Yeni tanıştığım ve çok hoşlandığım biri var. O da benimle ilgileniyor gibiydi ama adamın derdi farklıymış. “Sana aşık değilim öyle bi beklentim de yok. Birlikte vakit geçirmekten keyif alıyorum. İleriye dönük evlilik vs de planlamıyorum” dedi. Haftasonu kalmak için 2 günlük yazlık kiralamış. Birlikte güzel vakit geçiririz falan dedi ama sevgili değiliz ve olmayacağız. Bakire değilim ama kendimi kötü hissediyorum. Hem gitmek istiyorum hem de kullanılıyor oluşum beni durduruyor. Sizce gitmek ve duygusal olarak bağlanmamak mantıklı mı?
Güncellemeler
+1 yıl
🌚🌝
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Baglanmicaksak tatilin seksin tadini cikar geri don sonra arayip sorma maksimum iki gun sonra napiosun die mesaj aticak
Ama 2 gün boyunca sevgili gibi olucaz geri döndüğümde özlerim ya bide hoşlanıyordum önceden de : ( birine anlatır mı birde?
Anlatcak biriyse merak etme simdiden anlatmistir. Tatile gidicez soyle yapicam boyle yapicam. Coktan anlatmistir bu saatten sonra orasini dusunme
Bağlanmaktan nasıl koruyabilirim peki kendimi, ya da reddetsem ne düşünür bi daha görüşmez mi benimle
Profilim acik gel biraz. Dertleselim hadi konuyu masaya yatiralim seninle
Git keyfine bak duyguyu bir kenara bırak bence * yine de sen bilirsin
Ama tüm maddiyatı o karşılıyor ve resmen beni cinsellik için yanında taşıyor gibi. Baya değersiz bi durum ama bu benim için? Bir de arkadaş çevremiz ortak, birine anlatır mı gitsem bile?
Anlatmamalı bence kendi de kötü duruma düşer önceden yaşadım ben anlatmadım.
Obje olacaksın işte kabul edip etmemek sana kalmış ne diyelim
Erkekler senin gibileri hayır yapma sen obje değilsin dese kendisi kızları nasıl obje olarak kullancak erkeklerin hepsi rahat ol keyfini yaşa demesi normal sizi vazgeçirip yanlkş yaptıgınızı söylerse kızları naısl kullanıcaklar az kafanızı çalıştırın
Git tatilini yapp bulutların üstüne çık gel ksjdjs yaşlarınız kaç 🤔
25 ikimizin de. Bu arada ciddi bi yorum yap lütfen yakın bi arkadaşın olarak düşünebilirsin
Yani hayat tarzı nasıl bi insansın böyle ilişkilerin plduysa daha önce içinde kalmasın git yaşa yook ben daha da bağlanırım dersen yapma
Bu kadar basitlesmeyin
Kendini kullandırıyosun gitme.
Çıkma sakın
Neden
Sonu belli
Gidersen bağlanırsın ve ortada kalırsın
Ama erkeklerde bağlanma olmuyor değil mi bu durumlarda?
Yani erkekten erkeğe değişir
Bağlananlarda var bağlanmayanlards
Sende istiyorsun