Her buluşmamızda hep bir tık ileri oluyor. Sürtünme öpüşme falan. Ya reglken bile izin vermiyorum anlaması gerekiyor ama anlamıyor olduğumu. Kendini tutmuyor. böyle oldukça aramızdaki tutku merak duygusu kaybolur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Birtanem seni anlayabiliyorum keşke her şey o iki bacak arasındaki mevzu ile olmasa demi birlikte sohbetler etseniz gezmelere gitseniz birbirinize anılarınızı anlatsamiz bazen başını göğsüne omzuna yaslayabilsen seni çok iyi anlıyorum bunlardir normal olan arada bir öpse yani bunu direk niyeti belli ederek değil daha doğal yoldan plansız yapsa.. lütfen dur ve hayır demeyi bil pisman ol istemem
24 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar tatlı konuşmuşsun keşke dediklerin olsa. Başta öyleydi tatlı sohbetler ederdik. Ama sonra farklı hislere kapıldık. Dizlerimde uyur her buluşmamızda uyuyup kalır. Mesela en masumu bu. her zaman dizimde uyumayı çok sever. Ben de saçlarını oynarım vee eve aşk dolu dönerim. Ama son zamanlarda farklı şeyler olunca kötü hissediyorum işte. Onun sevgisini hissetmek istiyorum sadece ya. Dediğin gibi arada tatlı minik öpücükler olabilir fazlası farklı hissetiriyor. Pişman olmam inş. Ve umarım hayır diyebilirim bu içimdeki sevgiyle.
- +1 yıl
Kuzum benim seni anlıyorum onunda açıkçası ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum diğer arkadaşlar gibi seni kullandığını da düşünmüyorum ben sadece fazlasına gidince arada bı gizem kalmadığı için hayır demeyi bil isterim. Ve ilerisine asla dur diyemeyecek olmanın zorluğunu yaşamanı istemediğimden sınırların olsun bu şekilde kaybetmek sana hiçbir şey kaybettirmeyecek sevgiden gözün kör olursa kör olan gözünü gene kör ederler insanın
Soran+1 yılCanıım benim çok teşekkür ederim görüşün için, gerçekten sınırım var onunda öyle. Evlenmek istiyorum onunla. evlenmenin bir anlamı var o da öyle düşünüyor. Her şey evlenince güzel ve anlamlı. Kesinlikle fzlasına gitmemek gerek o gizem kaybolmaması lazım. Çok haklısın dikkat edeceğim her zaman.
En İyi Cevaplar
+1 yılReglken bile seni dinlememesi seni zerre önemsemediği anlamına gelir Artık böyle birisiyle de devam edersen kendin bilirsin biraz kendine saygın olsun bence
Pişman olmazsın11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyor ki ama olduğumu. Sadece izin vermiyorsam bi nedeni vardır bunh anlaması gerekirdi. Öyle. İnşallah pişman olmam.
+1 yılAçıkçası ilk buluşmada öpüşmeyi düşünmem de, şu var; öpüşmek planla olacak bir şey değil ya. Öpmeye çalışıyorsa bilemem de, kendiliğinden olur olacağı varsa, yoksa öyle zorlama şeyler ancak böyle soğuk hisler yaratır Bence olacağı varsa olsun, düşünmeye gerek yok. Ama sürekli olsun veya olmadın düşüncesi ile gezmek de olmaz, kasar insanları.
10 Yorumla
+1 yılSeni cinsel obje olarak görüyor. Sende buna izin veriyorsun. Tenine değilde kalbime dokunanla sevgili ol.
03 Yorumla
Soran+1 yılAh ah, izin vermek istemiyorum. Dedim de. Ama tutamadı kendini. Kalbime arada dokunuyor. Ama benim kadar değil. Keşke onu bu kadar severken sizin dediklerinizi haklı çıkarmasa. böyle hissetmesem keşke ben de.
- +1 yıl
Bir adamı 3 şey bozar kadım para içki bunlara zaafı olan erkek sadexe erkekdir. Sende de var. Kalbinize dokunacak insanları görmezden geliyorsunuz.
- +1 yıl
Kızlar * seviyor efendiyi arkadaş görürler
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKaybetmez
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Sen sen ol aman ha diyorum kimsenin vijdanına bırakma kendini
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle söyledin
Soran+1 yılMaalesef öyle. Pişmanlık her an oluyor zaten ben de. Her zaman istediğini vermek istemiyorum. Ama sevgimin önüne geçemiyorum.
+1 yılYoo kaybetmez sevgi aşk varsa kaybetmez yoksa aynı tınısta gider:)) madem acelecisiniz evlilik hazırlıklarını başlatın eşya aldır ev soruştur felan
10 Yorumla
+1 yılKaybolbaz libosu çok yüksek demekki aklını alıyorsun sevgilinin seni her an istiyir
141 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum onu kaybetmekten, inşallah öyle dediğin gibidir
- +1 yıl
Neden korkuyorsun ki seni isteyen o hep az naz yap daha çok bağlanır
Soran+1 yılYüksek ben de hissediyorum insan uyuyup uyandıktan sonra bile öper mi ya o sersemlikle
Soran+1 yılHer şeye izin vermiyorum, hatta en son buluşmamızda izin vermedim öpmesine tamam diyor tutamıyor kendisini. İlk defa izin vermedim yanlış anlıyor hemen. Çok ödün verdikçe merak duygusu gidermiş gibi geliyor işte
Soran+1 yılİnş daha çok bağlanıyordur
- +1 yıl
Opmez mi ya çok güzelsen seksiysen neden opmesin opmekten zarar gelmez ya ilişki yaşamayın ytr
Soran+1 yılEvet haklısın
Soran+1 yılHer şeyim bir sınırı var zaten. Öpüşmekten ilerisi olamaz
- +1 yıl
Hmm hele bide balık etli yanaklar tombulsa ohh yani ilerisi olmaz evlenmeden ama sende gaza falan gelme o anki liboya yaş kaç acaba
Soran+1 yıl22, yanaklarım tombul deği ya Zayıfladım ya baya.🥺 Önceden patates surattım da. Gaza gelmem ya çok seviyorum ama o kadarda değil. Her şeyin sonunu düşünmek lazım. Evlilikte olmalı ki anlamı olsuun.
- +1 yıl
22 hm gençsin daha yaa kilo al ya bidaha ye zayıf kız olmaz. Belli olmaz bazı kızlar kanıyor hemen evlencez şöyle yapicaz falan kaniyolar. Sonunu düşünmek lazım evt. Evlilik de olur ins ilkin ne anlamı olucak ki herkesin libosu yüksek evliliği düşünen yok
Soran+1 yılMaalesef dediğin gibi öyle evlilik basitleştirilmiş önemsiz sanki artık ben kanmam Allah aklımızı başımızdan almasın inş o kızlarında. Zayıf kızları sevmez misiniz siz erkekler hep böyle bir algı var ya hani. Valla iştahım açık diğil ben de isterdimde bakalım.
- +1 yıl
Ayn basitlestirildi ins düzelir kanmassin ya ins ya seversizde zayıf kızları çok da zayıf değil fiziği iyi olsun zayıf olur. Bende de aynısı iştahım yokk. Spor yap
Soran+1 yılYapıyorum egzersiz düzenli bir şekilde. Sıkı olmak lazım. Umarım iştahımız gelir. Benim bazı sebeplerden ötürü kesildi. Yemek yemek beni mutlu ederdi hep. Şimdi etmiyor. Hayattan kopmuşum sanki
- +1 yıl
Ya hayattan niye kopuyorsun sevgilin var işte mutlusunuz daha ne
- +1 yıl
Yap spor düzenli şekilde kızlar ztn hep popo büyütme sporu yapiyolar sen egzersiz iyimis ins iştahımiz gelir. neden kesildi ki
Soran+1 yılSevgilim var çok seviyorum şükürler olsun ama, korkularım var kaybetme korkusu. Sonra soğur mu bir gün bunları düşünüyorum. Ben ona uzunca yazılar yazarım içimi dökerim. O uzun yazmaz mesela bir tık kırılıyorum işte çok hassasım ona karşı her şey ince düşünüyorum
- +1 yıl
Çok bağlanma sende ya kıyamam sana blki senden istediğini alınca seni bırakıp gider kadınlar hep hassas ya çok şanslı senin gibi sevgilisi var
Soran+1 yılDaha anlatsam neler var, her dediğini dinliyorum makyaj yapma der tamam derim yapmam. Kıyafetime kadar karşır tamam derim gönlünğ alırım. İlgi yumağı yaparım onu. Ama her gecenin sonunda düşünürüm çünkü çok bağlanmışım ona. Öyle hassasım ki. Yürekten kalpten seviyorum ya. Keşke o da şanslıyım dese. Hep şükür ediyor ama benim gibi olsa onu hep hissedebilsem keşke. Bırakıp gider demişsin bu söz varya kalbime işliyor derinden. Yıkılırım herhalde.
- +1 yıl
Hadi yaa senin gibi kızı bulmak çok zor yaa ilgi gösteren kız candır. Yıkılma ya hayatın kanunu
Soran+1 yılHer gün sevildiğini hissediyor hissetiriyorum. Emin olma duygusu var ya hani. Dibine kadar hissetirdim o duyguyu ya. İnşallah hayırlısı olur. Bırakmaz🥺
- +1 yıl
Hadi ya hissediyorsa kendini hep önde sanır sana daha çok yanaşır opmeden duramaz ins bırakmaz ya açık misin kapalı mi makyajına karışıyor
Soran+1 yılAçık bir kızım, makyajım da hiç yok denecek kadar azdır hani. Kendini hep önde sanıp zaten istediğini yaptırabiliyor işte. Daha çok yanaşır öpmeden duramz demişsin ama yorumlarda seni kullanıyordur diyorlar canım yanıyor. inş bırakmaz ilk defa sevildiğimi hissetim ben demişti buna rağmen bırakabilirse ne dyebilirim ki
- +1 yıl
Hmm doğal güzellik sin hee belkide gerçekten seviyor ya güzelliğin kalbin konuşman etkilemiştir onu
- +1 yıl
Öpmek falan insann sevdiğini öpmek ister sarılmak ister sevi*mek ister aşırı değil yani
Soran+1 yılÇok doğal olsam bile hiç olmıcakmış makyaj. Herkesten farklısın der hep, inşallah dediğin gibidir. Evet fazlası farklı düşündürür her buluşmada da olmaması lazım. Sarılmak olsun sadece masumca en güzeli bu değil mi zaten.
- +1 yıl
Kıskanıyor demekki seni makyaj istemiyor nasıl merak ettim ya seni ins doğru söylüyordur farklısında tabikide olması lazım öpmek sarılmak koklamak. Nerde bulunuyorsunuz cafede mi yoksa evde falan mi
Soran+1 yılİnşallah. Yok ya ne evi parklarda falan öyle. Elimde olsa buluştuğumuzda eve gitme hiç dicem ya. Yanından ayrılmak öyle zor ki. Nasıl bu kadar kapılmışım diyorum kendime. Ben sana layık değilim demişti bir ara. Devir öyle bozuk ki. Keşke yoluna dünyalsrı serecek olan kızı kaybetmemek için hep çabalasa. Benim gibi. 🥺🥺
- +1 yıl
Parklarda mi dikkat edin ya biri falan görür laf yapar siz öpüşürken falan . Evlenin o zaman ya okadar seviyosunuz birbirinizi maden çabalar inşallah ya
Soran+1 yılYok parkta öyle öpüşme olmuyor ki izin vermiyorum o kadar. ve geceydi zaten ya. Ben çok seviyorum inş o da öyledir. Evlenmek istediğini söylüyor ama çok erken
- +1 yıl
Parkta yanında olupda opmeden duramaz yaa geceyse iyi ya kucağına falan alır hiç bırakmasın sarilsin neden erken olsun ki ya
Soran+1 yılDurmalı ama, sarılıp sohbet ediyoruz hep başta hoş bir şekilde sonra farklı hsiler oluyor işte. Ne bileyim 22 erken ya.
- +1 yıl
İlk başta öyle ztaten sohbet sonra gerisi geliyor bide açık falan gidiyosun yanına daha çok sarılmak öpmek ister 22 mi cokda erken değil ya
Soran+1 yılAçık giyinmek mi, biraz dar olsa pantolon ona da kızar. Salaş giyerim genelde. Bilmem bir sene daha bakalım bekleyip görcez nolcak
- +1 yıl
Crop tayt falan yani giysen kızar hee ztn giyme o şekilde görünce daha çok ister öpmeyi bekle bkle ins birkamaz snpachat in var mj
Soran+1 yılYok kullsnmıyorum
Soran+1 yılİnstam vardı kapattırdı hiçbişi yol ben de
- +1 yıl
Hadi yaa kıskanıyor o zaman seni kimseyle konusmani falan istemiyor sürtünme demişsin o nerde oldu o damı parkta
- +1 yıl
Merak ettim ya seni nasıl gorucem
Soran+1 yılFazla detayı burdan vermiyim, boş ver. Sen kaç yaşındasın sevgilin yok mu
- +1 yıl
Özelden yaz o zmaan istersen tabikide ben 22 yim ya sevgilim yok sevdigim oldu ama olmadı istemedi
+1 yılBöyle erkek ancak seni kullanıyor anlamına gelir. Sonra kirli peçete gibi seni atar.
010 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle🥺 buz gibi olduum ya. Üzülürüm ya öyle çook saf temiz bir sevgim var ki.
- +1 yıl
Erkekler sevgiden anlamaz. Cinsellik yaşar ve çeker gider
Soran+1 yılSevgiden anlamaz mı gerçekten, 🥺oysaki ben onu bu kadar masum temiz severken. İçimde öyle bir sevgi var ki. Düşünsene her gün sevildiğini hissediyorsuun ne güzel bir his dimi. Ben ona hep bunu hissetirdim. Kalbimi kalbinin üstüne koyduum ya. Eğer böyle seven birini kullanıyorsa ne diyebilirim. İnşallah öyle değildir.
- +1 yıl
Cinselliği ilk teklif eden kimdi?
Yarını düşünmek gerekir. Anın tadını çıkarmak pek doğru değil. Yarının garantisi yok.
Soran+1 yılTeklif falan değil. Öpüşmek sadece o kadar ilerisi olamaz ki asla. Yarının tabiki garantisi yok ve her zaman sonunu düşünürüm. Ne kadar seversem seveyim
- +1 yıl
İlk öpen kimdi?
Soran+1 yılO tabi ki
- +1 yıl
Dikkat et. Kendini kullandırma
Soran+1 yılTamam.🥺🤦🏼♀️teşekkür ederim görüşün için.
- +1 yıl
Ne demek. Ben boş konuşmam. Dikkate al dediğimi.
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok naz da aşık usandirabilir. Dikkat et kaçmasın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye kaybolsun? Yemek yiyince tekrar acıkmıyor musun? Önemli olan aynı yemeği ısıtıp ısıtıp yememeniz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKaybeder arada özlemek gerek
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. O olmasa bile düz mantık erkek olduğu için muhtemelen sen soğuyacaksın
00 YorumlaKısaca söyleyeceğim seni sevmiyor sevmiş numarası yapıyor ayrıl ve kurtul
00 YorumlaBir erkek dudaklarını kaybetse bile tutkusunu kaybetmez bence..
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmeyi cinsellikten çıkarmak lazım. Öpüşmek normal bir eylemdir bana göre
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer buluşmada öpüşmek olmaz tutku falan kalmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama o hep yapıyor. Sürekli tekrarlanıyor. Ben diyorum ki öpmek yok. Tamzm desede telefonda yanıma grlince farklı
- +1 yıl
Hep yapmak olmaz tamam dese olmaz ama yanında ayrı telde ayrımı dediğim dedik olacak der ozaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kendi yerime koyup cevap veriyorum ciddi olduğumu belirtirdim karşı tarafa.. kullanılan kız imajı vermiş, sevdiği meçhul.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılÇok ilerisini göremezsiniz zaten ileriyi çok düşünme
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılNedense seni cinsellik amaçlı kullanıyor gibi geldi
00 Yorumla
+1 yılBence aşkı en güzel yaşatan şey öpüşmek
20 Yorumla
+1 yılAraya biraz mesafe koy biraz özleşin
10 Yorumla
+1 yılHayır kaybetmez yani ben kendim için söylersem
10 YorumlaArada birbirinizi özletin
10 YorumlaTutkusunu daha çok kazanır bence
10 Yorumla
+1 yılNeden kaybetsinki tutku yukselen bir seydir alevlenen kaybolan degil
00 Yorumla
+1 yılKaybolmaz, kendinizi tatmin edeceksiniz tabi
14 Yorumla
Soran+1 yılİnşlallah kaybolmuyordur. Böyle şeyler yaşandıkça bir erkek daha mı çok özler?
- +1 yıl
Nasil seyler olduguna bagli. Ayrica daha cok ozlemesini istiyorsan baska seyler yapmalisin
Soran+1 yılMesela ne gibi
- +1 yıl
Burdan yazarsam ceza yeriz 😅 dm den yaz ban yemeyelim
Ayol kudurmuş o mxmdmdmdmddn
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek ya🥺
- Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılSapiktir ilerde aldatir
...016 Yorumla
Soran+1 yılYaaa, öyle değildir inşallah.
- +1 yıl
Maalsff kuzum öyle, eger öyle olmasaydu sana dokunmazdi cnkü kiyamazdi nikahsiz ellemeye
Soran+1 yılÖnceden derdiki ben sana dokunmaya öpmeye kıyamam. Peki ya şimdi o kadar haklısın ki. Ama böyle düşünen erkek olsa bile sonu hep oralara gidiyor
- +1 yıl
Normalde düzgünse gitmemesi gerek sana şunu söylm 3 tip erkek var 1. Evlenmeden sürekli öpen bilmem ne yapan 2. Evlenmeden yapmiyan ama firsat olmadigi icin yoksa yapar 3. Bile istege kiz istese bile günah diye böyle seyler yapmiyan.. en iyisi 3.
- +1 yıl
Bazen duyuyorsndur burada falan sevglm yok diyorlar erkekler, 2 tip var 1. birisi üzülüyor sevglm yok öpemiyom vs teklif etseler hemen kabul etcek 2. De bile istege herkesle sevgili olmuyor secici belki tanismak. Isteyen bile vardir ama istemiyodur, burada da en iyisi 2. Secicu olmak gerek, sevglm yok diye agliyan olacagina bilerek günaha buladmamis daha ilgi cekici cnkü 1. Ye kizlsr yanassa ohoo aldatir bile
Soran+1 yılBiliyor musun bizde öyle diyoruz günah yapmayalım. O da öyle der hep. Ama her zaman yapıyor. Günah diyoruz pişman oluyoruz her zaman oluyor yine
Soran+1 yılÇok haklısın canım
- +1 yıl
Ondan uzak dur bence, cnkü o sana karsi öyle degl o sapik, aldatmask AN meselesi
- +1 yıl
Ne demek kiyamazdi ellemeye? Mastte kendine kiyiyor insan sevdiğine mi kiyamiycak? Artı bu aşkla farklı şeyler. Aşık olanin çünkü kalkmiyormu sap yemiyorki adam aşk olsada olmasada kalkar ki insan birini severse tabiki sevdiğini isteyecek. Sevdiği kadın varken jenepir lopezi mi süslemesi lazım.
- +1 yıl
@Kidemlierkekk evlenmeden diyorum, düzgün bi insan ne kendisini ne sevdigine gpnaha sokmak istemez bu ona iyilik etmez
- +1 yıl
@Kidemlierkekk sen anlamazsin bence zorlama
- +1 yıl
Sen cokmu anliyorsun? Sevmeyi bilmeyen insnlarsiniz. Sevmek demek ne demek bilmeyen insansın. Ergenlikte yaşadığın iki heves ile sevgiyi birbirine karistrma.
- +1 yıl
@Kidemlierkekk ne sacmaliyon, beni tanimadan böyle konusamazsin terbiyesiz, ben senin gibi ergenlikte aşk yasamadkm, benim kalbim snn ki gibi yol ggecen hani degil kolay kolay kimseyi almiyorum
- +1 yıl
@Kidemlierkekk ben senden daha bilgiliym cnkü ben görüyorum , olumsuzluktan ders ciksriyorum
- +1 yıl
Sen önce insan gibi yorum yapmayı öğren kezo. Ben seninn yorumuna görüş yazmışım. Sen gelmiş ergen ergen triplere giriyorsun önce insan ol. İki kelimeyi insan gibi bir araya getiremiyormusun?
- +1 yıl
@Kidemlierkekk off sen kimsin de bana hakaret ediyorsun? Hadsiz yallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılZannetmem. Ama heyecanı korumak gerek.
10 YorumlaYok öylesinin libidosu ölmez
02 Yorumla- +1 yıl
Libido ne demek?
- +1 yıl
başka bişey herhalde ya bu libido bende pek bilmiyorum
+1 yılBi tene vur ağzına
00 Yorumlabu erkekler ölse de kurtulsanız
04 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣🤣😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar yaranamıyoruz baksana ne yapsak bişi bekliyorlar ahaha
- +1 yıl
😂🤣 ölmenizi isteyecek kadar gaddar biri değiller ama sürünmenizde bir sakınca görmüyorlar ondandır 😂😂😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar sen ne düşünüyosun peki hep onlardan bahsetmişsin ckckc
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkellerim cogunu bolona benzeyebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılErkek yaparsa vurdu geçti kadın yaparsa o derler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılilerde tekmeyi yersin
00 Yorumla
+1 yılSıkılır bir süre sonra
00 YorumlaDüşüncesiz
İnsan sorar reglin ne zaman diye00 YorumlaSeni zorlayınca ne hissediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlma ihtimali var iliskiye girmeyi istiyor mu peki
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSen istiyor musun
Soran+1 yılHayır tbiki
Cevap sahibi+1 yılO zaman en basta belirteceksin sinirlarini
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ne yapıyor yani regl iken?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kednisi tek birşeye odaklanmış ama bu sen değilsin
00 Yorumla
+1 yılOnun sadece cinsellik var aklında
05 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺 Ama mesajda falan hoş konuşuyor. Öyle demeyin. İlk ilişkimde öyle olmuştu ama o hiç değer vermiyordu bu farklı değer gördüğümü hissediyorum
- +1 yıl
Sen öyle hissediyorsun onun için bu ilişki %90 cinsellik
Soran+1 yılPeki şöyle sorayım, bunu başka daha nasıl farklı yollardan anlayabilirim? Öyle olduğunu
- +1 yıl
Konuşmalarından sohbet esnasında cinselliği anımsatan şeylerde bahset direk ima etme ama sadece anımsatsın kasıklarım ağrıyor de reglim gecikti de
Soran+1 yılAnladımm umarıım aklında o yoktur.
+1 yılAç ablası😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılKaybetmez. Başka kızlarda devam eder
00 YorumlaKesinlikle evet
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılKarbeder tabi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. evet kaybeder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Some ergen problems.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Eder
00 Yorumla
+1 yılKaybolmaz bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılEtmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlaki kaybolacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuzverme gorusme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna bağlı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyni ben
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Her buluşmada öpüşmek isteyen erkek ileride tutkusunu kaybeder mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler