Cinsel Yaşam Kizlik zari bozulurkn neden acir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Istiyorum iliski fakat aciyor bozulmadi yani Güncellemeler+1 yıl Ve aşırı derecede kasıklarım ağrıyor yuruyemiyorum bile oturunca bile agiriyor çok açtım bacakları sanırım Kizlik zari bozulurkn neden acir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kukusalgazmüptelası Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl serçe parmağını sehpaya vurmak kadar değildir sanırım 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Acidi valla vazgectik sizladi Yorumla kukusalgazmüptelası +1 yıl kör kılıç mındar etmiş seni Yorumla Soran +1 yıl O ne Yorumla kukusalgazmüptelası +1 yıl kör yrk Yorumla Soran +1 yıl Yok kor degildi Yorumla kukusalgazmüptelası +1 yıl trambolin sendeki :D Yorumla Soran +1 yıl Hahahhahdd Yorumla
gizliliğeönem Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl E 20 yıldır kapalı olan kapıyı açmak gibi düşün de yeterince ıslanırsan acımaz çok diye biliyorum 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Islandim baya ama acidi baya sadece basi girdi azcik acidan duramadim vazgectik Yorumla gizliliğeönem +1 yıl Kasmışsın kendini aşko muhtemelen kasma rahat ol vajinusmusa kadar yolu var Yorumla Soran +1 yıl Kastim valla acidi diye Yorumla gizliliğeönem +1 yıl Kasma kendini iyice ayır bacakları ıslanırsn rahat girer Yorumla Soran +1 yıl Korkuom. Iste :/ Yorumla gizliliğeönem +1 yıl Ama korkarsan senin vajina kaslarınn daha da gerilir Yorumla gizliliğeönem +1 yıl Bi kaç sefer deneyip kasarsan vajinusmus olursun yani Yorumla Soran +1 yıl Oyle oluyo ztn rahat birakiyom tam giricek aciyor sizliyor Yorumla gizliliğeönem +1 yıl Yaş kaç partnerinin büyük mü Yorumla Soran +1 yıl Yok genc 20 lilerde Yorumla gizliliğeönem +1 yıl O manada değil penisi büyükmüydü ki Yorumla Soran +1 yıl Yok normal Yorumla gizliliğeönem +1 yıl Kasma aşkom kasma nasılki penis iki kat büyüyorsa vajinada genişler Yorumla Soran +1 yıl Cok aciyor cokkk :(( Yorumla gizliliğeönem +1 yıl Tek seferde soksun içinde beklesin Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. On sevişmeyi uzun yapıp iyice islanirsan çok acımadan girer. 1 0 Yorumla
ByExrian Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Kızlık zarı acımıyor cok dar oldugu için duvar acıyor genişlediğinden dolayı. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Farklı sebepler olabilir. En başta rahat olmaman mesela. sonra yapısı.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl et yırtıldığı için acıyor olmasın ama acıyı zevklerle örtmek var 1 0 Yorumla
TarantulaKml Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. 0531 531 3131 ara kardeşim bakire bozma ve dilsiz bağirtma hatti 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sadece acıyacak diyemi yapmıyorsun yani 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla centilmen0007 +1 yıl O kadarda çok korkarsan kasacagin için daha fazla acır Yorumla Soran +1 yıl Kasiyorum zaten sizliyor Yorumla centilmen0007 +1 yıl Kayganlastirici veya bebek yağı kullan alkol u dene Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Nasıl bozulmadı girmedimi 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Baya acidi basi girdi sonu yok aciyinca vazgectik xok acidi islaklik da vardi ama girmedi kastim bide kendii Yorumla Hairmafya +1 yıl Aslında girer ama çok dardır muhtemelen Yorumla Soran +1 yıl E yani dar ilk cunku Yorumla Hairmafya +1 yıl Biraz acıycak ama sevgilin tek hamlede soksun Yorumla Soran +1 yıl O da lyle dedi birden sokayim dedi ama dayanamdim aciya Yorumla Hairmafya +1 yıl Ancak öyle olur ben sana diyim Yorumla Soran +1 yıl Daha cok acimazmi yaaa Yorumla Hairmafya +1 yıl Kızlığın bozulsun en azından 2 saniyede hepsi girsin Yorumla Soran +1 yıl Aciyorr aciyor :( Yorumla Hairmafya +1 yıl Çokmu büyük şeyi Yorumla Soran +1 yıl Yok normal boyutta Yorumla Hairmafya +1 yıl Misyonerde girsin işte sık 2 saniye dişini Yorumla Soran +1 yıl Misyonerde denedk ztn cok ugrastik olmadi :(( istiodk ikimizde ama iste Yorumla Hairmafya +1 yıl Başını al önce sonra hemen kaysın içine yavaş yavaş yapın Yorumla
spitzbub Takip Et Guru Yaş: 66 +1 yıl Yaptin ama bozulmadimi 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Basi girdi Yorumla spitzbub +1 yıl Fazla girmedimi Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla spitzbub +1 yıl Burdamisin Yorumla Soran +1 yıl Uyuyorum Yorumla spitzbub +1 yıl Yataktamisin Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Trol soru 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hee trol :/ ne trolu la Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl hem zarın bozulmamış hem de çok acıyor? ruh hastası :D Yorumla Soran +1 yıl Yav bozulcakken aciyor iste girmiyor tam aciyor vazgecioz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
serçe parmağını sehpaya vurmak kadar değildir sanırım
Acidi valla vazgectik sizladi
kör kılıç mındar etmiş seni
O ne
kör yrk
Yok kor degildi
trambolin sendeki :D
Hahahhahdd
E 20 yıldır kapalı olan kapıyı açmak gibi düşün de yeterince ıslanırsan acımaz çok diye biliyorum
Islandim baya ama acidi baya sadece basi girdi azcik acidan duramadim vazgectik
Kasmışsın kendini aşko muhtemelen kasma rahat ol vajinusmusa kadar yolu var
Kastim valla acidi diye
Kasma kendini iyice ayır bacakları ıslanırsn rahat girer
Korkuom. Iste :/
Ama korkarsan senin vajina kaslarınn daha da gerilir
Bi kaç sefer deneyip kasarsan vajinusmus olursun yani
Oyle oluyo ztn rahat birakiyom tam giricek aciyor sizliyor
Yaş kaç partnerinin büyük mü
Yok genc 20 lilerde
O manada değil penisi büyükmüydü ki
Yok normal
Kasma aşkom kasma nasılki penis iki kat büyüyorsa vajinada genişler
Cok aciyor cokkk :((
Tek seferde soksun içinde beklesin
On sevişmeyi uzun yapıp iyice islanirsan çok acımadan girer.
Kızlık zarı acımıyor cok dar oldugu için duvar acıyor genişlediğinden dolayı.
Farklı sebepler olabilir. En başta rahat olmaman mesela. sonra yapısı..
et yırtıldığı için acıyor olmasın ama acıyı zevklerle örtmek var
0531 531 3131 ara kardeşim bakire bozma ve dilsiz bağirtma hatti
Sadece acıyacak diyemi yapmıyorsun yani
Evet
O kadarda çok korkarsan kasacagin için daha fazla acır
Kasiyorum zaten sizliyor
Kayganlastirici veya bebek yağı kullan alkol u dene
Nasıl bozulmadı girmedimi
Baya acidi basi girdi sonu yok aciyinca vazgectik xok acidi islaklik da vardi ama girmedi kastim bide kendii
Aslında girer ama çok dardır muhtemelen
E yani dar ilk cunku
Biraz acıycak ama sevgilin tek hamlede soksun
O da lyle dedi birden sokayim dedi ama dayanamdim aciya
Ancak öyle olur ben sana diyim
Daha cok acimazmi yaaa
Kızlığın bozulsun en azından 2 saniyede hepsi girsin
Aciyorr aciyor :(
Çokmu büyük şeyi
Yok normal boyutta
Misyonerde girsin işte sık 2 saniye dişini
Misyonerde denedk ztn cok ugrastik olmadi :(( istiodk ikimizde ama iste