Dikkat ettiniz mi dolaylı dolaysız cinsiyet fark etmez hayatta her yolun sonu cinselliğe çıkıyor?
Evrimin ilerlemesinde ki ana araç falan diye söylenmeyin fark eden var mı diye soruyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dikkat ettiniz mi dolaylı dolaysız cinsiyet fark etmez hayatta her yolun sonu cinselliğe çıkıyor?
Evrimin ilerlemesinde ki ana araç falan diye söylenmeyin fark eden var mı diye soruyorum
Dostum aklı başında her insan zaten bunun doğal ve aslında olması mecbur bir şey olduğunu bilir. Yaratılış böyle. Birlikte olmak, yeni nesli doğurmak, bilgiyi aktarmak ve ölmek. Hep olan şey bu. Yani neslin devamı, bilginin aktarımı için her şey bu noktya mecbur ilerliyor.
Cevap
2Cevap
Bende niye o yol çıkmıyor akp mi başta acaba bozup bozup yapıyor herhalde bir türlü geçemedik sjsjsj
Çıkmaması imkansız
dogru
mesela?
Senin var olman annenle babanın birlikteliği sonucu mesela
evet baya her yol cinselliğe çıkıyomuş kanka :/
Yaşanılan her şey cinselliğin bir sonucu. Senin deliler gibi aşk yasadigin adam da bu sonuç üzerine bunları yaşattı sana
e kardeşim aşık olduğum adamla seks yapmam veya anne babamın seks yapması, nasıl her yolun sonunun cinselliğe çıktığını kanıtlıyor anlamadım?
Of evet ya
Yaptın mı hiç
Hayat artık böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?