Bu çıkmazdan nasıl çıkarım?

Arkadaşlar ben 1.5 sene önce ailesinden şiddet gören bir tanıdığım vardı ona yardım etmek zorunda kaldım çok yakın arkadaştık zorla evlendireceklerdi ve yine bir şiddet sırasında beni sevdiğini söylemiş o zaman gelsin istemiş demişler ama kesinlikle aramızda duygusal bağ yok.. beni aradı olayı anlattı bende kabul ettim o zaman daha sonra bir yolunu buluruz falan dedik ve biz evlendik ama aramızda 1.5 sene içinde cinsellik ile ilgili bir şey geçmedi duygusal bağda yoktu zaten ayrı uyuyorduk ortamda falan numara yapıyorduk arkadaştık halen yani ama ben gerçekten evlenmek istiyorum birini gerçekten sevmek istiyorum açıkçası bir yuva kurmak istiyorum ama olurda boşanırsam ailesi yine aynı şeyi yapar ya da zorla evlendirir diye korkuyorum ( ailesi çok sığ düşünceli insanlar tam yobazlar) o 21 ben 23 yaşındayım hatta ailesi çocuk falan bekliyor kimsenin de bundan haberi yok ben hem o üzülmeden hem zarar görmeden boşanıp hayat kurmak istiyorum başta vermiş olduğum söz ver hiç ters gözle bakmadım ona.. ne yapabilirim fikir akıl verecek var mı çok ama çok çıkmazdayım var mı akıl fikir verecek 😕
Bu çıkmazdan nasıl çıkarım?