Seks mi, sevgi mi, saygı mı, aşk mı, güven mi, sadakat mı?
Sizce neler?

Seks mi, sevgi mi, saygı mı, aşk mı, güven mi, sadakat mı?
Sizce neler?
En başta saygı, saygı biterse olmaz. Cinsellik şart, stresi azaltır deşarj eder yani o da gerekli. Güven ve sadakat yoksa o ilişki zaten yürümez. Kısacası hepsi🙂
Herkes saygı güven vs demiş, arkadaşlar tabiki bunlar olmalı ama karşı cinsle olan ilişkiyi arkadaşlıktan ayıran şey cinselliktir. Tutku kesinlikle olmazsa olmaz.
Cevap
26Cevap
Soru kategorisine göre cinsellik diyorum
Aşk ve güven
Güven sadakat gerisi gelir güven sadakat yoksa aşk olsa ne sevgi olsa ne olacak
Teşekkürler
@27esmerim ; ten uyumu yoksa bitiyor maalesef :/
@27esmerim ; istedigin kadar sevgi - saygı olsun... bir zaman sonra ten uyumu yoksa, biyolojik ihtiyaçlar seni o ilişkiden dışa itebiliyor..
Saygı ve dürüstlük..
Bütün duygular bu temelde yükselir..
seks hariç her şey, seks şart değil (yanlış anlaşılmasın sekse düşman deilim xd) ama diğerleri olmak zorunda en önemlisi aşk
İlişkide saydıklarının biri olmazsa o ilişki sayılmaz ama benim ilşki anlayışım farklı hepsi var ama aşk bana göre değil dostluk iyidir
Güven, dürüstlük, şehvet, fedakarlık, hoşgörü. Sadakati saymadım çünkü dürüstlüğün olduğu yerde sadakatsizlik olmaz.
Benim için hepsinin olması lazım. Seks olacak, aşk olacak. Ona güvenmem lazım aklımda şüphe kalmayacak. Benimle ilgilenecek ben de onunla.
Sadakat sevgi ilgi bunlardan biri bile olmassa olmazzzzzz
Aşk, sevgi, saygı, güven, sadakat, seks hepsi bir arada olmalıdır
seks olmadan tutku tutku olmadan aşk aşk olmadan sen olmazsın der geçerim
Sadakat empati vicdan.
Bu üçlü aklımızdan çıkmamalı.
Ne kadar başara biliyoruz.
Saygı , hoşgörü , güven zaten gerisi kendiliğinden gelir
Hepsi tabikide bunu bir tane şarta bağlamak ahmaklık olur. Hepside önemli ve gerekli olandır.
Sevip sevileceksin yalan katiyyen söylemeyeceksin ve birde olmazsa olması seks yapacaksın, Sadece sevmek yetmiyor.
Güven sevgiden daha önemlidir. Güvenmediğin birine dokunamazsın, öpemezsin yanında duramazsın
seks, güven ve sadakat.
seks ve güven 😀
Önce aşk/sevgi, sonra sağlıklı iletişim
Sevgi, dürüstlük, sadıklık yeterli
Merhabalar
Güven ve sevgi
Şey dir
Sevgi ilgi ve sadakat
Saygı , güven ve empati olmalı
Sevgi saygı sadakat
Cinsellik sevisme anlık yaşama tutku arzu
Güvendir.