+1 yılMerhaba.
Öncelikle şunları söylemek isterim : Cinsellik yemek yemek su içmek gibi bir temel ihtiyaç evlilikte ise amaç değil araç olarak görülmeli eğer böyle olmazsa, arada ki bağ zayıflar sağlıklı ve mutlu bir ilişki ne yazık ki yaşanmaz bence direkt olarak açıkca konuşun aksi halde bu şekilde evliliğin yürütülemeyeceğini, belirtin sevmek emek işleyip çaba göstermek mücadele etmektir üzülerek ya da stres ile sadece kendinize kötülük yaparsınız ve ruhen de yıprandığınız ile kalırsınız bu da bir gerçek ümitsiz olmayın sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin, olmadığını bilin evlilik tek bir bedende iki can olmaktır önemli olan bunun bilinciyle hareket etmek yoksa ortaya çıkan tablo ya boşanmak ya da birbirinden uzaklaşmak olur..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben hiç evlenmedim ama tercihim hep evli olgun bayanlardır daha 21 yaşındayım görüştüğüm bütün bayanların tek sorunu buydu evet kocaları mutlu etmiyor sonra kadınlar aldatıyor diyorlar öyle bir şey yok onun ihtiyacını karşılamazsan o kendisi başka biriyle karşılar. Sorunun için ya bu yola düşersin ya da ayrılır başka biriyle olursun bu arada kocana dikkat et bana gelen çoğu bayandan duydum kocaları gey olduğu için fazla ilgilenmiyorlar eşleriyle
02 Yorumla
Soran+1 yılGaylik var
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu uygulamanın kitlesi beyin yaşı 2-3 herhalde herkese demiyorum ama neredeyse %90 öyle görüşleri okudukça ne kadar zeki olduğumu hissediyorum bu soru için cevap vereyim biri gay olabilir yazmış biri aldatıyor yazmış biri gel ben şey yapayım yazmış diğeri direkt boşan demiş abi bunlar nasıl cevaplar diğerlerini okumadım bile gerek yok
00 Yorumla
Her türlü sebepten olabilir, psikolojik, yorgunluk, stres bir çok sebep var, eğer maddi olarak bir çıkmazda iseniz sende bir işe gir eşine destek ol,
eğer başka problemler var ise psikiatriye görünsün. Stres kaynaklı ise stresten uzak durmanın yollarını bulmanız lazım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılUyandır :D ahsh keyifli günler..
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl eşmiş öyle kaldır balkondan fırlat xjjxj
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın bacım.
senin camışa epimedyumlu macunu 40 dakika önce 3 çay kaşığı yedir , tork /performans alacaksın , sende bı kac kasık yıyebılırsın .
sonra tesekkur edersın .
asağıda linki birakıyorum ;
https://www.hepsiburada.com/alpf-farma-epimedyumlu-ginsengli-macun-4-x-240-gr-p-HBCV00002PNZRH
00 Yorumla
+1 yılHeyecanı kaybetmiş demektir. Eşini tanırsın herhalde onu etkilecek cinsel açıdan eylemlere geçmelisin denemediysen. Mesela seksi kıyafetler cinsel istek için birtakım ilaçlar vs. Ya da birlikte otele gidin uygunsa. Ya da romantik bir yemek bunları yapabilirseniz aranızda çekim hissedersiniz. Yeniden alev almanız lazım çünkü. Bunları yaptığın halde sana isteğini veremiyorsa boşan diyemeyeceğim sana bırakıyorum sadece soruna cevap yeterlidir))
30 Yorumla
+1 yılBu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yalamak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz.
Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Bende çok uzun süredir yalnız ve e enerjik, olgun, tecrübeli, sadık ve arzulu erkeğim. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
05 Yorumla
Soran+1 yılEe burdamı arıyorsun hem yaşın büyük
- +1 yıl
Sokak yerine buradan konuşarak daha iyi olur. Kocanla yalıtsında be oldu sonuç? Yaş; Kağıt üzerindeki rakamsal bir değerdir. İnsanlar karşılıklı birbirlerinin duygu ve düşüncelerini anlarlarsa yaşın ne önemi var ki? Önemli olan sevmek, ilgi göstermek, saygı duymak ve güvenmektir.
- +1 yıl
Sen zaten kartlaşmışsın. 4 sene sonra 50 yaşında olacaksın. Sanal alemde tek gecelik ilişkiler arayacağına git evlen başın bağlansın. Hiç olmazsa aç açıkta kalmazsın. Yuvan olur.
- +1 yıl
@Siyahkadife Sanene! Yırtık dondan çıkan ya-rak gibi çıktın. 2 kişi konuşurken araya giren sana b*k yemek düşer. Varsa bir yorumun bunu soruya yap yorumuma değil. Kaldıki Ben; genç, çıtır, taze, dar, kucakta taşınabilen ve tecrübesiz partner severim. Senin gibi kokana olmuş kadın sevmem, sevseydim sana teklif ederdim. Teklif almadığın için kendini bu kadar rezil etme ve ortaya atma. İlgimi çekmiyorsun. 😂🤣😅
Soran+1 yılUff 😅 tobe tobe
+1 yılişte maalesef kimi arar bulamaz, kimi bulur kıymet bilmez. nedense bayanlarda hep ruhsuz, ilgisiz, afedersinizde odunları, ya da kendine şiddet uygulayacak tipteki insanları seçiyor. sonuç, mutsuzluk. aynı şey erkek içinde geçerlidir. ama neyse
01 Yorumla- +1 yıl
sevişmedin mi? yok artık. ön sevişme olmadan, s.. mi olur, zevkmi olur yaa
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Genelde bi cok evlinin sorunu bu bir kac cozum yolu var
1kiskirtma onun gorcegi duycagi sekilde ruyalanmis gibi yap
2. Ona guclu olduguu hissettir eksikliklerini yuzune vurma
3. Iliski sirasinda konus onu bu sekilde etkilemen uzun surmesini saglaman daha kolay olacaktir..
01 Yorumla
Soran+1 yılKadinin üzerine sorumluluklar arttı onu güçlü biri gibi hissettirmem imkansiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çol istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
Sanırım bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun değil mi?
çözüm dersen tabi ki var.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. :D konuss... danısmana gıtt.. sevgı saygı varsa.. yatak cozulur...
. yok benım ılk nedenım yatak sonra sevgı saygı gelır dıyorsan yıpranma bosan
00 Yorumlabelki kendine hiç bakmıyorsun. Kilolu bakımsız vs.
belki iş ve gelecek ile alakalı ciddi problemi var adamın. Hemen herkes kötülemiş ama olayı tek taraflı birinden dinliyorlar sadece.00 Yorumla
+1 yılBu iş aldatmaya veya boşanmaya gider. Sonuçta kadınsın elini sallasan 50 değil 500 tane anında kapında birikir. Yani kimse boşanmak için evlenmiyor ama olmayınca olmuyor işte
00 Yorumla
+1 yılYorumlara gel bana diye yazan olcak bak yüzde yüz eminim gel bana geçer diyen muhakkak cıkıcak
16 Yorumla- +1 yıl
Yodada bitcek az kaldı son 3bin küsür 16700 xperim
- +1 yıl
17600 müş 2400 kalmış
Soran+1 yılEvt siteyi çözdüm hihi
- +1 yıl
Site ilk defs ysnılttı cıkmadı la kdkd
- +1 yıl
Ahahah çıkmış çıkmış biri yazmış boşan gel hergün pompa demiş sksks
Belki seninle alakalı biseydir seni canı çekmiyordu begenmiyordur
017 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasıl
Soran+1 yılYo dikkatimi çekiyor sadece yapmadigi
Soran+1 yılBensem beni ne diye tutuyor gidince yalvarmıycak
Soran+1 yılya da evt nedeni benim fazlayım biraz
Soran+1 yılDüşük demedim
Soran+1 yılNormal
Soran+1 yılOlması gereken
Soran+1 yılSüper
Soran+1 yılÖyle birşeyi hakkettiği ni düşünmüyorum önce o beni özel hisstirsin
Bosa diyen, uyandir diyen o degil balkon at demis la biri :D
Oturup hic konustun mu? Derdin nedir deye sordun mu?
00 Yorumla
+1 yılNe alaka be sacmalama. Klasik evlilik iste. Hem mutlu olman gerekiyor kocan seni kullanmak istemiyor daha ne istiyorsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Y ia da Aldatmıyor açıkcası
+1 yılBen olsam her gün bir iki tıklarım, yerden göğe haklısın ayrıl gitsin. ne zamandır böyle ve konuştunmu bu konuyu
00 YorumlaİnşAllah bütün Türk kadınlara böyle koca denk gelir.
Adamlara istekli olunca sapık damgasını anında basıyorlar kezbanlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. 8 sene katlanmış sin bir 8 sene daha katlan ne kalmış yaslanmaya zaten 🤣😁😂 menopoza girersin zaten biter sende uyursun doya doya 🤣😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yaslar nedir? Nasıl dayanıyor arkadaş ben özellikle sabahları bir posta yapmadan çıkmam millet buluyor da yapmıyor
00 Yorumlaallah yardımcın olsun karşına alıp konuşmayı denedin mi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet şimdi olmaz diyip sonra istediginde kısas yapiyirum oyuzden 1 kere konuştum anladin
Soran+1 yılNe ilaci o adamımı zehirlicem
Soran+1 yılKendisi yiyor yaa kaşıkla
Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Sen ayrıl ondan senin gibi ateşli birini bul ben seni hiç boş bırakmam 😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılbazı şeyler biter sizinde bitmiş bazı şeyleriniz var
10 Yorumla
+1 yılKonuşup açıkça söylemeniz iyi olacaktır , çift terapisinede gidebilirsiniz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiniz çok monotonlaşmış bence, bazı değişiklik yapabilirsin belki de
00 Yorumla
+1 yılOndan sonra Karım beni niye aldattı oluyor gel arkadaş bu kadının ihtiyacı yok mu
00 Yorumla
+1 yılAyni sıkıntılar bizde de var. Esim de isteksiz. Ben doyumsuzum. Adatiyor musun peki
01 Yorumla- +1 yıl
yazık sana yaa nasıl dayanabliyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAdama sap mi veriyorlar ya da çok mu yoğun işi ya sen varken uyumak nedir
00 Yorumla
+1 yılHangi işte çalışıyorda uyuyor haftada 2 ilişkiden azsa haklısın👍
00 Yorumla
+1 yılAnlamıyorum bu adamları nasıl dayanıyorlar
Ben bir hafta regl döneminde bile dayanamıyorum00 Yorumla
+1 yılAldatıyordur seni kesin şaşmaz ben dedi dersin unutma bunu yaz bir kenara.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanına git karıştır malzemeyi bak bakalım duruyor mu
01 Yorumla- +1 yıl
4 gün olmuş çok uzun süre ya
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılBiz ne yapalim soyle onu. Sendr farkli sekilde ihtiyacini gider
00 Yorumla Bol bol valizi kurcalayacan. Evlilik böyle bişiy, daha iyisi yok merak etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla zor bu durumlar kadını hiç düşünmemek sonunda patlak verir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin hiç sevişmiyormu seni mutlu etmiyomu uyuyorsa odun olabilir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRabbim yardımcınız oldun ablacım hiç konuşamyı ve bu durumdan dolayı içerisinde bulundugunuz kötü durumu izah ettiniz mi?
015 Yorumla
Soran+1 yılKaç kez
Cevap sahibi+1 yılHadı yaa peki ne dedi hanı bu durum için
Cevap sahibi+1 yılSize bir sorum olacak duygularınızı nasıl bastırabiliyorsunuz bu haldeyken
Soran+1 yılBaktırdığım kim söyledi
Cevap sahibi+1 yılBastıramıyorsunuz öylemi duygularınızı ahh şu kıymet bilmez kocalar yokmu gül gibi eşlerini hep bu şekilde kaybederler
Cevap sahibi+1 yılKaç yıldır bu durımdasınız
Soran+1 yılSon yıllarda
Cevap sahibi+1 yılKac cocugunuz var?
Soran+1 yılSonra bana ağlamin anlamı yok öyle yaptı
Cevap sahibi+1 yılBirde o kadar pişkin yani
Cevap sahibi+1 yılPeki boşanmayı düşündünüz mü?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKonustunuxmu bosanma hakkında
Cevap sahibi+1 yılSizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var dilerseniz bu destegı ve gereken ilgiyi size gösterebilirim
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi ne karara vardınız ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
+1 yılHerşeyin bir çözümü var yeterli cozum istiyomusun ve ne istediğini biliyomusun önemli olan bu
00 YorumlaDurumu açıkla neden kaçıyorsun diye bi sor yoksa kaparlar
00 YorumlaYazık oluyor size gerçekten böyle bir kocayı nasıl kaldırıyor sunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılsenin gençliğin ve libidon israf oluyor. durmazsan ne yaparsın? benim gibi yapma da
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Çöllere düşmüş , kuraklık çeken bir ceylan gibisin. Çare de, çözümü de sende.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBişiyler fısıldayarak kudurt beklemediği anda 🤭😊 cidden bak işe yarar güven bana kızz 🙈
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOhaa evliliğinden bu zamana kadar hiç mi olmadı 🤔🤭
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılçözüm bulamıyorsanız ayrılın.
bunun böyle bir sorun olması garip00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim gibi atletik sayılır uzun boylu aşırı derecede çekici yakışıklı bir erkek bulmanız gerek olmazsa can sağlığı boşanmak lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılahhh bu kiymet bilmez erkekler ahhh!!!
simdi dese ki kocasina sevismek istiyorum, adam unutmustur bile sevismeyi...
hatun yaniyor kosede!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoksa çaresine bakacaksın boşan, o da bir ihtiyaç
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGel güzelim
Cevap sahibi+1 yılNe olacak peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet timsah gibi aç seninki de bulmuş kıymetini bilmiyor ya üzücü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana erkekmi yok salla gitsin bir daha yaşamayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle soruların gerçekliğinden şüphe ediyorum türkiyedeki erkeklerin 99.99 u istekli nasıl oluyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle trol sorular populer oluyor ya ne diyim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEsin işi bilmiyor ben misal lezim kadına sert davranacan yeri geldi kelepçe takip joplucan
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@He-man88 yok kardesim takma ile skiyrim işine bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanımda sen gibi hatun olcak her gece sevişmeden uyumam
00 Yorumla
+1 yılNe zamandır bu durumdasınız ve bununla nasıl başa çıkabiliyorsun? daha merak ettigim bunun gibi bir kaç şey var
05 Yorumla- +1 yıl
Benimle ol
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Ciddiyim
Soran+1 yılBende
- +1 yıl
Çıktım gizliden yazarmısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın tuhundan anlamayan adam gitsin kumda oynasın. Yazık ya üzüldüm.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazık gerçekten ya. Bşr kadının kadınlığını doya doya yaşayamaması gerçekten çok kötü.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldat bence bu adamı bi skkiş erkeği bul kendine ne diye bu adamla uğraşacaksın ki
00 Yorumlayeni değil 8 yıllık evlisin gidin bir psikologa furumu çözün buradan yardım beklemeyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılne zamandan beri böyle hep mi böyleydi yaşlarınız kaç
bencil bir öküzle evlisin galiba
01 Yorumla- +1 yıl
boşluğa düşeceksin tutunacak bir dal arayacaksın bir süre sonra
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yani ya sevisme olmazsa olmaz ya o zaman soğuyor sun sen ondan 😅
00 Yorumla
+1 yılOoo çok yanis yaa seni doyurmasi lazim inim inim innetmesi lazim bizimkide çok yapiyorum diye kiziyor
00 YorumlaAbla desene herife sevişmek istiyorum diye.
31 Yorumla
Soran+1 yılDemekle sevişmiyir
- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler