Cinsel Yaşam Okulda sevdiğim hoslandigim. biri varvl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ona vermek istiyorum nasıl. yaparin vunu Güncellemeler+1 yıl Ywwww Okulda sevdiğim hoslandigim. biri varvl? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
notmybusiness Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Direkt git aramızda alacak verecek meselesi var de dhdttxvx 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Anlar mi Yorumla Merakli_man6776 +1 yıl Aldim verdim yapmayi unutma 😁 Yorumla notmybusiness +1 yıl Net anlar Yorumla Soran +1 yıl Sen öyle mi yaptun Yorumla notmybusiness +1 yıl Ben hiç vermedim Yorumla Soran +1 yıl Ufff yq Yorumla Soran +1 yıl Anlamadi Yorumla notmybusiness +1 yıl 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Saf biri Yorumla
volralder Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yanına git ve de ki ben sana vermek istiyorum sen de almak ister misin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yug Yorumla volralder +1 yıl Nolacak ya beklemeden ver işte Yorumla Soran +1 yıl Olmaz der Yorumla volralder +1 yıl Emin ol demez Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Hiç bir erkek hayır demez imalı şakalar yap sonra ver 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl daha önce birisine verdin mi? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Saname Yorumla axiakrep +1 yıl zeka seviyesi sıfırın altında olan insan ozaman niye soruyosun Yorumla Soran +1 yıl Sen de sorma Yorumla axiakrep +1 yıl sen kimse silkmez kanka Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla axiakrep +1 yıl beynin yok. Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla axiakrep +1 yıl belli et ozaman Yorumla
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İlk adimi sen at gerisini dusunme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Direk konuş böyle yapan var yani. 😃🙂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasi Cevap sahibi +1 yıl Senle yatmak istiyorum demelisin.
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evine cagirabilirsin 0 30 Yorumla Soran +1 yıl Geoo Yorumla Soran +1 yıl Gelmio Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ona git bahane bul Yorumla Soran +1 yıl Ne die Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok iyi pasta yaparim de e yap getir derse olmaz taze taze yapayimye de Yorumla Soran +1 yıl Hnmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben olsam gel derim ve pasta yaparkennnnn😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boynundan ope ope fermuari indirir kremayi memelerden yerdim😀 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm ta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonra gobege dogru yuvarlardim cilegi ordan yerdim😘 Yorumla Soran +1 yıl Hmmmmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki elimle iki yandan indirirken ic giyimini tasan kremalarin aktigi kasiklarinda gezerdi dilim😘 Yorumla Soran +1 yıl Sorw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elimle yumusacik kalcalarini oksarken tezgahin uzerinde yatarak actigin bacak arana basimi daldirir bu cennet kokulu meyveyi ope koklaya opucuklere bogardim taa ki ask sularin kasiklarini ve dudaklarimi sırılsıklam edene kadar Yorumla Soran +1 yıl Cagirim. mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cagir Yorumla Soran +1 yıl Ne dir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne nedir Yorumla Soran +1 yıl Ne die çağram Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pasta icin cagir dedigim gibi dilersen ozelden yazabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Dedom Yorumla Soran +1 yıl Ord Yorumla Soran +1 yıl Uffg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu peki Yorumla Soran +1 yıl Pasta severim dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam direkt cagir Yorumla Soran +1 yıl Ama gelemem dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu boş ver ben geleyim Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne vereceksin.. 0 1 Yorumla Merakli_man6776 +1 yıl Ressim defteri 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Direkt git aramızda alacak verecek meselesi var de dhdttxvx
Anlar mi
Aldim verdim yapmayi unutma 😁
Net anlar
Sen öyle mi yaptun
Ben hiç vermedim
Ufff yq
Anlamadi
😅😅
Saf biri
Yanına git ve de ki ben sana vermek istiyorum sen de almak ister misin
Yug
Nolacak ya beklemeden ver işte
Olmaz der
Emin ol demez
Hiç bir erkek hayır demez imalı şakalar yap sonra ver
daha önce birisine verdin mi?
Saname
zeka seviyesi sıfırın altında olan insan ozaman niye soruyosun
Sen de sorma
sen kimse silkmez kanka
neden
beynin yok.
Var
belli et ozaman
Vere vere bir hal oldunuz
İlk adimi sen at gerisini dusunme
nerenden verecen
Sanane
Direk konuş böyle yapan var yani. 😃🙂
Nasi
Senle yatmak istiyorum demelisin.
Benim var �ngilizce öğretmenim
Evine cagirabilirsin
Geoo
Gelmio
Sen ona git bahane bul
Ne die
Cok iyi pasta yaparim de e yap getir derse olmaz taze taze yapayimye de
Hnmmm
Ben olsam gel derim ve pasta yaparkennnnn😀😀
Hmmm
Boynundan ope ope fermuari indirir kremayi memelerden yerdim😀
Hmmm ta
Sonra gobege dogru yuvarlardim cilegi ordan yerdim😘
Hmmmmmm
İki elimle iki yandan indirirken ic giyimini tasan kremalarin aktigi kasiklarinda gezerdi dilim😘
Sorw
Elimle yumusacik kalcalarini oksarken tezgahin uzerinde yatarak actigin bacak arana basimi daldirir bu cennet kokulu meyveyi ope koklaya opucuklere bogardim taa ki ask sularin kasiklarini ve dudaklarimi sırılsıklam edene kadar
Cagirim. mi
Cagir
Ne dir
Ne nedir
Ne die çağram
Pasta icin cagir dedigim gibi dilersen ozelden yazabilirsin
Dedom
Ord
Uffg
Ne oldu peki
Pasta severim dedi
Tamam direkt cagir