+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : Cinsellik yemek yemek su içmek gibi bir temel ihtiyaç evlilikte ise amaç değil araç olarak görülmeli eğer böyle olmazsa, arada ki bağ zayıflar sağlıklı ve mutlu bir ilişki ne yazık ki yaşanmaz bence direkt olarak açıkca konuşun aksi halde bu şekilde evliliğin yürütülemeyeceğini, belirtin sevmek emek işleyip çaba göstermek mücadele etmektir üzülerek ya da stres ile sadece kendinize kötülük yaparsınız ve ruhen de yıprandığınız ile kalırsınız bu da bir gerçek ümitsiz olmayın sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin, olmadığını bilin evlilik tek bir bedende iki can olmaktır önemli olan bunun bilinciyle hareket etmek yoksa ortaya çıkan tablo ya boşanmak ya da birbirinden uzaklaşmak olur..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir tek Görüntüle değil bence kafa olarak da sen sende olması lazım yani onu yormadığım bir ilişki olması lazım Her şeyiyle sevgini göstermen lazım yani önce onu çok sevdiğini ona çok değer verdiğini bilmesi gerek her şey önüne gelmesi lazım bu olayın Ama sen sürekli adamı şunu getir bunu getir şunu alalım bunu alalım dersen Gece istediğin şekilde gir adamın kafasını Bir kere yormuşsun o onu istemez yani biraz daha bu işe dikkat et
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. İşte böyle kadınlar böyle odun gibi erkeklere düşüyor gerçekten anlamış değilim nasıl insanlar bunlar ya bir de çok şanslılar umursamıyorlar hiçbir şeyi Ama yine de güzel ve istekli kadınlar düşüyor
01 Yorumla
Değerli elmaslar kör sarraflarin elinde...
Ne yazikki
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
+1 yılBurdaki andavallar sana yardımcı olur mu sanıyorsun seni orgazm olamayan bir mağdur olarak görüp, burdan anlatmam takip atıyorum diyerek sadece şeyine endeklsi beyniyle hareket ederler. Bunun çözümü profesyonel destek almaktır isteksizlik ve erken boşalma bir sorun değildir yani çözümü gayet basit ve hızlıdır o nedenle muhatabın burdakiler olmasın eşinle konuşmayı ve destek almayı kabul etmesi için ikna yolları ara...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yok artık yaaa böyle adamlar herşeyi hak ediyor evlisin ve mastürbasyon yapıyorsun yetmez ki doyurmaz böyle... Ayda 1 seks nedir hiç mi seni görünce azginlasmiyor.. kaç dakika da boşalıyor
00 Yorumla
+1 yılBu tür sorular nedense hep trol olarak geliyor artık.
Öyle bir devirdeyiz ki burada sormak saçma değil mi? İstekliysen isteklisin biz ne yapalım yani?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevli erkeğim. burada evli kadınlarla yazışırım. maalesef kocan seni hataya sürükleyecek. çünkü problemlerin konuşularak aşılacak cinsten değil. sen heyecan ve tutku istiyorsun. bu onun içinden gelmiyor. tıpkı benim eşim gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin kadınlığının varlığını hissetmeye başladığın ve yaşın getirdiği hormonlar ile doyumsuzluk artıyor ama erkeklerde antrapoz dönemi gibi isteksizlik ayda 1 olursa olur durumu söz konusu oluyor maalesef şanssızsın.
00 Yorumla
+1 yılOt gibi biriyle evlenmişsin. Ben onun yerinde olsam seni yataktan cikarmazdim saatlerce seks yapardım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin kocan benim karımın fotokopisi. Bence biz birbirimize kaçalım onların da arasını yapalım :))
Ben her gün sevissem doymam o yok gelmiş dünyaya 3 ay oldu ilişki ya da sevisme yasamayali :((
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu onunla birlikte oturup konuşacaksın ve çözüm önerileri sunman gerekiyor aksi takdirde farklı şeyler doğurabilir
00 Yorumla İşin zor sen onun için hazirlan suslen edepsiz ol sonrasinda
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece ona özel bişey olmadığını bunun benimde ihtiyacımın olduğunu ve kocam olarak bunu onun gidermesini gerektiğini anlatıyorum. YAPIYORUZ YA YETER SANA diyor.
+1 yılGörücü usulumu evlendiniz. Evlenmeden önce nasıldı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen evlenirken eş seçiminde hata yapmışsın çocuk yoksa bence yolları ayır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte buna şans diyorlar kimi bu durumda karısından yakınır kimi kocasından yakınır. Halbuki böyle bir eşim olsaydı onun kölesi olurdum ve bazen düşünüyorum gerçekten böyle bir kadın yoktur diyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış tercih yapmissin kral memnun degilsen ayrilmak en dogal hakkin bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. İşin zor desene şimdi desenki doktora gidelim desen onada tepki verecek seni suclu cıkaracak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKocanda tam sinir bozucuymus
Canim sende onun haberi olmadan kaldirici icir bak napiyor00 Yorumla
+1 yılboşan o zman beklemek zorundamısın insan eşini nasıl ilgisiz bırakabilir
00 YorumlaSen mastürbasyon devam olmaz başka türlü o evlilikte
00 Yorumla
+1 yılBunlar burada ulu orta konuşulacak şeyler değil. Müsait zamanda bi ara sana tavsiyelerde bulunacağım bana çok dua edeceksin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi naparsan hakemis emin ol baskasi olacak dayanamaz saatlerce oper koklar yalar emer seni gece gündüz sana yeter detirtir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamin içi gecmiş ama yastan degil bu iste uyum cok önemli ve senin isin hakikaten zor.
Bende de tam tersi karimın içi geçmiş hep uyusun00 Yorumla
+1 yıltrolll gibi geldi bana. yani öyle kiyafetler giysen adam seni soluksuz amuda kaldırıp becerir.
00 YorumlaTaktiği uygula bak net konuşuyorum nası bi canavara dönüşeceğini kendin gör
02 Yorumla
Soran+1 yılNe taktiği?
Sana çok geçmiş olsun sana bir kaç önerim olur isterseniz
03 Yorumla
Soran+1 yılBuyur
Bu seksin heyecanı meyecanı yok geçmiş olsun böyle de gider
00 Yorumla
+1 yılSıkıntılı bi durum aldattın mı hiç
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Düşündünmü aldatmayı
+1 yılAyrılık sebebi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ya pasif ya başkası var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılsenin derdininin dermanı benim ;)
01 Yorumla- +1 yıl
nasip olur mu ;)
+1 yılHatayı başında yapmışın
00 Yorumla
+1 yılSen de bencil olursun sorun kalmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHarcanıyorsun o adamın yanında
00 Yorumla
+1 yılValla kimse dengine düşmüyor galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü mü ne bu
01 Yorumla- +1 yıl
Testsurusunu yapmamis oncesinde ya da konusmamis
Zor bir durum gen bi kadın için
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılnasıl bu kadar isteksiz oluyorlar anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılBoşan hata yapma o zaman
00 Yorumla
+1 yılYani ne yapmakistiyorsun anlamadimki
01 Yorumla- +1 yıl
Artik hata yapmak istemiyorum derken
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm durumuna valla
01 Yorumla- +1 yıl
Fucbody düşündün mü hiç
+1 yılOralda yapmazdir sana o
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vaybe bahtsız bedevi gibisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörücü usulü mü evlendin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılBizdede aynı sorun evlendik eşim aşırı isteksiz çıktı ne zamandan beri böyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa aldatma ya da boşanma olur gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOfff bana denk gelmiyor be
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAldatırsın muhtemelen
renk kat işlevi artır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişik onda her şey bitmiş senin işin zor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Yazık sana cidden
00 Yorumlaboş ver gel bana sen
00 YorumlaYazda konuşalım
00 Yorumla
+1 yılNeden acaba
00 Yorumla
+1 yılŞanssızlık
00 Yorumla
+1 yılnedne evlendın bole bırınle yaz bana konusalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yazık sanaaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yanlış erkek seçimi