Tabii ki başlık parası düğünde takılan takılar nafaka şu bu. Evlilik kadın için güvencedir. O ne öyle evlilik dışında takıl et cinsellik yaşa sonra adam kaybolsun gitsin etsin ya da seni sadece cinsellik için kullansın. Olacak iş değil. Erkek çok net paralar ödemeli kadınla olmak için. Biz modernlik diye resmen bedavaya kendimizi kullandırtıyoruz bence. Yok kadın erkek eşit diye erkek kadına hesap ödemiyor. Yok düğün gereksiz başlık parası kıro diye bedavaya kadınla evleniyor filan.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKatılıyorum. Hatta bakire bir kadın, bakir olmayan bir erkeği tazminat almadan kabul etmemelidir. Bakir değil misin? Bakire bir kadınla mı evlenmek istiyorsun? O halde paran yerinde olmalı ve kadının istediği miktarı vermelisin. Üç evin mi var? Birisi kadının olacak. İki araban mı var? Birisi yine kadının. Düğün, nişan, nikah filan tüm harcamaları da sen yapacaksın. Yok öyle bedavadan bakire kız ile evlenmek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben kadına değer veririm, hiç bir sevgilimle cinsellik yaşamadım, evlendiğimde yaparım ama evlenmeyi de düşünmüyorum, benim kadar ailesi de değer veriyor kadınlara hatta mal muamelesi yapıyor, eviydi arabasıydı yok işiydi ya da yüksek maaşıyıd düğünüydü altınıydı falanıydı filanıydı, mümkün değil evlenmem.
03 Yorumla
Soran+1 yılE sen hayat boyu cinsellik de düşünmüyorsun o zaman. Olay sadece cinsellik değil. Bana cinsel yaklaşmayan ama sevgili olan aşık olan bir kahve bile almayan erkeklerden de tiksiniyorum ben. Benim sevgi değer tanımımda hediye almak bir şeyler ısmarlamak vardır. Bir insan bana cimri davranıyorsa onun sevgisi tamamen sıfırdır benim gözümde.
- +1 yıl
keşke cimri olsaydım, fakir kalmazdım aw.
Soran+1 yılKeşke
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Erkeklerin kadınla olmak için yüksek paralar ödemesi için karşıdaki kişinin Sinem Özgür gibi olması gerekiyor, onuda karşılayacak kızlar bizim ülkemizde çok az.
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım ben çok güzelim ondan karşılaması gerekiyor. Yok öyle modernlik ayağına onlar tipsiz. O eksiği parayla karşılayacak. Onlar Kıvanç gibi olsa emin ol ben para bakmam ama değiller.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
+1 yılSonunda aklı başında birisi çıktı artık kafam rahat çıkabilirim
23 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerim zaten tek derdi seks. Şimdi modernlik adı altında kızlar bedavaya ilk günden aşksız emeksiz yatmayı coolluk sanıyor sonra psikolojileri bozuluyor değersiz hissediyorlar. Mallık. Her şeyin bi usulü var.
Soran+1 yılErkek kadın için emek harcanmalı. Zaman para emek. Yok öyle üç kuruş harcamayım emek vermeyim kızlar benle yatsın. Niye evlensin bu mallar. Hiçbiri sorumluluk istemiyor zaten.
- +1 yıl
Aynen öyle konuş be
sevginin karşılığı maddi beklenti olmamalı.
04 Yorumla
Soran+1 yılValla o da bir faktör. Yani fakir biriyle sürünüp aç mı kalıcam sırf beni seviyor diye. Çok bekler. Parası bittiği an beni mutlu edemez o zaman ben de onu etmem. Bu kadar basit.
Soran+1 yılHayır olmadım. Para yetmez ki. Aşk da lazım ama parasız aşk da değersiz.
+1 yılKadını mal yerine koyamassın kardeş kadına mal diyemessin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka mal sensin. Kadının değeri var ve ona ulaşmak için belli bedeller ödeyeceksin. Yok öyle işsiz güçsüz parasız heriflere Kadın. Sizin soyunuzun devam etmesine gerek yok kusura bak.
- +1 yıl
🤮🤮🤮🤮 iğrenç
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye kadın da zevk almıyor mu kullanmak kelimesi toplumun uydurdugu bişey çünkü kadın da zevk alıyor
062 Yorumla- +1 yıl
En güzel yorum
Soran+1 yılHayır kadın da zevk alıyor ama kasımın baskısı külfeti daha çok bi ilişkide. Yani kadın sevgili olunca ya da seks yapınca aldığı risk ve şiddet daha büyük çevresinden ama erkeğe giren çıkan yok. Böyle başıboş bırakırsan zaten hiçbir erkek evlenmek istemez ki. seks yapar geçer her kadınla. Kadınların kolay olmaması evlilik gerektirmesi seks için evlilik kurumunu yaşatıyor. Herkes rahatça bedavaya seks yapsa kim niye evlensin. Hangi erkek niye sorumluluk alsın. Kadınların hepsi çocukları ile ortada kalır.
Soran+1 yılAyrıca kadın ger seksten zevk almaz ama erkek alır.
- +1 yıl
Erkekte almaz ten uyumu temizlik vs
Soran+1 yılValla bende hepsi aldığı için o ihtimali bilemiyorum ama benim almadıklarım çok oldu pis ve çirkin oldukları için ondan yapmadım. Ben güzelim temizim karşının da öyle olması lazım.
- +1 yıl
Bak sen kendin temizsin güzelsin senle almicaz da kimle alcaz temizi varken pise ne gerek var zevk aldiktan sonra
Soran+1 yılE ben de işte onlara fazla olduğumu görüp bitiriyorum çünkü o fakir nal ezik pis. Benim kalitemde bir kadın bulamaz. Ben niye enayi gibi kendimi hediye edeyim o eziğe.
- +1 yıl
Yani niye hediye edicek kendini seks yapıp mi bitiriyosun yksa sjsjs
Soran+1 yılNe diyorsun ya
Soran+1 yılArkadaşım diyorum ki onun bana bir boklar sunması gerekiyor sekste kötü ise ve bana denk değilse. Onu sunmadığı anda da bitiririm diyorum.
Cevap sahibi+1 yılKadın uyanık olacak kendine zevk vermeyen adamla olmamalı bencil erkekle olan kadın zaten baştan kaybeder ama birbirine karşılıklı zevk verdiklerinde kullanma olmuyor sadece kadın toplum tarafından dışlanıyor aslında kullanmak kelimesi yerine ayıplanmak diyelim çünkü kadınlar gerçekten ayıplanıyor basit diyorlar bu da ne yazık ki toplumdan kaynaklı
- +1 yıl
Hmmm anladım anladım seks değilde benim en çok hoşlandığını sevişme yiyisme en güzeli riske girmem hamile kalır bide. Yani zevk almıyorsa kadın ne anlamı var ki
- +1 yıl
Hyr ya neden dışlansin ki genel ihtiyaç o
Cevap sahibi+1 yıl@Emrullahaslan kadın zevk alıyorsa kullanılmaz aynı şekilde erkek için de geçerli mesela bi kadın sürekli kendini düşünürse örnegin oral yaptırıp kendisi yapmıyorsa ya da hep kendi istedigi şekilde yapıyorsa o zaman da kadın erkegi kullanmış olur. Yani kim zevk almıyor ve karşıyı memnun etmek için yapıyorsa o kullanılır ama iki kişi seks yapınca kadına namussuz diyorlar o ayrı konu yani kullanılmak kelimesi yanlış sadece. İkisi zevk almışsa kimse kimseyi kullanmamıştır sadece kadına namussuz gözüyle bakarlar toplum böyle maalesef
- +1 yıl
Evt toplum öyle bakıyor namussuz dostum diye bakiyir maalesef ama verseler soluksuz gidecekler
- +1 yıl
Senin yaş kaç ya baya tecrübeli sin sen. Ben hep memnun ederim memnun olmama
Cevap sahibi+1 yıl@Emrullahaslan tecrübeyle ne alakası var kardeşim hayatın gerçeklerini söyledim kullanmanın anlamı kendi zevkini düşünür karşıyı düşünmez kendini tatmin etmesini ister bu tek seks için geçerli degil her konuda kendi çıkarını düşünüğ karşıdan faydalanırsa kullanmış sayılır senin gibi sapıklar memnun etse bile verilmez
- +1 yıl
TM tm
Soran+1 yılZaten ben de zevk almadığım biriyle yapmadım ama taciz edildim ve zorlandım. O çpk iğrenç. Öyle erkeklerden nefret ediyorum hani kadın onu istemese ya da keyif almasa bile zorlayan ısrar eden. Zaten bu suç ve taciz. Ha başlarda ben de hep kendime zevk verdirirdim mesela oral filan yaptırırdın çünkğ erkeğe dokunmak ya da ona bir şey yapmak bana zevk vermezdi. Ama sonra onlar yaptıkça ben de istedim arada yaptım. Şimdi isteyince yapıyorum bazen de onlar çok orsl yapınca koşa isteksiz yapıyorum ama onlar da anlıyoruz isteksiz yaptığımı ondan zevk almıyorlar. Ben asla istemediğim bi şeyi yaptırmam zaten.
- +1 yıl
Tabikide iğrenç taciz edilmek kesiceksin onları ya
Soran+1 yılHa ayrıca olay sadece toplum değil. Şimdi sen hemen erkekle seks yapınca erkeğin gözünde değersiz oluyorsun. Senin için çabalamıyor. Diyor hani emek sevgi değer vermeme gerek yok. Ama aslında bu da yanlış çünkü veren baştan veriyor. Sexle alakası yok. İstersen o malları aylarca beklet yine seviştiğin an değerin azalır onlar için. Ben öyle erkeklerle zaten birlikte olmam. Yani sadece beni elde edene kadar değer veren ya da seks için değer veren onun dışında takmayan.
- +1 yıl
En iyisi oral hem yapmak hem yapılması
Soran+1 yılZaten ağızlarına sı*tım ya da şikayet ettim.
- +1 yıl
Aşk olmadan seks olmaz ztn
Soran+1 yılBu arada taciz maalesef çok başıma geldi. Gani o an sevgilim flörtüm olan insanlardan da yabancılardan da. Mesela seks yapmıyorum diye kavga eden sevgililerim olmuştu. Pislik şerefsizler. Direk ayrıldım mesela o gün beni sexe zorladılar diye. Ya da mesela şunu yapma bunu istemiyorum dememe rağmen ısrarla yapanlarla da kavga edip engelledim ama çok başıma geldi böyle işte. Hel zorlayan taciz eden kavga eden.
- +1 yıl
Hee hapse atarlar ins
Cevap sahibi+1 yılKelime yanlış olsa da haklısın bu toplumun erkeklerinin çogu sıkıntılı oldugundan vermemek lazım
- +1 yıl
Sende ne bahtsız missin ya özele gelir misn
Soran+1 yılMesela baştan söylüyorum atıyorum sadece öpüşmek istiyorum. Tamam peki söz diyor. Ya da diyorum sadece sarılıp uyuyalım. Tamam diyor. Ama sexe zorluyor beni soymaya çalışıyor sexe zorluyor filan. Ya da diyorum oramı elleme. Tamam diyor inatla yine yapıyor. Bıktım bundan. Niye böyle.
Soran+1 yılGelmem arkadaşım burdan de
- +1 yıl
Millet istekli libosu yüksek güzelsin cekicisin öpmek yemek istiyor lar işte
- +1 yıl
Burdan herkes görüyor özelde daha iyi ama sen bilirsin
Soran+1 yılÖyle işte. Güzelim millet de aç. İğrenç ama. Bu aşk sevgi filan değil. Aç pislikler bana saldırıyor resmen.
Soran+1 yılAma ben nasıl mutlu be tatmin olcam. Yani sadece fiziğim için bana değer verem sadece seks kovalayan erkeklerden bıktım. Ayrıca hepsi erken boşalıyor.
- +1 yıl
Yani millet aç güzel gormesinlerrr tabikide aşk değil libo tatmin etme saldırırlar açık saçık crop giyince hele daha çok saldorirlar
Soran+1 yılBen niye hiç seksi yakışıklı erkek bulamıyorum hep tipsizler
- +1 yıl
Elbet adam akıllı biri çıkar ya karşına Max mum seksin süresi turkiyede 30 dk yi geçmiyor ki
Soran+1 yılBen de böyle kudurmak onları öpmek yemek isteyim. Hiç istemiyorum ama. Hepsi çirkin tipsiz.
- +1 yıl
Bulursun bulursun ya
Soran+1 yılİşte aklı başında çıkmıyor. Yırtdışında yaşadım. orada da hep abazalar buluyordu beni.
- +1 yıl
Kocani yersin ya sende
Soran+1 yılAçık giyinmeme gerek yok boyum fiziğim güzel diye uzaktan da yavşıyorlar
Soran+1 yılAbi benim beğendiklerim bana hiç yüz vermiyor
- +1 yıl
Hahaa seksi bişey giymedim mi yavsamazlar ya
Soran+1 yılYa da sadece seks için veriyor ama duygu yok ya arada yine yiyesin gelmiyor aşık olamıyorum
- +1 yıl
Heee neden acabaa
Soran+1 yılBe alaka be. Giyimle. Tavlayan hep yavşar.
Soran+1 yılYavşayan*
- +1 yıl
Tam benlik kızsın sen ya dbsjjd
Soran+1 yılÇünkü aşık numarası yapanlar çirkin. Yakışıklı olanlar onu yapmaya gerek duymuyor. Kız buluyorlar. Çirkinler de aşık olduğundan değil. Dileniyor işte tipsizim ama yalvarayım da seviş diye.
- +1 yıl
Giyimle çok alakalı çatal meme falan gözüktü mu tamam iptallar ya
Soran+1 yılÇok malsın
- +1 yıl
Ayn öyle cirkinler
- +1 yıl
Niye
Soran+1 yılİşte bence sadece bir insanın fiziğimi arzulamak aşk beya sevgi değildir. Erkeklerin hepsi bana öyle aşıktı. Zaten tanımadan etmeden neye alık olcan ilk günden. Benim gibi çevrelerinde de yok diye ilk hinden seks seks diye taciz ediyordu hepsi. Mesela az biraz yüz versem el ele tutuşma öpüşme direk seks içim taciz edil duruyorlardı. Tek motivasyonları sexti. Sevgili olduğumuzda da her an seks yapmak istiyor hergün seks yapmadan trip atıyorlardı. Hergün beni ne kadar arzuladıklarını devirdiklerini bitiklerini taptıklarını anlatıyorlardı. Ama bu sevgi değer verme değil ki. Tamamen beni et parçası yerine koyma. Ben de sinir olup ayrılıyordum.
Soran+1 yılÇünkü onların tek motivasyonu aşkı seks ve vücudumdı. Ben seks yapmak istemediğimde direk davranışları ilgileri sevgilileri bitiriyordu. Şerefsizler. Böyle olmayan erkek var mı ya
- +1 yıl
Varidr yaa herkes bir değildir farklı insanlarda var senin yaşın kaç 24 22 falan mi
Soran+1 yıl27. Ya evet öyle olmayan erkekler de oldu mesela Abaza davranmayan filan. Hiç olmadı değil. Onlar cidden hiç seks konusu açmaz ya da canım saçma mememi popomu kesip akıllarını kaybetmezdi seks için.
Soran+1 yılAma onlarla da başka nedenlerden olmadı.
Soran+1 yılSenin çevrende var mı mesela öyle erkek. Çok az öyle erkek bence kasına et parçası gibi bakmayan.
- +1 yıl
Benim cevremin çoğu öyle et parçasına düşmeyen aşk yaşayanlar dan
- +1 yıl
Hangi nedenden olmadı ki
+1 yılHaklısın ve fazla uyanıksın :D
18 Yorumla
Soran+1 yılAynen ondan erkek istediği kadar canım canım dil döksün bana. Bana para harcamayı buraktığı ama beleşe seks olarak beni kullanmaya çalıştığı an bam siye bitiririm. Herkes diyor çok bilinçlisin diye.
- +1 yıl
İyi gözlemcisin demek ki
Soran+1 yılOf hem de nasıl. Bu bilinçliliğim yüzünden asla bağlanmıyor ve aşık olmuyorum.
Soran+1 yılDünyanın en iyi seksini yapsam da erkek bana kavga bile ısmarlamıyorsa direk ayrılırım. Cimri pislik beni kullanıyor diye.
Soran+1 yılAma bana çok para harcıyorsa ve seks kötüyse kalırım. Önemli olan verdiği şeyler.
- +1 yıl
Ama hep kendi çıkarını düşünürsen mutlu olamazsın. Her şey karşılıklı bu hayatta
Soran+1 yılBen zaten hep veririm ki. Asla bencil cimri değilim. Erkek bana hediye alsa ben de ona alırım. Yemek ısmarlasa ben de ısmarlarım.
Soran+1 yılAma işte erkekler asla böyle şeylere mutlu olmuyor ve kıymet bilmiyor. Ondan hep pişman oluyorum. Tamamen sömüren kadınlar daha değerli oluyor. Sadece isteyen.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiye'de sevgililik bedava eskortluk zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle.
Soran+1 yılBen ondan asla öyle uzun süre kimseyle sevgili olmam. 1 ayda zaten anlarsın karşındakinin niyetini. Cimri evlilik düşünmeyen tiplere bedavaya karılık yapmaya gerek yok.
+1 yılKadın da zevk almasa yapmaz yani
06 Yorumla
Soran+1 yılAbi zevk almıyoruz demiyoruz ama külfeti zahmeti daha çok erkeğe göre kadının. Ayrıca hormonal olarak erkek istiyoruz ve seviyoruz zaten zevk almamız normal. Ayrıca kadına bu kadar fayda olacak bir yok varken kadının kendini bedavaya vermesi enayilik bence.
- +1 yıl
Evt kadının biraz daha zor hele ilk seksi falan acı bedaya verirse enayi zaten yaa genel ihtiyaç gibi bişey ya
Soran+1 yılAcı değil. Benim hiç acımadı. Ama uğraştırdım baya ilkimde ama mal çocuk yapsa da çok söyleniyordu. Tabii yapacaksın aptal. Ben kasımın kıymetimi bil.
Soran+1 yılNefret ediyorum böyle olayı basit değersiz yapmaya çalışan erkeklere. Kadına hiç emek harcamadan hemen seks yapmasını isteyen.
- +1 yıl
Nasıl acımadı ya ilk kizligini verirken acır nasıl uğraştırdın ya çocuğu çok mu yordun
- +1 yıl
Önce emek vericeksin ki sonra kızı emiceksin
10 aycinsellik kullanmak ya da kullanılmak değildir ki.
00 Yorumla
+1 yılBaşlık parası?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam