+1 yılMerhaba.
Öncelikle şunları söylemek isterim : Bu ülke de maalesef insanların büyük bir çoğunluğu kendi ahlak anlayışından ötürü başkalarının yaptıklarını, kolaylıkla eleştiriyor ve onu aşağılıyor küçümsüyor bunun sebebi ise bilinçli yetiştirilmemekten kaynaklanıyor bundan dolayı da bu tür söylemlere, aldırış etmemek umursamak gerekiyor nihayetin de insanların görüşlerine göre hayatımızı şekillendirmek doğru değil insan oğlu pis nefislidir memnun etmek imkansızdır, önemli olan insanın kendine olan inancı güveni kaybetmemesi şartlar neyi gerektirirse gerektirsin.
İkinci sorunuza cevaben : Cinsellik yemek yemek su içmek gibi bir temel ihtiyaç ve doğal olarak her birimiz insan olarak bunu yaşamak, yaşatmak isteriz çünkü yaradılışımız bile buna uygun olarak yaratıldı kimi insanlar dini inancı nedeniyle evlenerek bu eylemi gerçekleştiriyor kimisi ise bekar buraya kadar hemfikir olduğumuzu var saydım diğer türlü evlilik kadar, boşanmakta normal bir durum belki aradığınız o mutluluğu bulamadınız olabilir hayatın içerisinde sevinç acı üzüntü mutluluk ne varsa biz insanlar için düşe kalka büyüyoruz sonuçta, cinselliğinizi istediğiniz şekilde yaşamakta özgürsünüz dinin sahibi olan Allah'tır insana özgür irade verilmiştir kim ne yaparsa kendine yapar, dilediğince yaşar hesabını ona verir.
Son olarak : İnsanlar önce aynaya bakarak ben doğru muyum diye sorsa zaten bu tür girişimler de bulunamazlar ne olursa olsun, duymayın görmeyin yoksa ruhen kendinizi hırpalar yıprandığınız ile kalırsınız..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNasıl yanlış olabilir, koca kadının bedeniyle ne yapacağı kimsenin derdi olmamalı. Aşağıda burası Türkiye minvalinde şeyler yazan birkaç tip var, bunlar neden bitemiyor bir anlasam? Umarım bir gün kendi anaları, kızları, ablaları vs dulken ilişki yaşarlar da aynı şeyi söylemeyi deneyip ağızlarına terliği yerler de akılları başlarına gelir. Anlaşılan başka türlü laftan anlamıyorlar zira… Burası Türkiye’ymiş. Benim lan Türkiye, dul kadın da Türkiye, beş kere evlenen dul teyze de Türkiye…
00 Yorumla
+1 yılböyle bir algı var evet fakat boşanmış kadınların bazıları imkanları şartları müsaitse cinsel ihtiyacını istediği gibi yaşayabiliyor tecrübelerimden biliyorum, ne istediğini biliyorsan, korunma konusunda bilinçliysen ve biraz da cesursan istediğini yaparsın
00 Yorumla
+1 yılBu sadece boşanmış olan kadınlar için böyle değil maalesef bizim toplumumuzda, bekarda olsa yaşamasına doğru bakılmıyor,, cinsiyet ayrımcılığının temel örneği, ve maalesef bunu en çok kadınlar yapıyor yine
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yanlış değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki taraf için de doğru değil bence. Evet ihtiyaç bu doğru ama geçici bir şekilde biriyle bir şey yaşamak en çok kendimi rahatsız eder zaten. İkinci olarak da kim yaşarsa yaşasın insanların gözüne sokarak yaşamayın bence. En azından eleştiri de almazsin
20 Yorumla
+1 yılGayet normal. Ben cok seviyorum hatta. Gonullu olarak yapılan bisey. Zaten karsikli amac bu. Hem de asiri istekli oluyorlar ve ben de doyumsuz oldugum icin cosuyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır boşanmış insanın ihtiyaçları oluyor çok normal bi olay inançlı değilim demişsin inançlı olsan bile dini nikah kıyar işine bakardın. Çok çok normal şeyler bunlar
00 Yorumla
+1 yılHayat senin hayatın. Eleştirileri duyma arkadaşım. Ataerkil bir toplum bu, kadın yapınca kaşar erkek yapınca adam deniliyor. Sonra da ortada eşitlikten bahsediliyor
00 Yorumla
+1 yılZinanın günahın erkeği kadını olmaz
Sadece erkek çapkın kadın oooo oluyor ama bu algıda çok yanlış
Namus ve günah her iki cinsede aynı
01 Yorumla- +1 yıl
İnançlı kadın değilsen yanlış değil elbette erkeğin nasıl canı istiyorsa kadınında ister
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılHayır gayet noraml seninde ihtiyaçların var sonuçta
20 Yorumla
+1 yılCanın ne yapmak istiyorsa yapabilirsin. Kadın erkekten 3 kat daha çok zevk alır. Erkek yapıyorsa kadının yapmaması saçma olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Valla kim ne dersin desin insan boşandıktan sonra daha çok istiyor ve boşandıktan sonra yapılan ilk seks cidden çok fena oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek yaşadığında da sorun oluyor. Ayrıca siz inançlı olmasanız bile toplumun hassasiyetleri var. Burası Fransa değil.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünceler milletin işte.. yapmak istersen yaparsın kimene zevki senin hayatın senin hayatın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sonuna kadar yaşamalı. Cinselliğin cinsiyet ayrımı olamaz.. Çatır çatır doya doya yaşayabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanların tabuları ve aile baskıları sonucu gerçekleşen bir düşünce, zevk ve haz noktasında duygusal yaklaşım bana uygun gelmiyor kimseyi yadırgamıyorum. Yanlış değil. Herkesin hakkı.
00 Yorumla
+1 yılBacım dinle kulağını tıka ne istiyorsan onu yap herkes öyle yapmıyor mu sanki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Yaşa anam babam nıye yasamıycakmısın millete bakma sen ver ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılYaşar ve yaşayan çok öbemli olan doğru bir partner bulabilmek
00 YorumlaNeden olsun ama toplum biraz garip ortalıkta göstermemeyi tavsiye ederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmış kadın cinsel ilişki yaşar normal dul sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİhtiyaç o da sonuçta, Ben 33 yaşındayım bakirim ama herkesin görüşüne saygı duyarım, Zaten ben de utangaç olduğum için bakirim, Yoksa ben de yapardım
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKimsenin karışmaya da hakkı yok, Kadınların da ihtiyacı var sonuçta
+1 yılNeden yanlış olsun be asin artik şu yobaz cahil ortadoğu saçmalıklarını.
00 Yorumla
+1 yılSen yaparsan onların erkeklerini ellerinden alırsın o yüzden bunu en çok kadınlar ayıplıyor.
00 YorumlaYaşayan çok kişi var senin hayatın kimsenin bir şey demeye hakkı yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBıze ne vucut senın gunah senın Bunun erkek kadın ayrımı olmaz kı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKime göre neye göre? Kimi ilgilendirir, senin özelin senin hayatın. Kim bilecek?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal bu ihtiyaç zaten
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin bilmesine gerek yok. Onuda geçtim öğrenip eleştirenlerden sanane
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapılmaz yapma olur mu öyle şey diyenler bile ilk fırsatta yapar emin ol o yüzden kimseyi değil kendine bak memnunsan rahatsız olmuyorsan yap.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kadın erkek farketmez boşandıysa ikiside istediği gibi yaşar kimse de laf söyleyemez ikiside özgürdür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş :) bu misal seni elde edemeyeceklerini anlayınca çamur at izi kalsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEskiden oturduğum mahallede dul bir kadınla yatardım arada sırada. Gayet normal bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) bence hiçbir sorun yok yanlışlığı yok öyle düşünen boş boğazlılarla konuşmayı kes bence?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evli bekar farketmez herkesin cinsel ihtiyacı var kimseyi umursama
00 YorumlaHayat senin hayatın kimseye lazım değil herkes kendinden mesuldur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılerkek yapar denilen zihniyat ahlaksız zihniyettir nikahsız ilişki yapılmamalı
00 Yorumla Niye yaşamasın sonuç olarak bekar bi birey istediğini yapma hakkı var bunu sadece erkek yapıcak diye bir kanun yok
00 Yorumla
+1 yılİnançlı değilsen sıkıntı yok yelkenler fora iskelealabanda yabayabadu😉
00 Yorumla
+1 yılbaya sitemlisin nerdensin
01 Yorumla
Soran+1 yılSitemliyim çünkü sıkıldım insanların kendi doğrularını dayatmasından
Gizli Üye(25-29)+1 yılTopluma bakarsan ömür biter geride kalansa koca bir hiç olur kendin için yaşa
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZinayi sorun etmiyorsan niye yapmıyorsun ki?
Soran+1 yılYapmıyorum demedim ki
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorun saçma toplum baskısı mı
Cevap sahibi+1 yılBence takılma herkes mükemmel bizde kendini görmeyen insanlar başkalarını eleştirmeye bayılırlar
Soran+1 yılSence toplum baskısına maruz kalmıyor olabilir miyim?
Cevap sahibi+1 yılYani evine kimseyi alma sen git partnerinin yanına
Cevap sahibi+1 yılUğraşmamis olursun ahmak insanlarla
Gizli Üye(18-24)+1 yılToplum bu konuda ikiyüzlü dilediğini yaşa.
51 Yorumla
+1 yılYanlış değil ancak önyargılılar fazla
10 Yorumla
+1 yılNesi yanlış boşversene milleti..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır değil ihtiyacı var
00 Yorumla
+1 yılHayat senin keyfine bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne alaka? Tabiki de en büyük hakkı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yıldeğil tabiki neden yaşamasın
00 Yorumla
+1 yılHer kes yapıyor önemli olan gizli yapman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYoo neden yanlış olsun
00 Yorumla
+1 yılKeşke benim de milf kız arkadaşım olsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNafaka alıyorsan yanlış
00 Yorumla inancı yoksa sorun da yok
00 Yorumla
+1 yılbence zevk herkes için vardır yapabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. neden yanlış olsun onun da hakkı
00 Yorumla
+1 yılİnançlı değilsen yanlış değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılhayır yanlış degil
00 Yorumla Zina yanlış kadını erkeği evlisi bekarı yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılJim ne diyebilir sana
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişen göreceli sorular
00 Yorumla
+1 yılZevk almaya bak boş ver al ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgrup yakışır sana
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılHayat senin bize ne ister yaşa ister yaşama
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi