ayna karşısında ama cok cıplaklık olmasa iyi ya da yataga uzan başının oraya telefonu tut ordan aşağıya pozla ama nasıl desem görüntü vucuduna paralel olsun ve yakın olsun camera gögüs catalına
Yüstü uzanarak memelerini gösterebilirsin mesela ama uçları gözükmeycek şekilde mesela sonra aynı pozisyondan poponu , sonra sırt üstü boydan çekinceksin geniş açıyla yani
Daha çok merak uyandıran nudeler olmalı , bir sonraki nudeyi iple çekmeli direk herşeyi açık gönderme kıyafet kullan seksi kıyafetler mesela memelerinin birini gösteriyorsan diğerini yarım göster bir sonraki nudede biraz daha aç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
ayna karşısında ama cok cıplaklık olmasa iyi ya da yataga uzan başının oraya telefonu tut ordan aşağıya pozla ama nasıl desem görüntü vucuduna paralel olsun ve yakın olsun camera gögüs catalına
Yüstü uzanarak memelerini gösterebilirsin mesela ama uçları gözükmeycek şekilde mesela sonra aynı pozisyondan poponu , sonra sırt üstü boydan çekinceksin geniş açıyla yani
Sen dünki kız mısın
Hayır
Ee çekdbildin mi
Daha çok merak uyandıran nudeler olmalı , bir sonraki nudeyi iple çekmeli direk herşeyi açık gönderme kıyafet kullan seksi kıyafetler mesela memelerinin birini gösteriyorsan diğerini yarım göster bir sonraki nudede biraz daha aç
https://i.hizliresim.com/797omzr.jpeg
Zamanlayıcı çekimle kameranın karşısına geçerek
Nasihat istemediğin belli.
"Bir musibet bin nasihatten daha hayırlıdır."
Ayna karşısında olabilir yüzünü göstermeyecek şekilde örnek atabilirim
ayna karşında boydan olabilir yatağa uzanmış şekilde olabilir gecelikli ya da iç çamaşırılı çıplak
Selfie çubuğu ile sırttan yandan yüz çekmeden
Bana atacaksan fikir vericem😀
sen @ŁคδtฝσЯĐ ben yorumlayayım ;)
ne dersin ;)
Yaz bana fikir çok bende
Guzel olmalii nett seksii
aynadan ya da selfie çubuğuyla dene
sana kalmış çek şöyle en güzelinden
Nasıl çekmek istediğine göre değişir bu
Bir kaç örnek atarsan ona göre yorum yapim
Kime ne için cekeceksin
Ya ayna karşısına geçip ya da uzanıp çekersin