Güncellemeler
+1 yıl
beynsiz sığırlar benim siz boyumu kilomu ne biliyonuz göğsü büyük olan sanki obez mi oluyor mk lar 1,70 64 kiloyum zırlamayın hadi köyünüze göğüs görmemiş cahiller sizi
sevgilinizin öyle olmasını ister miydiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Büyük genelde sevmem ama vücut hatlarına bağlı tamamen ya büyüklük ölçüden ibaret olmamalı bence minyon bir kızda kocaman memeler hoş olmaz
minyon değilim zaten 1,70 im
170 de iyi durabilir kanka vücut hatların da iyiyse eğer hoştur. Soruyu güncellemene bayıldım 😂😂 burada ki çoğu kişi kuru gürültü ve çoğu hayatında bir şey görmemiş kişiler çok takılma. Vücut ölçülerini biliyor musun? Ve yaş kaç sarkma vs var mı?
sarkma falan yok dikler vücut ölçülerimi bilmiyorum ama normalim işte aşırı kilolu ya da zayıf değilim :D takmıyorum zaten gel vericem desem koşa koşa gelirler yağdırırlar anca ezikler
Vercem demene gerek yok gel yeterli sorgulamazlar 😂 kilo kaç kanka bölgesel yağlanma vs var mı uyluk bölgen ve alt karin nasıl?
64 yazıyor işte göbeğim falan yok
Alt karin peki ve uyluk bölgesi ya da ozlden yazsan adetayli sorayım burdan şimdi diğer saplar damlamasin söverler sonra 😂
Görüşlere baktım da cidden millet hasetinden çatlamış 😂
umursamıyorum onları erkek arkadaşım beğeniyor gayette o yeter başkasının beğenmesini tınlamıyorum kendim beğeniyorum bu sitedekiler hariçte hiç göğüslerime kötü laf duymadım
Görmek için kötü yorum yapıyor da olabilir. Neden sorarsın geldi ki buraya hemcinslerini kıskandırmak için olabilir mi 😄
canım sormak istedi anlık ama sırf görmek için ya da dikkat çekmek için saçma sapan yargılarda bulunacaklarını unutmuşum böyle slakların.. Zaten hemcinslerim benim göğsüm gibi yapmak için shop yapıyorlar 2-3 dangalağın küçük iyi demesiyle moral bozacak değilm :d
Ben o dangalaklardan miyim yoksa 😄😂
xd
Arada bana da giydirdin he eyvallah 😂
neyse yatıyorum ben gözümden uyku atıyo sabah erken kalkıcam bir de ):
Dolgun değilse bir anlamı yok. Sırt değil cup önemli. Neyse mavili bi pembe sorusu sanki
bir şeyi kanıtlamak zorunda değilim sırf foto almak için saçma sapan koonuşmayın
Önyargılarını anlayabiliyorum ama kendini bukadar ciddiye alma lütfen. 80 90 hikaye cup kaç?
önyargılarım? Asıl sen önyargılı olmayasın beni erkek ilan eden sendin hatırlatırım ayrıca kendini ciddiye almayacak birisi varsa sensin cidden boş yapma
İntibalar senin eserin. Yanlış anlamışsın. Sırt genişliğini göğüs olarak sorunca normal değil mi
meme ölçüsü kriter olamaz. bunu kriter yapan da insan olamaz kadına faydası olmaz.
kadın bir mobilya değil ölçüye göre seçilmez.
Beden olarak iyide sarkık mi dikmi o önemli be yavrum
Bence gayet güzel, önemli olan aradaki sevginin durumu.
90 nasıl bilmiyorum ki ister miyim istemez miyim 😂
Çok iyi gayet büyük isterdim sevgilimin kalcalsri da göğüsleri de büyük olsun
İsterdim.. Bence çok güzel.. Her açıdan kullanılmaya çok müsait..
rakamlar çok şey ifade eder ama hiç bişey göstermez
Sen yalniz kendinin kadin oldugundan eminmisin
ne alaka
Cok alaka 90 gogus alti olcudur beden geniligidir sonra buyuuklugune gore A B C D kup ile kodlandirilir
slak mısın sen kadın olduğumu niye sana ispatlayayım sen kimsin ki saçma sapan yargılarda bulunmanız bir de kadın olduğum halde sen benden iyi mi bileceksin kes sesini
Küçük gogus tercihimiz 😉
bana ne erkek göğsü gibi ıy
Ben Cook isterdim iri göğüs zaafım var
Hmm emmesi okşaması çok zevkli olur
Harikaaa emmeye doyamamm
80 85 ideal daha büyüğü herkese yakışmıyor.
Nasıl durduğu önemli bence
Bence büyük olması çok hoş. Eğer istersen birazda olsa konuşabiliriz olur mu
Büyük iyidir 🤣destekler
Ben severim dedim zaten o güncelleme bana değil🤗
İdare eder çok büyük sevmiyorum
Ifff yeme de arasında yat 😈 gayet güzel bence 😈
Yok benim icin fazla buyuk
95 zaten hatunun
Buyuk mu duruyor peki diger bolgelerin nasıl
Kotuu 70 suoer
kes
Nedenji noldu
kötü flan değil çünkü
Obez
anan
Güzel
Göğüsün büyük olması kilolu olduğunu göstermez ki yanlış fikirler ve düşünceler
onların fikirleri yanlış bunu diyorum ben de işte sinir oldum
boş ver yaa gereksiz konuşup can sıkarlar ne demişler kedi ulaşmadığı ciğere mundar dermiş. Sıkma canını bedeni gayet iyi bence
Ucları da onemli😋
Bence ideal
Çok güzel
Hayır
Büyük her zaman iyidir.
Güzel olabilir.
Büyük
Muhteşem yüzyıl gibi 😂😂
evet isterdimm
Çok büyük iyi ama
Neden olmasın
Yasina bagli yas kacti senin?