Sevgilileri, evlileri , mutlu çiftleri kıskanıyorum. Sizce ben sorunlu muyum?

24 yaşındayım kendimi bildim bileli yanlızım, ergenlik döneminde flört etmek isteyen oldu. ama ben kabul etmedim. şu an görücü çıkıyor ya 35 yaşında ya da dul , artık bir umudum kalmadı. çok yanlızım burada konuştuğum oldu. Ama onlarda hep belaltini konuşmak istiyorlar, erkeklerin zaten aklı fikri hep orası olmuş. Benim istediğim öyle bir şey değil ki , aklı fikri orada olmayan birini istiyorum ben ama Yok

Gerçekten sevmek sevilmek istiyorum. öncelerde çok hayaller kurardım , şimdi hayal kurmayı da bıraktım. Şimdi yorumlar da görürum. " işiniz gücünüz evlilik olmuş başka işiniz yok muu kendine iş bul "vs yorumları... O tür yorumları yapacak ve yapmış olanlara şunu söylemek istiyorum. biraz empati kurun. 24 yaşına gelmiş genç kızim elime erkek eli değmedi. ha degseydi çok mu tozpembe olurdu hayat. olmazdı elbette , ama en azından o duyguyu yaşardım.

Üstüne basa basa söylüyorum niyetim cinsellik değil , sevmek sevilmek istiyorum el değmemiş olabilirim, el değmemiş dedim. çünkü ne kadar yanlız olduğumu anlayın diye, kimse bana bir şey yapamaz içimi döktüm işte , size şimdiden teşekkürler yorumlarınız için...❤️
Sevgilileri, evlileri , mutlu çiftleri kıskanıyorum. Sizce ben sorunlu muyum?