Arkadaşlar 32 yaşındayım. Hâlâ bakireyim. Ama artık dayanamıyorum çok arzuluyum. Bir erkek ile birlikte olmak istemiyorum. mastürbasyon. Yetmiyor. Ne yapmalıyım, nasıl yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın.
hakkındır bacım seninde silkelenmek.
bünye silkelenmek istiyor doğal seleksiyon , mezarda kurda kuşa mı yedircen zaten.
burdaki ergen arizona kertenkeleleri sana yardımcı olacaklardır , nefes alman yeterli yaşa bekarete takılmazlar zaten , pokuna 2 yumurta kırıp yiyecek durumdalar zaten.
işin ehli deneyimliprofesyonel bir hard silkeleyici ile çalışmak ve galaksideki yıldızları saymak istersen seansıma beklerim.
iyi şanslar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. senin yaşında biri ile tanışmıştım buradan izmirden bir değerli arkadaşımdı. hala görüşürüz. o 23 yaşındayken senin gibi durumda yazıyoru. iletişime geçtik dost arkadaş olduk. bazı şeyler zordur. ama bazı şeylerde inat etmek yersiz saçmalıktır.
siz bir zorluk ve saçmalığın içindesiniz09 Yorumla
Soran+1 yılKız ne yapıyor şimdi
Soran+1 yılKız sana bunları neden anlatıyor
Soran+1 yılNeden bakire olmayım. Kimseyle sevişmedim
Soran+1 yılNiyeymiş
+1 yılMerhaba.
Evlilik dışı cinsel birliktelik yaşamak istiyorsunuz anlaşılan fakat güvenilir birini bulmanız şart aksi halde hayal kırıklığı, yaşamanız kaçınılmaz olur üstelik günümüz itibariyle bu oldukça zor dikkat etmelisiniz.
00 Yorumla
Peki neden bir erkekle birlikte olmak istemiyorsun? Tek seferlik bir ilişki yaşa sana dert olmasını takıyorsan. Kibar bir partner seçersen eminim daha çok zevk alırsın bu işten.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
39Cevap
+1 yılOnu istemem bunu istemem , git lezbiyen ol kadinlarla seviş burada rahat bulursun. .
Yetmedi git penis al onunla tatmin et kendini başka da çıkış yolun yok00 YorumlaBu yaşa kadar iyi dayanmissin evlenene kadar dayanabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. erkekler sevişmek istemiyorsun mastürbasyon yetmiyor valla o zaman atla bir binadan aşağıya
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorsan tek bı önerim var vibratör ve vibratör emin ol çok iyi tatmin eder
00 YorumlaEvlenmeden yapacaksan bir tane güvenilir birisini bulacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılyahu bu soruyu türkiyede bir kadının sorması çok komik..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani ne denir ki bütün yollar kapalı mastürbasyon yok ilişkiye girmek istemiyorsun yapacak bir şey yok kolaylıklar diliyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişirken sana aklına gelmez tutkularının yaşatılması seni biraz daha bakire kalman için doyurmaya yetmez mi ben çok seviyorum o baı şeyleri de
00 Yorumla
+1 yılBunun için özel oyuncaklar var, onlardan bir tane edinebilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç bilmediğim bir konu. yanlış olmazmı
- +1 yıl
Niçin yanlış olsun? Beden sizin kendi bedeniniz değil mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenin, ya da evlenene dek kendi bedeninizi iyi tanıyın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal yaramazliklar deneyebilirsin ;) çok tatlı olabilir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden evlenmedin bu yaşına kadar ve dini inancın var mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılVar. Kısmet olmadı
Cevap sahibi+1 yılDinimizce zina haram ve en büyük günahlardan birisi. Bu ağır günaha asla bulaşma lütfen. Neden kısmet olmadı? Kendini kariyer yapmaya mı adadın?
Soran+1 yılKimseyi beğenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAllah’ın yaratmış olduğu kulları beğenmemek senin ne haddine? Karşındaki kişinin kalbine ve imanına önem ver
Cevap sahibi+1 yılNe oldu bir anda sustunuz hanımefendi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen bende yükseliyorum ama kendini kontrol etmelisin. Eğer istersen birazda olsa konuşabiliriz olur mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik için imkan yok mu hiç?
00 Yorumla
+1 yılBurdan birini bulabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılAynıyız. Bence aynı ruha sahibiz
00 Yorumla Yapacak bişi yok şal gitsin
00 YorumlaSexting ile rahatla en temizi.
00 YorumlaSana madalya vermek lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte olunca da bu muydu diyeceksin
00 Yorumla
+1 yılİşte olacaksa böyle kadın olacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Çok keyifli olur senle cinsellik yaşının verdiği yoğunluk ve vücudunun oturmuş olmasıyla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aynı senin gibi yım 31 yaşındayım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmastürbasyon yapmiyor musun peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sevişmeliyiz mutluluk budur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel anlatayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer gün yapıyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Kadınla birlikte ol sende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. pilava kaşık sapla masadan kalk
00 Yorumla
+1 yılSexting yap en mantıklısı bu
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne
- +1 yıl
Karşı cinsle mesajlaşarak kendini tatmin ediyorsun
Soran+1 yılOlmuyor denedim yine mastürbasyon oluyor o zaman
- +1 yıl
Şimdi biriyle yap dicem bakireyim diyorsun o yüzden riskli. Yani bunun başka türlüsü yok en ilerisi sexting ya da görüntülü konuşma
Evlen.
07 Yorumla- +1 yıl
seks toy ları alabilirsin titreşimli olanlardan tut bitçok çeşidi var vajinaya göre ve alıcağın almak istediğin hazza göre seçiyorsun.
Bu oyumcakları araştır bir video vardı bir seks uzmanı bu oyuncakları getirip hepsinin kimlere göre nasıl kullanılır açıklıyordu araştırırsan bulursun
İyi şanslar🙋🏻♀️
Soran+1 yılİlk defa yapacağım umarım zor olmz
Soran+1 yılAcı?
- +1 yıl
Bu konu üzerine belgeseller var araştırırsan bulabilirsin. Sex-toy ya da sex-doll bunlar çok çeşitli içeriye sokulan titreşimli olanlar ya da sadece dışarıdan klitorise verilen titreşimli oyuncaklarda var
Çoğu oyuncağın şekli bir penise benzer çoğu içeriye sokulan türden ama acı verdiğiyle ilgili hiçbir şey duymadım okumadım.
Bu tür penis şeklinde olan seks toylarını istemiyorsan dediğim gibi çok var diğer türlü oyuncaklardanda. Bunlardan birkaç tane almayı dene farklı çeşitlerden. Hangisi sana daha iyi daha cazip geliyorsa onu kullanırsın - +1 yıl
Ben hiç denemedim ama bilgim var bu oyuncaklardan birine sahip olmak isterdim denemek için.
Yabancı ülkelerde yetişkin kızlarına anneleri bu oyuncaklardan hediye eder. Bazen kızlar tatile , otele, üniversite yurduna gittiklerinde yani uzun süreli kalıcakları yerlere yanlarında mutlaka bunlardan taşıyarak giderler.
Bu doğal bir ihtiyaç sonuçta😄
Erkekler içinde çok çeşitli sextoyları var neredeyse çoğunu gördüm.
Peki bu oyuncakları en çok kimler kullanıyor erkekler mi yoksa kadınlar mı BİLEMEM😄👍🏻
+1 yılYap gıtsın biriyle
00 Yorumla
+1 yılbu bir arayış mı?
00 Yorumla
+1 yılSanala gelll
00 Yorumla
+1 yılGüven meselesi zor
00 Yorumla
+1 yıltanisacann biriylee anlasaacan yapacan
00 Yorumla
+1 yılTesettürlümusun hicmi duramiyom cokmu istek oluyo
00 YorumlaSanal dene ya da evlen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDayannn
00 Yorumla
+1 yılOyuncak al
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri