yanımda ama yine de soğur mu ciddiyeti azalır mı diye düşünmeden edemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamen ilişkiye bağlı aslında adamın hedefi buysa belli bir yerden sonra ciddiyet filan biter ama eğer ilişki gerçekten güzel giden bir ilişki ise cinsellik kötü değil iyi olur aslında.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yarın bir gün sahada ileri gitmek isteyecek ve sende seviyorum hissiyle kabul edeceksin sonra ağlayarak buraya bir soru daha yazacaksınız onun için sevgi cinsellikle olmuyor zaten gerçek seven insan sevdiğini. Elini dahi tutmaya kiyamaz
00 Yorumla
Azaltır.
Seks evlilikte en son sırada gelir.
Bunu uzun yıllar evli kalmış biri anlayabilir.
Aklı olan zaten öncede bilir.
Cinsellik en son şey.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
38Cevap
+1 yılBirliktelikler de daha önemli duygular var, sevgi, bağlılık, sadakat temiz saf duygular, acı, tatlı gününde yanında olmak, anlamak anlaşmak gibi neden herşeyin başını, sonunu cinsellik ve sevişmeye bağlıyorsunuz, tamam bunlarda hayatın parçası. Erkekler genellikle cinsel hevesini aldıktan sonra çabuk soğurlar, uzun süren evliliklerin rutinleştiği gibi, duygularını azaldığı gibi, çevrenizi bir izleyin isterseniz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAzaldigini hissetmiyorsan sorun yok ama cinsellik olarak daha fazlasini senden isteyebilir ornek onun da sana oral yapmak istemesi gibi konusmak isterseniz konuşabilirsiniz veya illaki bu sart degil bazen kendi iliskinizdeki hatalari dogrulari soyleyip konuşun arınma gecesi gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl“Saksodan ilerisine gitmedik” ten sonrasını okumadım.
Sen sevgiliyle ciddiyeti bırak kendine bu tabiri yakıştırdığın için bile ciddiyetsizsin gözümüzde. Oral de geç oral seks nedir yahu avan ağızlı seni.20 YorumlaNiyetiniz evlilik mi yoksa öylesine takılıyor musunuz? Evlilikse fazla ileri gitme bence evlilikten sonrasına saklayın
05 Yorumla
Soran+1 yılNiyetimiz evlilik ama minimum bir iki seneye evleneceğiz hatta bana kalsa 3 4 seneye de ama en geç 2 seneye evlenmeyi düşünüyoruz işte iki senede daha ilerisi olsun da istemiyorum
- +1 yıl
sen sakladin mi
- +1 yıl
O kadar uzun flört edenlerin evlilikleri güzel ilerlemiyor bunu söylim herşeyi evlenmeden önce yaşanıyor gezip tozmak her şey. Evlendikten sonrada bir heyecanı kalmıyor. Çokk var çevremde felan 6 yıl sevgili kaldılar 2 ayda boşandılar. her şey aynı çatı altına girince başlıyor yani ne diyim. Fazla uzatmayın bu işleri imkanını varsa uzun zaman geçmeden evlenin
- +1 yıl
yani diyorsun tam evlenmeden önce bir sey ypmayin dimi
Seven insanlar arasında sevişmek doğal bir şey eğer ki erkekte ard niyet yoksa. Amacı sadece kullanmak değilse, soğumaz.
10 Yorumla
+1 yılCinsellik daha çok bağlayan bir şey nasıl azaltabilir? Gerçekten kendi isteğinle mı yaptın? Ondan sen mi istedin?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKızım kullandırtma kendini, o da sana yapsın. Tek taraflı olur mu? bir sen bir o. Senin ondan eksiğin ne?
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ya karşilikli ya da sadece erkek yalayip vakumlamali vajinayı
+1 yılEvlilikerin genel sorunu bu şunu soylersem yaparsam ne duşunur. Aslında hersey açık ve net olmalı ama bir yandanda haklisin karşı tarafı cok iyi tanıman gerek.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz birçok sorun yaşadık hep birbirimizin yanında olduk ikimizde hatalar yaptık ve ona rağmen birbirimizi affettik hep birbirimizi seçtik benden cinsel anlamda hiçbir beklentisi yoktu kötü bir cinsel yaşamımız vardı açıkçası zaman geçtikçe alışınca birbirimize sevişmeye başladık ve şu an her konuda çok iyiyiz ilerisini ister istemez istiyor ama asla ısrarı geç iki defa bile söylemiyor ben de soğur mu ciddiyet mi düşünmüyor diye düşünmeden edemiyorum
- +1 yıl
Orasını bilemem sen daha iyi tanirsin.
ciddiyeti azaltır mı bilmem ama senin ya seviyeni azalttığı kesin. d
21 Yorumla
+1 yılİlerde her şeyi yaşadığınız için sıkılıp evlenmekten vazgeçecek d
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sanki soruyu erkek sormuş.. oral seks çekmek falan... Aşıksanız hepsi gayet normal. Ten uyumu da varsa bağlılığınız artar
00 Yorumla
+1 yılZaten oral seks yapmışsın devamı gelir yakında. Bakire misin? Ayrıca seks istemeyen bir erkeğin hormonlarında sorun vardır zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bikarsan peki? Boyle dusunme cinsellik bir iliskinin yapitasidir. Sadece cinsellik icin yaklasan biri sklrsa birakir seni sevip seninle sevisen degil.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe alakas8 var ya saçma sapan şeyler düşünüyorsunuz
43 Yorumla- +1 yıl
seks i cok buyutuyolar
Cevap sahibi+1 yılBecede
- +1 yıl
19 yasını gecmıs herkesın vucudunun terapı gıbı ıhtıyacı var
+1 yıleger ustaca yaptiysan daha once de bunu baskasina yaptigini dusunur. Biraz acemi davranman gerekirdi 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce yapmadım ama yaparken de çok özenli oldum başkasıyla yaşadığımı düşünüyorsa düşünsün öyle saçmalık mı olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire değilsen kaybedecek çok birşeyin yok zamanla gösterir kişi karakterini ama bakire isen evlenmeyi bekle
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik daha çok bağlayan bir şey eğer hakikaten yatakda iyiysen. Yani yatakda onu mutlu edecek kadınsan zaten seni bırakmaz. bakireysen evlenmegi bekle
00 YorumlaBu yazı dizisinde: samimiyet görmüyorum. ciddiyetsizlik buradan başlamış
01 Yorumla- +1 yıl
Sana katılıyorum
Önemli olan hislerdeki, niyetlerdeki ciddiyet. İnsan tabiki sevdiğini arzular, onu düşünür ve ister.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Sakinilan göze çöp batarmis. İlle bır çip sokma. Sus işine bak. Bişey olmaz devam
00 Yorumla
+1 yılYa birde gelmiş anlatıyon olan var olmayan var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Devam edin sevişin sevişin bol bol sevişin bir şey olmaz korkma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVermediğin sürece, seni arzulamaya devam eder. Ama amal/ vajinals seks yaparsan ve senden de bıkarsa; seninle evlenmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmemize minimum bir iki sene var nasıl idare edeceğim ki sevişmekle yetinir mi
Cevap sahibi+1 yılYetinilir, Yetinilir. Verirsen, kıymetin azalır. Özellikle anal, hiç yapma. Zira bir kere yaparsan, hep yapmak istersin. Uyuşturucu gibi, bağlılık yapıyor diyor ; yapanlar. Ondan sonra, bokunu tutamazsın
Hayır tam tersi alınan zevk ciddiyeti dahada çok arttırır 😉
00 YorumlaCiddiyet niye azalsın? Sen yapmayacaksın da kim yapacak?
00 Yorumla
+1 yılHer istediğini alırsa sıkıntı olabilir. Kutu açılmasın büyü bozulmasın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYa bunları gidipte adama hissettirme. Manyak bu diye soğur senden 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldikkatli ol hamile kalma, aksi olursa onun ve çaresizliğin gerçek yüzünü o zaman görürsün.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlişki biticek evliliğide unut neden dersen evlilik öncesi ilişki ilişkiyi bitirir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılburada çoğu erkeği rahatlatın sanırım çok güzel oral yaptım dedin diye ama beni tahrik etmedin :)
00 YorumlaHayır hatta daha ciddiyet olur evlilik yolunda bağlar vitamin dir sevişmek 😉😉
00 YorumlaSaksodan değil ilişkiye girmek basitleştirir
10 Yorumla
+1 yılSeni gercekten seviyorsa niye azalsin.
11 Yorumla- +1 yıl
fazla abartıyolar herseyı
+1 yılPatronun değilse bişey olmaz 😄😄
16 Yorumla- +1 yıl
@Burayhn benimki eşim 😄
- +1 yıl
@Burayhn yok be bizimki normal aile ilişkisi
+1 yılAzaltıyorsa zaten kaç o adamdan
10 YorumlaDevam Devam Sakın Ara Vermeyin
00 Yorumla
+1 yılDevam et zevkin doruklarına kadar çık
00 YorumlaCiddiyeti değilde isteği azaltır.
00 Yorumla
+1 yılbısı olmaz tadını cıkar korkma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayatın en güzel şeyi aslında bir kiymetini bilsek
00 Yorumla Hayır asla azaltmaz
00 Yorumla
+1 yılNeden bana eşlik eden yokki
00 Yorumlabişi dicem kimle sevişcez?
00 Yorumla
+1 yılHer gel deyince koşarsan bir değerin kalmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Sorun olmaz alakası yok daha bağlanması lazım
00 Yorumlayani karakterine bağlı ama sanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine bağlanır. Keşke eşim de ikna olsa...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiraz edep, zerre kadar hayâ yaaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok be sevişin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloral seks ciddiyeti azaltmaz mı? 😂
00 Yorumlaciddiyet kstsr
00 Yorumla
+1 yılArtar
00 YorumlaBenim için azaltmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılE herhalde