Cinsellik Hangisini emmek daha çok hoşunuza gidiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Vajina mı, göğüs mü? Güncellemeler+1 yıl Vajina bence hele vakumlayarak emmek 😋 Hangisini emmek daha çok hoşunuza gidiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Elmayanak01 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İkisini de emsin bence erkek kadın da penisini. 1 1 Yorumla erona 1 yıl 69 olursa müthiş olur😂 Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Ikisinede hayir, belki guzel bi gogus olursa. Oda belki 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Kadın için vajina , erkek için meme emmek zevkli 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. Vakumlayarak emmek çok güzel oluyor, yeter ki hijyenik olsun kişi.. 0 0 Yorumla
Berkatıcı Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Birini emerken diğeri ile oynamak daha çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsellik konusunda 16,1b cevap paylaştı. vajina dudaklarını emmek daha hoş... somurarak bide ıslandıkca o suyu içime içime cekerek 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl gögüs ama hangisinden en cok zevk alırsa ve hijyenikse orası 0 0 Yorumla
HuZuRVeReNYoKMuU Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Partnerim hangisini daha çok isterse ve hoşuna gidiyorsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kadını havaya uçuran şey vajina olduğu için vajina diyorum ama meme emmeninde de kadını hava uçurduğu bir an var onuda burdan söyleyemem 1 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzel tatlı bi vajinanın yerini başka bir şey tutamaz ya vajina diyorum 🍑 0 1 Yorumla hhangoverr +1 yıl Vakuuum Dyson bunu beğendi 😄 Yorumla
KralSniper81 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Cinsellik konusunda 303 cevap paylaştı. Her ikisininde birbirinden tadı farklı ve harikadır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gogusleri emmek güzel ama vajinayi emmek ve dehset guzel bisey. Bayiliyorum oral yapmaya 0 0 Yorumla
iyissker Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl nedense bu tarz sorulardada hep 18-24 yas aralıkları soruyo .) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nedense bende 25 yaşındayım:) Yorumla iyissker +1 yıl tam cagındasın demek ondan.) Yorumla Soran +1 yıl İnsanın istekli olmasının yaşı yok Yorumla iyissker +1 yıl aynen tabıkı ayrıca yalnız olmakta zor ıllakı tek basına olmakta sorun Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsellik konusunda 4,2b cevap paylaştı. ıkısıde hosuma gıder vajına tatlıysa daha cok hosuma gıder 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pipi emmek bana sorarsanız 7 3 Yorumla HardCore92 +1 yıl Biraz büyük ama sıkıntı olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @HardCore92 yürü git ya sevdiğimin pipisinden bahsediyorum. Sapıkmısın Yorumla erona 1 yıl Yani her iki cinste karşı tarafı emmekten hoşlanır benim tek korkum tadı tuaf gelirse karşı taraf üzülürmü Yorumla
aaLooNeAnqeLL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Her ikisi de ayrı bir tat 1 1 Yorumla CanArslan3333 +1 yıl Ağzının tadını bilenlerde bugün 🤙 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Cinsellik konusunda 875 cevap paylaştı. Ikiside tatlınin ayrımı olmazz 0 0 Yorumla
Eymen_36 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Göğüsleri avuclarken vajinayi vakumlamak 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 887 cevap paylaştı. İkisinide birisini emerken diğerini okşarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Pipi 10 2 Yorumla Spesifik27 +1 yıl E evet tabi😁 Yorumla ragingbull34 +1 yıl Emer misin :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İkiside ama vajina başka. Olsa da emsek 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Birleşmeyi sevmiyorum ama durmadan yalatma emilmesi isteğim var emilirken erkeğin başını aşağıya bastırmak fantemiz sirf gece 5 6 da oranın emilmesi isteğiyle uyanıyorum i Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok emdim dudaklarımıda bastırıp, deliğinde dilimle halkalar yapmak süper Yorumla Soran +1 yıl Benimde canım istiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden konuşalım mı Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Detaylı konuşalım Yorumla Soran +1 yıl Yarın öğleden sonra olur gizliye açarsan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam şimdi ekle o zaman açıyorum, yarın konuşuruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Veya yarın yazarsın bende açarım Yorumla Soran +1 yıl C GİZLİDEN Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdamısın Yorumla Soran +1 yıl Evet attım Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. vajen 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dudak 0 0 Yorumla
Selimcan3460 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Vajina 0 1 Yorumla Selimcan3460 +1 yıl Dimi vakumlayarak vajina emmek kadar iyi bry uok Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Cinsellik konusunda 434 cevap paylaştı. Ayrım yapılmaz 😄 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsellik konusunda 926 cevap paylaştı. Anüs 0 1 Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl Hemde içime çeke çeke. Dilimi sokarak Yorumla
refleks22 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsellik konusunda 686 cevap paylaştı. kulak memesi 0 0 Yorumla
ragingbull34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsellik konusunda 339 cevap paylaştı. Sulu sulu vajina 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
İkisini de emsin bence erkek kadın da penisini.
69 olursa müthiş olur😂
Ikisinede hayir, belki guzel bi gogus olursa. Oda belki
Kadın için vajina , erkek için meme emmek zevkli
Vakumlayarak emmek çok güzel oluyor, yeter ki hijyenik olsun kişi..
Birini emerken diğeri ile oynamak daha çok hoşuma gidiyor
vajina dudaklarını emmek daha hoş... somurarak bide ıslandıkca o suyu içime içime cekerek
gögüs ama hangisinden en cok zevk alırsa ve hijyenikse orası
Partnerim hangisini daha çok isterse ve hoşuna gidiyorsa
Kadını havaya uçuran şey vajina olduğu için vajina diyorum ama meme emmeninde de kadını hava uçurduğu bir an var onuda burdan söyleyemem
Güzel tatlı bi vajinanın yerini başka bir şey tutamaz ya vajina diyorum 🍑
Vakuuum Dyson bunu beğendi 😄
Her ikisininde birbirinden tadı farklı ve harikadır
Gogusleri emmek güzel ama vajinayi emmek ve dehset guzel bisey. Bayiliyorum oral yapmaya
Boyun ve o sıcacık göğüsler. Ama boyun beni acayip etkiliyor
nedense bu tarz sorulardada hep 18-24 yas aralıkları soruyo .)
Nedense bende 25 yaşındayım:)
tam cagındasın demek ondan.)
İnsanın istekli olmasının yaşı yok
aynen tabıkı ayrıca yalnız olmakta zor ıllakı tek basına olmakta sorun
ıkısıde hosuma gıder vajına tatlıysa daha cok hosuma gıder
Pipi emmek bana sorarsanız
Biraz büyük ama sıkıntı olur mu
@HardCore92 yürü git ya sevdiğimin pipisinden bahsediyorum. Sapıkmısın
Yani her iki cinste karşı tarafı emmekten hoşlanır benim tek korkum tadı tuaf gelirse karşı taraf üzülürmü
Her ikisi de ayrı bir tat
Ağzının tadını bilenlerde bugün 🤙
Ikiside tatlınin ayrımı olmazz
Vajina dakikalarca
Göğüsleri avuclarken vajinayi vakumlamak
Dickime kurban olsunlar ☺️
İkisinin de zevki başkadır
İkisinide birisini emerken diğerini okşarım
Pipi
E evet tabi😁
Emer misin :)
İkiside ama vajina başka. Olsa da emsek
Birleşmeyi sevmiyorum ama durmadan yalatma emilmesi isteğim var emilirken erkeğin başını aşağıya bastırmak fantemiz sirf gece 5 6 da oranın emilmesi isteğiyle uyanıyorum i
Çok emdim dudaklarımıda bastırıp, deliğinde dilimle halkalar yapmak süper
Benimde canım istiyor
Özelden konuşalım mı
Niye
Detaylı konuşalım
Yarın öğleden sonra olur gizliye açarsan
Tamam şimdi ekle o zaman açıyorum, yarın konuşuruz
Veya yarın yazarsın bende açarım
C GİZLİDEN
Burdamısın
Evet attım
Büyükse göğüs temiz parlaksa kuku