Ben de istiyorum tabi ki ama daha çok erken 3 aydır birlikteyiz. Sizce ne kadar beklemeliyiz?
Ben başta söylemiştim acele etmek istemediğimi tamam sen nasıl istersen dedi
Arada yakınlaştığımızda deniyor bir şeyler ama dur dediğimde duruyor.
( boş boş “namus” yorumlarınızı kendinize saklayın )
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle zamanlaman biraz kotu olmuş yani benim zaman tarifem şöyle ,;
1-2 Ay = el ele tutuşma en fazla dudaktan öpmek , fazlası karşı taraf için farklı izlenim bırakabilir.
3. Ay = sevişmeler ellesmeker başlar , apart falan , ama soyunmadan aynı yatakta yatmalar falan.
4-6 ay = çıplak şekilde sevişme
6 ay sonrası isteğe göre anal veya önden cinsel. Yakınlaşma.
Hatta kız isterse önce anal ( bu biraz daha kızı rahatlatır çünkü bakire )
2-3 ay sonra yani 9. Ayda önden deneyebilirsiniz.
Benim genelde uyguladigim tarfe bu hem daha güvenli. Mesela burada kız benim onu kullanacagumu düşünmez , tabi kullanmamda kızın psikolojisi içi. Böyle yapıyorum yoksa 1 ayda direk ilişki olurdu
Bence biraz beklemelisin , 6-7 . Ayda ver gitsin 😅
Daha 3 ay daha çok yeni hani belki de senin değil vajiananin peşinde bide şu var 7-8 ay birini çok iyi tanır ilerisi olup olmayacağını kesinlikle anlarsın ❗
3 ayda hiç. İşi anlaşılmaz anca vur geç olur kusura bakma sonra kara kara düşünürsun keşke keşke. Beni bırakma vs...
22 Yorumla
Soran+1 yılBu devirde zaten sevgili olmak öpüşmeyle başlıyo hadi çıkalım bitti ne 2 ayı
- +1 yıl
Yani ben bu şekilde ilerledim ama cidden seks her şey değil. Ben azittigim da böyle canım çok istiyor libido tavan ama normal de boyle gerek yok sevgiliyken falan.
En İyi Cevaplar
Yetişin aaa dostlar çocuğu köpegi yapmış komutlarla idare ediyor 😂😂😂
zaman kavramı yanlış bence o enerji ilk günde olur 1 yıl sonra da hiç de olmaya bilir seks i kullanmak olarak görmüyor sadece erkek zevk alır diye düşünmüyor isen yasamak en mantıklısı bence boşuna işkence olur diğer türlüsü
10 Yorumla
+1 yılBu kadar şımarıklık olabilir mi ya?
Hem git çocuğu tahrik et hem de dur daha erken diye geri çevir. Yorumlarda çocuk azmıyordu ben arzularını tetikliyorum demişsin. Önce bir ne istediğine karar ver.
Böyle birini görünce erkek değil de kız kullanmış gibi geliyor daha çok.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirazcık daha götürebildiğin yere kadar kendini götür daha sonra bırak çok bir önemi yok artık istiyorsan yap birisini sevince var ya ilk buluşmada bile yapabilirsin emin ol yeterki duyguların olsun kendini tutmanın çünkü gerçekten hiçbir anlamı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum ama 3,4 ay sonra tatile gideceğiz uygun ortamı hazırlama fırsatım da olur. Birlikte ilk olduğu için güzel olmasını istiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılsizin kararınız beklemek zorunda değilsiniz
00 Yorumla
+1 yılNamus kavramına girmicem ama şunu söyleyebilirim evlilik öncesi bu tarz şeyler yapılırsa evliliğe giden bir ilişki olacağını hiç düşünmüyorum evlenilirsede birinden biri aldatır çünkü her sevgiliyle cinsellik be birşeyler yaşamış her zevki farklı farklı insanlarla yaşamış birinin bir anda tek eşe bağlı kalabileceğini düşünmüyorum
32 Yorumla
Soran+1 yıl1000 tane sevgilimiz olmadı öncesinde
- +1 yıl
3-4 tane olmasıda yeterli
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevişmek güzeldir. İhtiyaçtır. Herkes ister, hepimiz ister. Ana herkesle ve her zaman olmaz. Yerinde ve zamanında doğru kişiyle karşılıklı istekle benimseyerek ilgiyle arzuyla olmalı. Başka türlü uyum var mı anlayamazsınız. Ama kullanmak da kullanılmak da çok kötü. Dikkatli ol, sınırları sen belirle. Doğru kişi o mu. Emin misin?😎
20 YorumlaKullanma ihtimali olabilir veya libidosu çok yüksektir seni çok arzuluyordur falan ama sen yine de koy araya mesafe birazda olsa
51 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
Eski erkek arkadaşım da çok sevişmek istiyordu. Sırf bu yüzden ayrıldım. Bu kadar istekli erkekler aldatmaya daha yatkın
27 Yorumla
Soran+1 yılSürekli bundan bahsetmiyor exim öyleydi ben de onu terk ettim iyi yapmışsın
Bu ben ne zaman dur desem duruyor yapma falan dediğimde yapmıyo doğrusunu söylemem gerekirse çok hoşuma gidiyor böyle hahahahah
Soran+1 yılAyyy seksten daha zevkli bir şey böyle yapmaya devam ediyim ben en iyisi
Soran+1 yılSevişmekten kastınız yiyişmekse onu yapıyoruz tabi li. Ben seks için doğru zamanı bekliyorum
Sevgili dediğin sevişmek ister zaten, seninle değil arkadaşınla sevişmek istiyorsa sorusunu sorarsın
12 Yorumla
Soran+1 yılHahahhahaa ne kullandın uçuyosun
+1 yılAmaci bence seni kullanıp atmak böyle insanlar çok sana tavsiyem ywpmaman
27 Yorumla- +1 yıl
Ciddi bi ilişki çıkmaz zaten kızlarda bunun farkına varamıyorsa yapacsk bir şey yok evlenmeden yapmasınlar diyoruz dinleyen yok kullanılıp atılacaklar
- +1 yıl
@ibrahimfurkan34 aynen bazıları akıllanmayı maalesef sevdiğini sanıyor seven insan bunu istemez
- +1 yıl
Birde ben şeyi anlamıyorum evlenene kadar herkesle çeşit çeşit insanlarla ilişkiye girip sonra bir anda evlenip tek eşe bağlı kalabilceklerini sanmaları ben hiç sanmıorum birinden biri aldatıcak
- +1 yıl
22 yaşıma girdim daha elime kız eli değmedi 2 yıla yakın sevgilşm oldu dokunmadım bile bunlar sevgiyi cinsellik sanıyor
- +1 yıl
@ibrahimfurkan34 aynen öyle
Soran+1 yılBakın kullanıp atmak burada yokkk burası Türkiye değil eskort denen bir şey var ve ucuz. Yani insanlar aşık olduğunda sevgili oluyor. Cinsellik istediğinde satın alıyorlar
- +1 yıl
Tm
+1 yılNeyi bekliyorsunuz sorması ayıptır? Madem sen de karar vermişsin, afaki bir beklenti içinde olmanın manası nedir bir anlatsanıza?
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılDur dediğin zaman durabiliyorsa ne mutlu sana
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Libidosu yuksektir, seni gorunce dayanamiyordur. iki taraf da isteyince olur bu isler zaten..!
02 Yorumla
Soran+1 yılO da ben de öyle düşünüyoruz ben onunla tamamen rahat olduğumda yapmak istiyor
Öylesine bir yerde değil ama yer ve zaman da önemli- +1 yıl
Tabi ki onemli, rahat hissetmek de, ilk iliskinse acele etmeyin yeter
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 ay henüz erken değil mi? Aslında sevip güveniyorsan erken sayılmaz bilmiyorum kafana göre takıl 😂😂😂
32 Yorumla
Soran+1 yılBence erken Hem beklesin biraz bakalım be kadar bekleyebilir aslında ben çocuğun duygularını tetikliyorum yoksa azmıyodu ahahhaha
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂😂
Seni gidi seniiii
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. olm meyvemisiniz lan siz olgunlaşmayımı bekliyonuz ne zaman canınız çekiyosa o zaman sevişin 😂😂
323 Yorumla
Soran+1 yılAyy köylü ya. Zaten senden çıkardı böyle bir laf
- +1 yıl
@dilaramar tdk ya bak bakalım doğrusu neymiş bide bunu öğrenip olgunlaşırsın hem 😂😂
- +1 yıl
@dilaramar kız sen arada kaynadın pardon 😂😂😂😂
- +1 yıl
@dilaramar tartışmayın lütfen
- +1 yıl
@dilaramar kız ben yazara giydiriyorum yorum kısmına tıklayınca sen çıktın bende giydirdim yorum gidince farkettim 😂😂 sen benim müttefikimsin sana laf yok 😂😂
Soran+1 yılArkadaş benim yerime giydirmiş sğl
- +1 yıl
@dilaramar bencede jdkdkdkdn
Soran+1 yılAyhhy canım kapalı cinsel soruları okuyo burada @aise255
Soran+1 yılKendinizi bunları okurken tatmin etmeye devam edin kızlar bye
Soran+1 yılEvet sen kir dizini otur asagi
Soran+1 yıl🥹 keske kapanmasaniz iciniz sey..
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla y hıllık bidlikgeliklerin ayrılışını gördüm bunun zamanla alakası yok güven ve baglılıkla alakalı senin sınırlarına saygı duyup uymasıyla
00 Yorumla
+1 yılSiz kadınlar da gösterip vermiyorsunuz seviş arkadaş halla halla 3 ay 3 gün 1 sene ne fark eder. Olacaksa olsun.
00 Yorumla
+1 yılkültür seviyesi düşük abaza aklı sikinde türk sevgilin sitede çok var
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmadığını belirttim zaten herkesi kendine benzetme
- +1 yıl
Ben sitede kimseye yürümedim abaza değilim şükür
Soran+1 yılSite ne? Biz Türkiyede yaşamıyoruz cidden ergen şeylerini anlamadım
- +1 yıl
KS internet sitesi , platformu, canım mısın? Türkiye'de yaşamandan banane, abaza erkek abazadır
Soran+1 yılHerkes sizin gibi değil ama bunu anla işte
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sende istiyorsun bence zaman kısa diye duruyorsun seviş bence
012 Yorumla
Soran+1 yılErken daha ben hala utanıyorum ondan
Hem öyle çooook da istemiyorum
Soran+1 yılBen bir 3 ay falan daha beklesek iyi oluy diye düşünüyorum
Size de hemen her istediğiniz verilmemeli- +1 yıl
Ne bu altın mı herkesin bir duyguları var cinselliği düşük olman 3 ayda hiç ilişki yaşamamak mı demek?
Ülkemizde seks i cok büyütüyorlar ve kadınların geneli kendini çok kasıyo tek bende var tek ben güzelim tarzında ve erkeklerden her ilişkide üste çıkmaya calısıyorlar gereksiz işler bunlar
Soran+1 yılYoo böyle siz istiyorsunuz biz vermiyoruz ya hahahha mükemmel çok zevkli bşy
Soran+1 yılAyy baya bozuldun. Eğlenceli ama napim
Sizde bizi kenarları elmas kaplı gibi görmeyin öyle davranmayın kıvranmayın
Soran+1 yılKimse sana bakmamış demek yoksa ağzının suları akar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamus yorumu yapmiycam, olmayan seyin yorumu da olmaz,
Seninle olduktan sonra ertesi gun sevgilimin hatti kapanmis neden boyle olmustu diye sorarsin bize,
21 Yorumla
+1 yılAcele eden maleswf amaci sadece qceleyle yat kalk hevestir
10 Yorumla
+1 yılzaman diye bir şey yok bu işlerde. İçinden geliyosa yapın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıldolu dolu namussuz yorumlar bizden sana
ver gitsin10 Yorumla
+1 yılNe zaman vurdurmak istiyorsan vurdur oda civiyi caksin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 ay sınır iyidir,3 ay sonrası sıkıntı söylim :)
27 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sıkıntı
Cevap sahibi+1 yılŞimdi bak, sen başta ben bunları yaşamam evlenmeden demiş olsaydın durum farklı olurdu, adam sana biraz yaklaşıp sonra dur dediğinde durum değişiyor. Şimdi şahsen ben sevdiğim adam olsa arzularım, sürekli 3-5-6 ay uzak dursa altında başka şey ararım. He başta evlenmeden olmaz şartı koymuş olsa o ayrıdır kuralları bu derim. Sen bu işi stratejiye dönüştürmüş oluyorsun. Bu zamanda cinsellik yaşamadan da evlenmek pek akıl işi değil. Kimin iktidarsız olup olmadığını bilemiyorsunuz. Uyum önemli. Bende istiyorum diyip yapmamak stratejiye giriyor biraz. Bence 3 ay yeterlidir. Uzaklaşabilir sevgilin benden söylemesi.
Soran+1 yılBence daha erken hem böyle masum bir ilişkimiz var. Hemen seks yapıp her buluşmamızda sevişmek istemiyorum.
Evlenmeyi beklemiycem yapmak için tabi ki ama doğru zaman ve ortam benim için önemli
Cevap sahibi+1 yılYani bencen varsa burada bunu sorman da tuhaf. Ben sorudğun için söyledim fikrimi. Erkense yapma o halde sen bilirsin bol şans
Soran+1 yılBen de fikir edinmek için sordum siz yap dediniz diye hemen yapcak değilim
Adı üstünde soru
Cevap sahibi+1 yılBen sana yap mı dedim banane senin yapıp yapmamandan bursa soru soruyorsun, neredeyse fırça çekiceksin. Herkes absürt olmuş memleket de. burada bak sormuşsun işte daha ne kadar beklemeliyiz diye, okuyan fikrin yok sanıp yorum yapıyor, sonrada çıkışıp bence daha erken sen yap dedin diye yapacak mıyım diyorsun. Bence sen bir psikolojik destek al önce. Çav
Soran+1 yılBen memlekette değilim çok şükür
Kendinin farkında olman güzel
+1 yıl3 ay erken bir süreç.. Ne bu acele cinselliğe? :)
00 Yorumla
+1 yılhayatı sizin istediğiniz gibi yaşayın ! bırakın neyi ne zaman yapalım hesabını anı yaşayın 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılbekleme zamanı diye bir şey yok hani sonuçta hazır ise partnerler olar olabilir
00 Yorumla Tercih sizin ilişki sizin belli bir düzen yok hissiyat önemli benim düşüncem bu yana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılIstiyosan sevis. Istemiyosan sevisme. Biz ne demeliyiz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbunun zaman baremi yok. ama erken olması gerekmiyor, aslına bakarsan olması da gerekmiyor !
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbunun bir süresi yokki. ne zaman ilişkini buna hazır hissedersen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende sürekli istiyorum ve sevgilim yardımcı oluyor bana
011 Yorumla
Soran+1 yılNe zamandır birliktesiniz
Cevap sahibi+1 yıl2 yıl siz
Soran+1 yılAy biz daha yeniyiz 3 ay
Cevap sahibi+1 yılBiz ikinci ayımızda başladık
Soran+1 yılO çok erken bence ya ben ilişkimizin sağlamlaşmasını bekliyorum zaten kendisi benden 3 yaş küçük
Cevap sahibi+1 yılBiz ailelerle tanıştık olursa kısmet evlenicez umarim sizinde öyle olur.
Soran+1 yılBiz daha okuyoruz ya benim son senem onun 2 senesi var. Sonra inşAllah olur seviyorum ben çok onu
Cevap sahibi+1 yılUmarım dilediğiniz gibi olur her şey gönlünüzce olsun, istersen bana mesaj at konu hakkında yaşadığım deneyimlerden bahsedebilirim nasıl başladık nerden nereye diye tabi istersen sonra yine engellersin.
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılÇıktım gizliden
Soran+1 yılYazdım
Gizli Üye(36-45)+1 yılnamus takıntın yoksa ver gitsin. sende yararlan oda yararlansın
00 YorumlaEvlenene kadar bekle bacım bak herkes güvendiği erkek tarafından kandırıldığından yakınıyor. İbret al
10 Yorumla
+1 yılevlenene kadar çokta ileriye gitmedikten sonra sevişin nolcak güveniyorsan tabi orasida var
21 Yorumla
Bunu uygulamaya bak
01 Yorumla
+1 yılama aci cektirimiyirmusun kendine ne bekliyorsun daha
04 Yorumla
Soran+1 yılYo benlik sorun yok
- +1 yıl
tabi senliktir sorun sen vermiyorsun yaa
- +1 yıl
burdamisin
- +1 yıl
ne yapyiorsun
+1 yılİstiyorsan zevk almaya bak geç ama pişman olacaksan oma göre takıl
00 Yorumla
+1 yıl3 ay onadam evliya ya la ben en fazla 3 gün durabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende istiyorsan yapın o zaman
54 Yorumla- +1 yıl
Henüz erken 3 aydır birlikteler
Cevap sahibi+1 yılHer türlü ayrılırlar zaten
- +1 yıl
Neden ki
Soran+1 yılKendi başına mı geldi emin konuşuyorsun
Üzüldüm sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılNamus deilde seni iyice kullanacak s... Sonra bak yoluna diyince ağlama
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam ağlamam
Cevap sahibi+1 yılAma siz saf kızlar braz geri olduğunuz için pişmanlık hep yasiyonusunz ama hak ediyorsunuz fazlasini
+1 yılEvlenmeden olmaz de 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi bekliyceğimi sanmıyorum zaten evlilik düşünmüyoruz işe başladığımızda birlikte eve çıkıcaz
Soran+1 yılSevgilimle birlikte yaşıycam
Helal olsun iyi sabrediyor
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok olmadı zaten biraz daha sabretsin
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden yaparsan basitlesirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılYoo basitleşmem
- +1 yıl
Sen degik canim iliski basitlesir monotonlasir
Soran+1 yılNiye basitleşsin monotonlaşsın böyle de düz monoton atom bu parçalıyoruz ssaki
- +1 yıl
Hahaha
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Yolda bırsa ozaman görürsün
02 Yorumla
Soran+1 yılBırsa
+1 yılElini vermişsin şimdide kolunu alamiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne ya cidden çok saçma yorumlarınız var
+1 yılYanı bunun güven ile alakası var bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence hemen güvenme, amacı kullanmakda olabilir
10 Yorumla
+1 yılÇok namuslusunuz efenim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zamanı mı olur sevişmenin?
00 Yorumla
+1 yılmal senin aş senin, karar sana bağlı
00 Yorumla
+1 yılBu eleman sıkıntılı. Seni yarı yolda bırakır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbize de nasip olur mu be :)
00 Yorumla
+1 yılValla yiyişin yalaşın emişin derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yıladama birkere bile vermemişsin , tabiki ister..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvliliği mi bekleyeceksiniz?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenene kadar bekleyin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani ikinizin ortak kararı ne zaman ise
00 Yorumla Sapık uzak dur
02 Yorumla
Soran+1 yılAyy abart
+1 yılİçinden geliyorsa yap
02 Yorumla
Soran+1 yılGelmiyor
- +1 yıl
O zaman yapacak bir şey yok
+1 yılCok istekli demek ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tam güvenmeden sevişme belki ayrılacaksiniz
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem