Aslında böyle şeyler yapacak bir insan değilim. Yapanlara bir lafım yok yanlış anlaşılmasın herkesin kendi hayatı.. Her neyse benim canımı sıkan durum bakireliğimin değmeyecek bir herife gitmesi sanırım o olaydan sonra resmen kullandım attım moduna girdi ve ilişkimiz bitti. Gözüm kör olmuş inanmıyorum kendime ve bu yükü bir ömür boyu omzumda taşımak istemiyorum sonuçta ilkim ve sürekli aklıma geliyor bunu nasıl aşabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu aşamazsınız yani yapmadan önce düşünecektiniz. O kişiyle evlenme ihtimaliniz yoksa yeni bir ilişkide bekaret sebepli reddedilme ihtimaliniz var. Demeyin ki bakire olmazsam evlenemem zira böyle de evlenebilirsiniz. Nişan ve düğün talep etmezseniz bakire olmayan birisiyle evlenecek çok kişi var. Hem zaten ilkini başkasıyla yaşamış kişi için nişan ve düğün gereksizdir.
01 Yorumla
Soran+1 yılSen bu kafayla nasıl bu yaşa geldin abi
En İyi Cevaplar
Olmuşla, ölmüşe yapacak bir şey yok. Bakirelik o kadar büyütecek veya kafaya takacak bir şey değil. Sadece bizim toplumumuzda büyük bir değer gibi gözüküyor bunları düşünüp psikolojini bozma lütfen. Hayatına devam et ve hayattan keyif almaya bak. Beynin bakir olsun iki bacak atan değil. 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılYani kim olursa olsun güven çok önemli o kişi rahat bir şekilde AA bak ben bunu yaptım ettim gibi şeyleri söyleyerek Güler iken sen burada cefasını çekiyorsun. Yazık
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır pişman olmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende sizin gibi bakireligini özel kutsal ve özel kişiyle paylaşılması gerektiğini düşünüyorum. Çok namussuz biriymiş ki bunu alınca defolup gitmis yazıklar olsun adam değilmiş.
Sende üzülme bundan sonrası için önüne bak, hayallerine odaklan ve hayatına yanlış kişileri almamaya çalış. Zaten sana insanlığın sahtekarlığını yaşatarak öğretmiş olmuş. Belki ilerde bu senin daha büyük yanlışlara gitmene engel olur. Geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yılÇivi çiviye söker. Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
01 Yorumla- +1 yıl
Yuhh ya koyun can derdinde kasap et..
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden karşı değildim ama gün geçtikçe bakire olmayan kızlara karşı çıkmaya başlıyorum. Zevk alırken adamın altında pişman olmuyorsunuz.
05 Yorumla
Soran+1 yılYa abi ne alaka ya
- +1 yıl
Zorla tecavuz edilse anlarım basım gözüm üstüne. Ama sen git başkasının altına yat isteyerek sonra da bırakınca iliski yürümeyince de kendini başkasına yama böyle bi sacmalik mi var
Soran+1 yılYa pardon da ben öyle bir şey mi dedim
Soran+1 yılKendini başkasına yama ne demek hadsizlik etmeyin
- +1 yıl
ben kötü birsey demiyorum belki bu tarz konu da ilk defa konuştuğumu düşünüyorum. Zamanı gelince anlarsın. Geçmiş olsun sana
+1 yılönüne bakacaksin olanla, ölüme care yok ayrica bu bir hata degil sen o zamanki duygularinla hareket etmissin.
00 Yorumla
+1 yılHayatina devam ederek kendini cinsel obje mal olarak görmeyerek sende hata yapabilirsin insansin nefsin ihtiyaclarin var unutma
00 Yorumla
+1 yılOnu aşman ileride hayatına alacağın kişiye hatta eşine bağlı.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bu konuyu bana unutturacak biri çıkar karşıma
- +1 yıl
Sana bir konuyu anlatmak istiyorum. Arkadaşça. Ve seni bir nebze rahatlatacagini düşünüyorum. Ama yorumda anlatamam özel bir durum
+1 yılHiç Kimse ilkini Ömür Boyu Unutamaz
Ilkler Unutulmaz00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. pişman olacak bir durum yok gereksiz bir ilişkiydi o kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir şey olmaz. Bazen yanlış tercihler olabilir hayatta
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet katılıyorum :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMerak etme, her zaman daha iyisi çıkabilir, belki de ona kendini bırakman için de bakire olmaman gerekecek, pişman olacak bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim bakireliğini aldığımın aklına geliyorum demek mi bu
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka abi ya
Cevap sahibi+1 yılBen doğru karardım ama aklına bile gelmiyorum terk etti beni bir tek onu sevdim öylede devam ediyor yıllarca ama dönmüyor demek ki akılda kalıcı olmak için yanlış olmak lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılgrup yaparsan unutursun, mesela anal yaptın mı, yapmadıysan ilkin ordan başkası olsun :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanks üzülme zor bi süreç ama sonrasında umursamıycaksın bile
00 Yorumla
+1 yılArtik onune gecene verirsin. Sen istemesen önundeki ufaklik ister
04 Yorumla
Soran+1 yılDüşünceye bak deliricem
- +1 yıl
Hayatın acı gerçekleri baby sen istemeyebilirsin ama bedenin isteyecek
Soran+1 yılTamam abi sen öyle diyorsan
- +1 yıl
Böyle diyorum diye de yapma haa
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekaret önemli değil karakter önemli geçmiş geçmişte kalır pişman olmak iyidir hata yapmayı engeller nerede yaşıyorsun kaç yaşındasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Ölmüşle olmuşa care yoktur zamanla aşarsın
00 YorumlaAynen. Bana vermeliydin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGiden gittikten sonra gerisi bos is
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaç günlük birine gitti
00 Yorumla bu kadar çok önemsememelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede önemsememeliyim
Gizli Üye(18-24)+1 yılEski sevgilin falan miydi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani bir anlık zevke kaptırmış sin kendini
00 Yorumla
+1 yılOlma tabi ayol saçmalama ynai
02 Yorumla
Soran+1 yıl💅🏻💅🏻
- +1 yıl
Dertlesek gel a
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılzevk almana bak ;)
00 Yorumla Senaryo tutmaz
00 Yorumla
+1 yılOlma
00 YorumlaKötü bi durum
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılZamana bırakacan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz konussak iyi olacak bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem