Evleneceğim kişiyle seks hayatım çok kötü. Benim karnım göğsüm sarkık kabul ediyorum. popon dik değil göğsün sarkık karnın sarkık diye ağzından sürekli beni rencide edici şeyler çıkıyordu ilk sıralar. Bende karın germe ameliyatı ile estetik yaptırıcam şu an canı beni hiç istemiyor o zaman da istemez mi sizin için kadında fizik görsel önemli mi? Ameliyat olmam doğru mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTroll değilsen çok acizsin acilen tedavi olman gerek. Seni beğenmiyor ama sırf başkasıyla olma imkanı yık diye seninle oluyor ama sen onun için ameliyat olmaya kalkıyorsun sırf evlenmek için. Tekmeyi basman kendi iyiliğin için vücudundan rahafsjzsan düzenli beslenme ve spora başlaman lazım. Estetiği sonda da yaptırırsın. Çözümü olan şey için estetik yaptırmanın anlamı da yok. Çok mantıksız birisin. Hani spor yaparsın sıkılaşır vücudun ama memelerin sarkık kalır dikleştirmek istersin sırf kendin için eyvallah da gevşek etini sıkılaştırmanın yolu var.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunun için spora bile gidersen daha iyi sonuç alırsın. Popo dikleşir, bacaklar belirginleşir, göğüsler kendini ileri doğru cıkarır ( alttaki kas dokunun gelişmesinden dolayı göğüs dokunun dışarı cıkması ) omuzların şekillenir ve belin incelir. Ğstüne üstlük seks hayatına da faydası olur kondisyon ve hormonal açıdan. Sen kalk birisi seni beğenmiyor diye kendine neşter değdir. Siz kadinlar ve vücudunuzla ilgili güvensizliğiniz…
00 Yorumla
Sence gerçekten sevse sarkık göğüslerine, sarkık karnına mı bakar? Ki bu kelimeleri kendine yakıştırıp, sevgilim dediğin kişinin sana karşı olan tavırlarına göz yumduğun sürece, istersen baştan aşağıya değiş yine de mutlu olamazsın. Karşındaki seven değil, şekilci biri duruyor. Aklını başına al, değişime önce karşındaki kişiden başla.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılAyrıl bebeğim, seven adam bunları görmüyor. Hep derim bir erkek arkadaşım vardı, flört falan değil, çatlakları çok beğenirim yaşanmışlıkları gösterir, belki kilo aldı belki onları vermek için emek harcadı hepsi onların izi derdi. Seven adam böyle düşünür
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
41Cevap
+1 yılbu guzellik kaliplarini anlamiyorum gercekten, kimsenin gogsu karni kalcasi fit olmak zorunda degil kimse guzel olmak zorunda degil hic kimse birileri tarafindan begenilmek zorunda degil ki begenilmese de yasaniliyo yani sen nasil kendini bu kadar basit gorebilirsin? nasil birisi begenmiyo diye kendini degistirebilirsin? o kisi senin guzelligini hak ediyo mu mesela bu yazdiklarina gore? ki onunla bi gelecegin olup olmadigi bile belirsizken, umarim kendine bunu yapmaktan vazgecersin cunku guzel seyleri hak ediyosun
10 YorumlaSırf başkası istedi diye yaptırmak ne kadar aptlca.. Yapmayın bunu kendinize ya. Sen istiyor musun biri sana bunu demeden önce düşüncen var mıydı? Çok afedersin ama izliyorlar prn filmlerini izliyorlar izliyorlar o bomboş 💩 beyinlerine kazıyorlar gerçekte o vücutları arıyorlar.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılBenim icin onemli olan karakter.
Baskasi icin kendimi duzeltmem, beni begenen orjinal halimle ve ben oldugum icin sevsin.
Seni rencide ediyorsa buna emin ol ne yaparsan yap gene dalga gececek bir bahanesi olur.
Bu sefer sana cakma diyecek. Orjinal degilsin gibi kelimeler soylecek.
Duzeltme kendini ve kimseye yaranmaya calisma,
Doğal ol seni seven Sen oldugun icin sevsin
Her insanin bir kusuru vardir. Seni begenmenin hicmi kusuru yok.20 Yorumla Yok artık ya biri için ne ameliyat olacaksın. Olacaksan kendin için belki sporla halledemezsen. Çok mu kilo verdin ne için sarktı bu kadar. Ama ilk iş o sevgilinden ayrıl
11 Yorumla
Soran+1 yıl40 kg verdim tüp mide ameliyatı oldum ve sarktı her yerim
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılKendin icin olsan hadi neyse de sirf sevgilin için olmak cok aptalca, o senin bir yerlerini begenmedikce kendini sürekli değiştirecek misin? Ayrica ameliyat olmak yerine spor falan denesen daha mantıklı
10 Yorumla
+1 yılBeğenmiyor diyelim ama seni bu şekilde rencide etmesi çok yanlış , kendini ezdirme böyle. Güzel bir dille estetik olmanı önerebilirdi ya da farklı fikirler önerebilirdi.
10 YorumlaBu kelimeleri sana ediyorsa senin bir dakika bile o kişinin yanında durmaman gerek, o kişi seni kalbinin güzelliğiyle sevmediyse ne yaparsan yap boş değmez...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. vay arkadaş sırf bir erkek bunu dedi diye mi? o zaman sktrisin gitsin kimi beceriyorsa becersin nasıl kafanız var sizin
10 Yorumla
+1 yılDogum yapinca yine öyle olacak. Bu d*llama ile neden evleniyorsun yahu
10 Yorumlakimse için yapman doğru değil evlenince daha beter olur.
10 Yorumlayani kendini iyi hissetmek istiyorsan ol ama sana böyle davranan birini boş ver bence
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle hakaret eden birine karılık edeceksin sevgilim diyeceksin kurgu baştan yanlış rezil bir hayatın olacak
20 YorumlaKendine saygın yok mu? Kendini birine beğendirmek, kabul ettirmek zorunda değilsin.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkaları için gereksiz bir davranış ve gereksiz bir işlem bana göre kim olursa olsun begenmiyorsa evlenmesin o zaman ayrıca ameliyattan sonra yine aynısı olmayacağının garantisi var mi
10 Yorumla Bence yanlış seni görünüşün için rencide edici sözler söylüyorsa. Yol vermelisin bu düşünce hareket yanlış bir durum
10 Yorumla
+1 yılSen rahatsızsan olman doğru evet ama başkasıniçin yapma boyun kilon kaç
11 Yorumla
Soran+1 yılBoyum 1.70 kg 82 40 kg verdim tüp mide ameliyatı ile
Baskasi icin neden kendi hayatını degistiriyorsun ki birak oldugu gibi kabul eden biriyle yasa hayatını
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. O adam seni gerçekten sevse , her türlü kabullenir. Kendisi Bradd Bitt mi a*mk? Cristiano Ronaldo da yoktur böyle kibir..
10 Yorumla
+1 yılBöyle birşeyi asla istemezdim sevgilimden, şu an bu durumdayken yapmiyorsam, estetik olması da birşeyi değiştirmez ayrıca
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılKndi sanki kraliyet d. lunden geliyir takma oldugu gibi sevmeli bnce seni cunku bayan sevdikce güzelleşir
00 Yorumla
+1 yılpenisi çok mu büyük? sen de onu penisinden rencide et. bakalım büyütme ameliyatı için o da harekete geçecek mi?
00 Yorumla
+1 yılOnun için değil rahatsız 8luyorsan kendin için yap
10 YorumlaSeni isteyen böyle istesin. Baskasi için değişme
10 Yorumla
+1 yılSende ona bende rock! olsa daha iyi şey ederdim de yol ver şuna
00 YorumlaPsikoloğa gitmelisin bence, böyle birine "sevgilim" dediğin için...
00 YorumlaBence beraber spor salonuna gidin ameliyatın sonu yok
00 YorumlaKimse icin kendini degistirme bence gercekten sevse öyle sever kabul eder degmez
00 Yorumla
+1 yılHayır değil eğer seni sevmisse eğer o halinle sevmis estetik halinle değil
10 Yorumla
+1 yılbence ondan ayrılabilirsin hem ayrılması bedava ☺️☺️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmiyor ama birlikte oluyor
İlla estetik olacaksan bence operasyonlardan sonra ayrıl ondan00 Yorumla Fizik önemli cidden ama ne bilim seviyorsa kabul eder kizlarin çoğu zaten 4 4 lük degil uzaktan öleler işin ic yani değişik istiosan yaptır o dediği icin degil sen istiyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAmeliyat olman doğru halket sorunlarini sonra onu terk et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu adamla gerçekten evlenmek istediğine emin misin?
00 YorumlaSakın yaptırma. Beğenmiyorsa kapı orada diyebil.
20 Yorumla
+1 yılBaskasinin icin yapmak baskasinin kuklasi olmaktir
10 Yorumlaestetik yaptır ve ondan ayrıl ckckck
40 YorumlaSevgilin icin degil de kendin icin olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Bence doğallık daha çekici
00 Yorumlamadem beğenmiyor
ama seks yapıyor seninle?00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle biriyle evlenecek mısın cidden
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarin kasi çalışsan amelyata gerek yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Böyle biriyle evlenecek misin gerçekten?
00 YorumlaEvleneceğini nereden biliyorsun?
00 YorumlaSpor yap seksi olursun
00 Yorumla
+1 yılAmeliyat ol ama o kişiden kesinlikle ayrıl..
00 Yorumla
+1 yılBunları mı dert ettin?
00 YorumlaBuldu bulanıyor güzel kardeşim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. k. bakma gt içinde ameliyat olnmamalı yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle biriyle evlenmek mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoy ve kilon nasıl peki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu ilişki yürümez tatlım.
00 YorumlaAyrıl ondan
10 Yorumla
+1 yılOndan ayrılmalısn
10 Yorumla
+1 yılOnun yerine Spor yap
01 Yorumla- +1 yıl
Senin kendine hiç mi saygın yok bence estetik ameliyat yapılma sebebi sağlık gibi sorunlar da olmalıdır
+1 yılOnunla evleneceğin belli bile değil
00 Yorumla
+1 yılMantıksız.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Spora git bence
00 Yorumla
+1 yılDeğil.
00 Yorumla
+1 yılAyrılman doğru
00 Yorumla
+1 yılOndan sana bir cacık olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında