Henüz sevgiliyken böyle bir şey denir mi ya 😂😂 senden çocuğum olsun seninle sevişmek istiyorumun başka bir versiyonu sanki. evlenelim hemen çocuk yapalım diyo ben henüz çocuk için hazır değilim djjdjjdj yani kısmet tabikide ama evlendikten sonra hemen çocuk yapmak biraz düşündürdü beni açıkçası siz ne düşünüyorsunuz çok aşık olduğu için mi yoksa beni sadece çocuk doğuran bı varlık olarak mi görüyor ve öyle mi gorucek çocuk olduktan sonra mahvoluruz bende sevgilimi çok seviyorum ama onunla zaman geçirmek istiyorum önce birbirimize doyalim dedim çocuk istiyom çocuk diyo çocuk olduktan sonra ya benden soğursa ya cinsel hayatımız biterse çok korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvliliği ve Sevgililiği Cinsel dürtülerin için yapan birisin Karşı taraf Düzgün lakin sen onun için yanlış bir seçimsin bunun da farkın da olduğun için böyle düşünüyorsun.
Evli arkadaşlarım var eski hayatlarını bilmek istemezsin çok hovarda insanlar dı Babaları düzelsin bir Düzen kursun diye evlendirdi
Evliliğin ilk 6 ayı boyunca yer içer gezer dik Onların farkı Onlar Çocuk istemiyor du Kadınları ise Çocuk sahibi olma konusun da Ciddi Çelişki sahibi idi.
Tafsiyeler sonucu Çocukları oldu
O içki içen Eşlerini Aldatan Gezen İnsanlar
Evlerine Bağlı, Kadınlarına Değer veren kişiler oldular.
Erkekler Kadını Çocuk Doğuran Biri Olarak görseydi İnan ki Bizim çocuklar Gece Eşleri ile Kalkıp Gece gündüz çalışan Ve Kadınlarına Değer veren kişiler olmazdı ki Bu insanların Az buz değil Bunlar Kadına Cinsel obje olarak bakmış Çok kızlar ile Sevgili olmuş İnsanlar.
Bir Erkek Hayatı boyunca Aile kurmak için Savaşır Çok yaralar alır Abaza olur Psikolojisi bozulur İhanete uğrar İnsanlığını yitirir Sert ve Kaba olur Bunca olayın Baş mimarı Kadın dır.
Kadınlar Erkekleri ister adam yapar ister * yapar O yüzden Bir kadının Dönüm noktası Anne olması İyi bir Yuvası olması ile Başlar.
Cinsel dürtüsü çok olan Kadın ise O olur O yüzden Önce Nevsine hakim olup Evlendim Cinsellik vs düşünmeyin Çünkü Erkekler o kadar cinsellik peşin de değiller O kadar istekli olmuyorlar Sorumlulukları var onu yerine getirirler Kadınlar cinselliği daha fazla düşkün Çünkü Kadınlığı doğurganlığı onu bu yola koymuş00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenden çocuğum olsun istiyorum demekle, seninle seks yapmak istiyorum demek kesinlikle aynı şey değil, çünkü sadece çocuk yapmak için seks yapmıyoruz. Bir erkeğin, bir kadından çocuğunu doğurmasını istemesi, o kadının karakteri bakımından çocuğunu büyütmeye uygun olduğunu düşündüğünü ve anneliği ona yakıştırdığını gösterir. Çoğu kadın için bunları düşünmek zor. Aynı zamanda o çocuğu seninle beraber büyütüp seninle yaşlanmayı istediğini de gösterir.
00 Yorumla
+1 yılYani bence adam sevdiğim kadinla evleneyim ailemiz yuvamız olsun diye ne kadar güzel düşünüyor, bunda bence art niyet yok sen sevgilisisin farklı türlü bir isteği olsa bunu direk söylemez miydi? Bence bu şekilde düşünme Şu an güzel tarafından bak. Evet tabiki pat diye çocukta yapma sen kendini hazır hissettiginde olmalı ama çocuk sizden birsey götürmez tam tersi daha bağlı kılar sizi neşeniz olur ya cocuk guzel birsey yani 😊 bilmiyorum ben böyle düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılAffet ama başlığa sesli güldüm şöfşöslcjxlx bence siz bu konuları şimdiden kafanıza takmayın. Sen evlendikten hemen sonra çocuk sahibi olmak istemiyorsan bunu konuyu uzatmamak adına sevgiline açık açık söyleyebilirsin. Seni gerçekten seviyorsa zaten anlayışla karşılar. Sevgilinin seni senin söylediğin tabirle "damızlık ineği" 😂 olarak gördüğünü pek sanmam çünkü ciddi ilişki yaşamak isteyen kişiler böyle şeyleri hayal eder, isterler
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle ciddi bir birliktelik istiyorum demeye getirmiş. Ayrıca, bütün canlılarda kutsal sayılan annelik iç güdüsüne bu şekil yakıştırma yapman hoş olmamış..
70 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır o sana başka bir şekilde söylemek istemiş ama sen elinden kaçma diye bu şekilde söylemiş
00 Yorumla
+1 yılÇocuk mevzusu hassas bir konu
30 yaşlarını aşmış insanlar kıvrak manevralar yapamıyorlar daha bu konu hakkında..
kendi çoluk çocuk çiftlerin eline bu mevzu hiç düşmemeli.
Evliliğin tadını çıkartmalı önce , çocuk doğunca çiftin öncelikleri değişiyor , yeterince olgun insanlar bunu çok iyi biliyor20 Yorumla
+1 yılAllah aşkına bu nasıl bir kafa yapısı ya üzülüyorum erkeklere artık kendinizi öyle bir odaklıyorsunuz ki adamlar size baksa gözüyle s*kti merhaba dese asıldı yanlışlıkla çarptı taciz etti adam güzel bişey demek istemiş hemen damızlık inekmiyim ne alaka ya kendinize ego yapacağınıza keske biraz mantıklı düşünmeye çalışsanız
10 Yorumla
+1 yılSeven insan çocuk istedigi kadin soğur ilgisiz yapar mı? Ben sogumam bıkmam daha çok severim daha çok ilgili olurum Allah çocuk versede vermesede çocuk dogdugunda anne bir melek oluyo bebek için evinde melegi oluyo düsüncem Hakkinizda hayirlısı olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani sevişmek için söylenmemişse çok güzel bşey, çok anlamlı bir şey. Anne baba olmayı genelde herkes ister ama bunu senden istemesi seni seviyorum cümlesinin bir versiyonu bence.
10 Yorumla
+1 yılBunlar ergenliğin ilk safhasında kurulan masum hayaller , zamanla sadece seni seks objesi olarak görecekler
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgisini belki etmeye çalışmış.
Ama siz anlamamışsınız.
Kimi direk söyler, kimi ise şarkı sözü ile belirtmek ister.
Evlenelim çocuk yapalım demek istemiş.00 Yorumla
+1 yılEvlenince iki tarafta isterse çocuk yapılır. Hemen çocuk yapmak çok aceleci bir davranış. Sevgiliyken çocuk lafı sana güven vermek için söylenmiş olabilir dikkat et
00 YorumlaBirbirini seven iki insanın böyle isteklerde bulunması veya hayallerinin olması gayet normal. Kendine böyle kelimeleri yakıştırıyorsan bunu sevgilinle de paylaş, en azından beklentisi olmasın.
00 YorumlaEvlendikten hemen sonra çocuk yapalım diyorsa çocukları sevdiğinden diyordur kendinden küçük kardeşi yoksa ondan çocuğu olsun isteyebilir hemen #kızlarbiradımöne
00 YorumlaBence hoş bi cümle. Gerçekten aile kurmak istiyor olabilir ilişkide arzu da olabilir olmaması gereken şey baskı ve zorlamadır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sevdiği şarkı sözüdür o , sen yanlış anlamış olabilirsin..
https://www.youtube.com/embed/q1eGUjOTkMU00 Yorumla
+1 yılBazen fantezi olsun diye söyleyenler de oluyor ciddiyse de sen de istiyorsan güzel bir şey ben istemem
00 YorumlaÇocuk yapmak bir ilişkideki en ileri aşamadır. Sana aslında romantik bir şey söylemiş.
Anlayana...
00 YorumlaKendin demişsin. Seni s.. kmek istiyor. Meali o çocuk istemesinin. Vermiceksen oyalama oğlanı, düzgün bi kadon bulsun, zevkini yaşasın
025 Yorumla- +1 yıl
Düzgün bir kadın?
Seks yapmayınca düzgün kadın olmuyor yani - +1 yıl
Senin ablan kuzenin kız kardeşin vs de erkek arkadaşı ile seks yapabilir yani, hatta yapmalı yoksa düzgün kadın olmaz. Buradan bu çıkıyor öyle değil mi?
- +1 yıl
Bunları yaşamak ya da yaşamamak kadının kendi tercihidir kimse yargilayamaz. Yapmıyor diye düzgün kadın değil demektir asıl küçümsemek.
- +1 yıl
Yoo, ben yargılıyorum gayet. İrrasyonel her şeyi yargılarım.
Sevgili seks yapar, yapmıyorsa neden sevgili? Çünkü kız eerkek değil, kendisini güvende hissettirecek bir baba figürü arıyor. Çünkü babaları boktandır.
Uzun hikaye. Hûlâsa, düzgün kadon, erkeğinin arzu nesnesi olmak ister. Erkek de kadınına sahip çıkar, jest yapar, el üstünde tutar. Burada erkek rolünü oynuyor, kadon çocuk gibi vıyvıyvıy - +1 yıl
@SaklıTutkular kendi tercihi deyip hemen senin kardeşin yapsaya bağlaman nasıl bi çelişki? bu kadınların aklı , iradesi yok da bi başkasının iznine onayına mı ihtiyacı var?
- +1 yıl
@electraheartt kardeşi kendi tercihi ile yapmamayı seçiyor ve ağbisinin gözünde düzgün kadın olmamış oluyor.
- +1 yıl
@SaklıTutkular ya adam neden kardeşiyle ilgili böyle bi şeyi düşünsün yorum yapsın? kadınlarla ilgili söylediği her şeye annen bacın falan diye giremezsin böyle bi kafa yok. kendi hayatına aldığı kadın için bu yorumu yapabilir bunu tutup hemen kardeşin yapmazsa düzgün değil mi diye yorumlamak nasıl bi kafa?
- +1 yıl
Ya saklıtutkular kıvırma şimdi.
Bir kadın, sevgilisi var. mastürbasyon da enim yapıyordur. Neden seks gibi bir şeyi yapmamayı "tercih" etsin? Bu "tercih" falan değil. İster ama yapamaz. İsteyip de yapamamasının nedeni toplumsal ahlak.
Sen bakma "evlenmeden vermem asla" demelerine. Baskı her zaman zor yoluyla olmaz, öyle bir içselleştirir ki kişi, kendi rızası ve seçimiymiş gibi görünür.
Aç kalınca yersin, azınca da seks yaparsın. Bunları yapmıyorsab ortada bi baskı söz konusudur. Baskının olduğu yerde "tercih" , "seçim" olmaz. - +1 yıl
@electraheartt kardeşi de bir kadın başka erkekler de onun hakkında aynı yorumu yapsa rahatsız olmayacak belli ki.
Ayrıca erkek hayatına aldığı kadının namusunu kendi kardeşinin namusu gibi korumalı, seks istemiyor diye düzgün kadın değil dememeli. Neyse sizin inançlar farklı ben sizi ikna edemem.
- +1 yıl
Baskı altında hareket eden kadın kendi olgunluğuna erişememis kendi kararlarını özgürce veremiyor demektir. Bu ayrı bir konu.
- +1 yıl
@SaklıTutkular
Senin ablan kuzenin kız kardeşin vs de erkek arkadaşı ile seks yapabilir yani,
bu senin cümlen , bunu bi kadının abisine şusuna busuna soruyosun bir kadın olarak hem de. ne özgürleşmesinden bahsediyosun? - +1 yıl
Ablam var, o böyle dese ona da aynısını derdim. Kardeşinden düşüncemi mi saklayacam? Yetişkin insnalarız.
Sürekli ana bacı yürüyorsun ama o yoldan benle tartışamazsın, o bildik kalıplar yok bende. Kadınlar kendi onurunu gayet güzel koruyabilir, erkeğe ihityaçları yok bunun için.
Ayroca "namus" derlen iffetlilik anlamındaki ortaçağ ahlakından bahsediyorsun. Ortaçağda değiliz - +1 yıl
Ama bu arada kadının evlenmeden bir şey yapmak istememesi dediğiniz gibi bastırılmışlıkla alakalı. Bunu aşıp aşmamak da kişinin kendisiyle alakalı haklısınız ama bu ülkede kendi fikrini rahatça beyan etmek isteyen, kendini açıklamak isteyen çoğu kadına hemcinsleri tarafından bile haksızlık yapılıyor. Bundan da korkuyor olabilir insanlar. Ama tabii ki korkarak da hiçbir şeyi aşamayız, engelleri yıkamayız. Biraz dik başlılık gerekiyor
- +1 yıl
Üreten, emeğiyle yaşayan kadın, erkeğe tabi olmaz. Ailesi de olsa, kocası da olsa s.. ktiri basıp gidebilir. Baskı, önce ahlaki tahakkümle başlıyor, sonra kadını üretimden, çalışmaktan soyutlayarak devam ediyor. Hatta, çalışıyor olsanız bile tek başınıza Türkiye şartlarında eve de çıkamazsınız. Eni sonu ya aşle ya da "koca" denilen bi erkeğe tabi olmak zorundasınız.
Olay seks yapıp yapmama meselesi değil. Bu gerici ahlak, yani kadını cinsel aktivitesiyle tanımlayan ahlak temelini bu ekonomik eşitsizliğe dayandırıyor.
"Senin anan bacın yapsa ne düşünürsün" gibi sığ bir argüman konunun derinliğine aykırı. - +1 yıl
@LadyLolla
Teşekkür ederim canım. Onore ettin beni. Utandım.
Ama şimdi gelirler a. mguard falan derler bana dkfkfkf - +1 yıl
@LadyLolla
Estağf.
Ayrıca a. mguard olmakta da bi sakınca görmğyorum. Bu ortaçağ sığırlarıyla s.. k yokulturup kardeşlik mi yapacam awk. Ölürğm daha iyi dkdkfk
+1 yılJojuğu niye istiyiorsun erkekler bakımını yapmaz çoçuk çok sevmez deseydin yoksa ayağımı bağlamak içinmi parçalanıyon deseydin direk 😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden öyle görüyorsun kendini seni sevdiği için demiş
00 Yorumla BirkÇ yıl birlşkte vakit geçirmek elbet daha gğzel olur.
00 Yorumla
+1 yılKral Allah o çocuğa yardım etsin kimle konuştuğunu bilmiyor öğrenir zamanla ☺️☺️
00 Yorumlaİşte sizin gibi duygu katillerinin hayatında erkek oluyor ya, ben bu erkekleri anlamıyorum!
00 Yorumla
+1 yılCinsel hayatınız neden bitsin, daha keyifli bir hale5bile gelebilir
00 Yorumlaseni hayvan gibi sevmek istiyorumun farklı bir versiyonu :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen çocuk olunca zaten evlilik kalmaz adam soğur bıkar aldatır bütün evlilikler böyle en az 2 yıl bence yapılmamalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılFazla alıngansın bu sözünden seni sadece çocuk doğuran bir şeymiş gibi görüyor diye düşünerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kafadaki birinden çocuk yapmak istemesi de komikmiş
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBeraber olurken hayvan olmuyorsun da doğurken mi inek oluyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş güç para= çocuk yap ozaman sefalet içine getirme
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir cümle kurduysa seni çok seviyor olmalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnek ile alakası yok da seni sevdiği için senden birde çocuk istiyor
00 Yorumla
+1 yılBence seni onure etmiş çünkü senden demiş başkasını dememis
00 Yorumla
+1 yılAdam yanardağı gibi sana patlamak istiyor sen gel iş damızlık diyorsun ayıp yaaa
00 Yorumla
+1 yılHe birbirineze doyun ondansonra bu ilişkinin heyecanı kalmadı deyin ayrilin demi
00 YorumlaLiseli misiniz mk bos boş muhabbetler
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyene bak mk yaşı benden küçük ciddi anlamda konuşuyoruz knk biz
+1 yılBasit bir muhabbeti aşırı ciddiye almışsın bence.
10 Yorumla
+1 yılİkinizin Burcu nedir t
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek istiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılGuzel demis iste garip ne yapsn
00 Yorumla
+1 yılİlk 3 yıl asla bunu kabul etmiyorsan beni unut de
01 Yorumla- +1 yıl
Kadın veya erkek böylelerinin zihniyeti bir çocuk olursa beni bırakamaz oluyor genelde.
+1 yılsenden günlük 2lt süt istiyorum 🤣
00 YorumlaO da tohumluk öküz mü oluyor
00 YorumlaBaşkasından mı istesin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence canım seni kullanmak başlarda sevindirici şeyler söyler ama uzun sürmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılRomantizm anlamında söylemiş olabilir.
00 Yorumla Evet onun damızlık ineği oluyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece cinsellik amaçlı gibi geldi bana
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzelliğin soyunun devam etmesini istiyordur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Birşeyler olacaksa kaçış zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılnie damızlık inekler mi çocuk yağıyor :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte
10 Yorumla
+1 yılsenin annen damızlık inekmiydi peki?
10 YorumlaVer gitsin
00 Yorumlane güzel işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılBence sana aşık
00 Yorumla
+1 yılSağdırma kendini
00 Yorumla
+1 yılEvet öylesin
00 YorumlaHeyecan yapmış
00 Yorumla
+1 yılCok ergensin daha
00 Yorumlatipik s*lak bir kezban
00 Yorumla
+1 yılYaşlar 15 galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet nerden bildin geriz... ekali
- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim bana senden çocuğum olsun istiyorum dedi, ben damızlık inek miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler