Bekaret kesinlikle namus ölçüsü olamaz. Sevdiğin insanla birlikte olmakta gayet doğal fakat bunu ihtiyaç olarak görüp f*ck takılan bunu da sosyal medyada geyik yapan bir kızla ciddi bir ilişki yaşar mısınız? Artık durulduysa ve sizinle uzun ve ciddi ilişki yaşıyorsa onunla evlenir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmem hiçbir erkekte evlenmez evet diyende yatmak için yalan söyleyenler. yattıgı adamlarla evlenmemiş gelip benle mi evlencek bu her iki cins içinde geçerli erkeklerde mide varda kızlarda mide yok. hani sen erkek yapınca normal mi yazmışsın. değil ama sıkıntı sizde yatmış erkeklere bakireler aşık
010 Yorumla
Soran+1 yılSon cümleni anlayamadım
- +1 yıl
sen demişsinki erkekler yapınca normal mi demişsin. normal değil tabi. ama o tip erkeklerede hep bakire kızlar aşık olur.
Soran+1 yılHangi tip erkeklere aşık olur bakire kızlar. Benim sevgilim var 5 ay oldu ilişkimiz. Ama uzun zamandır da arkadaşız okuldan tanışıyoruz. Öğrendim ki benimle sevgili olmasının sebebi birine aşık olmuş evli ve çocuklu birine. Öğrendiğimi bilmiyor. Benimle onu unutmaya çalışıyor. Ama ilişkimiz çok güzel gidiyor çok eğleniyoruz her şey yolunda. Onu seviyorum. Bence oda bana karşı bir şeyler hissediyor. O kadınla olması imkansız. Benimle sevgili oldu demek ki bizim olacağımızı düşünüyor. Evliliğe dönüşür mü bu
- +1 yıl
onla bunla yatmış erkeklere aşık oluyor işte. birine aşık olup seni yarabandı kullanması saçmalık. sana göre ilişki iyi gşidiyor oda belki rol yapıyor ya da f*ck takıldıysan bunu biliyor mu? erkeklerin herşeyine inanıp kendinizi kaptırıyorsunuz 3 5 ayda. aranızda cinseşllik varsa evliliğe dönüşceğini sanmıyorum. yalandan ilgi alaka gösterir
Soran+1 yılBenim 10 yıllık arkadaşım. Benimle ilgili her şeyi biliyor yani. Arkadaşkende çok iyi geçinirdik. Evet sevgiliyiz ve cinsellikte var. Ama sevgilimi tanıyorum öyle kullanacak karakterde biri değil. Çok merhametli çok iler görüşlü ve iyi biri. Belki de arkadaşlığımızla beraber beni beğeniyordu ve olur bu ilişki dedi? Aşık olduğu kadın evli çocuklu. O kadın boşansa ne? Çocuklu kadınla mı evlenecek benimle mi? Ayrıca iletişimimiz de gayet iyi
- +1 yıl
sen kafanda herşeyi bitirmişsin. biz ne desek boş. bir gün gelipde sana şöyleydi böyleydi falandı filandı derse hiç şaşırmam sende şaşırma bi zahmet. 10 değil 20 yıllık insanlar bile nasıl cıkıyor
Soran+1 yılKafamda bitirmedim. Çok seviyorum. Ve gerçekten nasıl bir insan olduğunu biliyorum. Çok iyi biri gerçekten. Çok aşık olmuş. Rahatsızlanıyor sürekli. Ama bu imkansız. Bir araya gelemezler olmayacak birine tutulmuş. Benimle denediğine göre demek ki daha önce düşünmüş kimseyle olmazsa onunla olabilir diye. Neden başka bir kız değil de uzun yıllardır arkadaşı olan birini seçti o kafamı karıştırıyor
- +1 yıl
seni seçti senle seks yapıyor cevabı basit. niye ben diye sormana gerek yok. sen ona aşıksın diye senin gözünde kusursuz sadece olaylara dışardan bakmadan olmaz.
Soran+1 yılSeks yapabildiği için mi beni seçti yani. Arkadaşlığımızın iletşimimizin hiç bir önemi yok mu
- +1 yıl
bence öyle sonucta zaman gösterir. yarın bigün bahanelerle gelip ayrılırsa şaşırmam. zaten aşık birini unutmak için yarabandı kullanmak şerefsizlik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
+1 yılBirini sevdiğin aşık olduğun zaman geçmişini kişiliğini görmeden aşık oluyorsun sevgi eğer gerçekse geçmişi sorgulamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki birine aşıksa aşık olduğu kadını unutmak için beraberse. Aşık olur mu sevgilisine
Neden evlenmiyim. Uyum önemli, yanında kaliteli zaman geçiriyorsam geçmişine merhem olurum. Bırakın artık insanların geçmişini
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte ya. Demi. Önemli olan birbirini sevmek. Geçmiş geçmiştir. Önemli olan beraberken sadakat
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılgöztepe'den karşıyaka'ya köprü vaziyette ise haklı adamlar .
dağılın kızlar !
04 Yorumla
Soran+1 yılErkek için olunca doğal ama dğil mi
- +1 yıl
kadının oluyor da erkeğin orispisi olmuyor mu sanıyorsun .
kalite her zaman önceliktir. ( burada matematiksel buyuk rakamlardan bahsediyoruz )
Soran+1 yılSayının önemi mi var. Mesela 2 kişi ile yaptıysa az 10 kişiyle yaptıysa çok mu sorum var
- +1 yıl
göreceli kavramlardan bahsediyoruz. kişinin eğitim yasadıgı yer dini inançları ailesi bu durumda etkidir.
senın ıcın normal olan durum baskası ıcın afaki bir sebep olup bunun ıcın kan bıle dokebılır.
sayısal verılerden yola cıkarsak 10 20 30 gibi ürkütür kişiyi , elbette önem derecesi olmuş olur. bu erkek içinde kadın içinde geçerlidir. bunu diğer ülke insanları içinde oyledır.
gelelim herseyden goruslerden sıyrılmıs duruma .
ıkı kısı karsılıklı karar vermıs ve kabullenmıs ıse zaten bunu yorumlamamaız mantıksız
fakat cinselliğin afrikası olan ulkede ve siyasal islam devşirmeciliği yapan bir parti var iken , adamlar konserleri bile iptal ettirip , erzurumda küpe takan erkeği bıcaklıyorlarsa , bu konular herkesle deıl konuyu konusabılecegın kısılerle konusmanda fayda var.
hayat senın , gorus yasam tarzı senı sekıllendırır kımse tenkit yapma hakkıda yoktur .
yukarda kişisel bir görüş paylastım . kişiden kişiye değişir, sen cınsıyetcı yaklastın , ben her ıkı cins ıcınde yorumladım.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBekaret bence namus ölçüsüdür eğer kendi isteğiyle eşinden başkasına bir kız bunu verdiyse.
08 Yorumla
Soran+1 yılErkek yapınca problem değil mi peki. Bekaretin sadece kızlarda olması böyle bir algıya sebep oluyor. Erkek yapsa da sıkıntı olmuyor
- +1 yıl
Erkek de bakir olmalıdır bakireyi hak etmesi için. Erkek yapınca da sıkıntıdır. Bu kitap tek bir cinsiyete inmedi yani erkeğin de namusu vardır. Ben bakirim ve asla eşim olmayan birisiyle olamam. Değil cinsellik, el ele bile tutuşmaktan rahatsız olurum.
Soran+1 yılSen din üzerinden konuşuyorsun ama deist biri için bi mahsuru yok. Seks de acımak susamak gibi zaruri bir ihtiyaç bence. Sevgilim veya eşim yokken bekarken istediğimi yaşamakta özgürüm. Ha sevgilin vardır eşin vardır başkasıyla yatarsın o sadakatsizlik olur işte
- +1 yıl
Deist birisi için de şöyle düşünelim ki bekaret vermek, bir kadının yalnızca bir kez yaşayabileceği bir şeydir ve cinsellik çok özel bir eylemdir. İşte bu bir kez yaşayabileceği bir şeyi eşten başkasıyla yaşamak, bu kadar özel olanı başkasıyla yapmak kötüdür.
Soran+1 yılNeden özel ama. Neden bu kadar anlam yüklüyoruz ki. Kısacık hayatta neden kendimize zulmediyoruz bunu yapmayan mastürbasyon yapıyor. Fark bir tatmin yapayacağıma hayatımı yaşarım diye düşünüyor insan. Etik değerler içerisinde de bence insan istediğini yaşamakta özgür. Ama sevgilisi veya eşi olunca sadık olmak zorunda. Onunla yaşarsın sadece ne yaşacaksan. Ama bekar bir insan istediği gibi yaşayabilir
- +1 yıl
Bir kez yaşanabilecek her şey anlamlıdır. Ayrıca cinsellik özel bir şeydir çünkü gizli yapılır. Toplum içinde yemek yenir, uyunur, konuşulur ve daha pek çok şey yapılır ama cinsellik gizlidir çünkü özeldir.
Soran+1 yılBunu özel yapan kültürümüz. Aslında gayet normal bir durum. Öyle olmasa vücudumuz istemezdi. Yaparken de ortalıkta yapmıyorsun zaten tabiki
- +1 yıl
Ben böyle düşünüyorum. Siz de kendiniz gibi fikirleri olan birisiyle evlenirsiniz. Ben evlenmem böylesiyle ama evlenene de bir şey demem.
+1 yılnamus meselesi değil bu mide meselesi fckbuddlik yapmış bir kızla asla evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer ne kadar kızın geçmişinin önemsemesem de geçmişi karşıma çıkar.. videolar, itiraflar, eski f*ckbudyler..
016 Yorumla
Soran+1 yılÇıksa ne olur ki. Önemli olan şimdi değil mi. Üstelik video vs niye olsun ki illa
Cevap sahibi+1 yılF*ck ilişkilerinde gizlice video çekenler oluyor. Kız evlense bile bir daha yapmak için tehdit edenler.. fake hesaplarla kocasına o videoları veya karısını nasıl becerdiğini anlatmalar ohoo.. çok safsın sen
Soran+1 yılÇekmiş olsalar çoktan ortaya çıkardı evliliği neden beklesinler ki
Cevap sahibi+1 yılYa belli olmuyor işte.. çok seversin, geçmişimi önemsemezsin ama videoyu izleyince de beynine çivi çakmışlar gibi olur emin ol
Soran+1 yılAma geçmiş ya hani. şu an seninle ve sana sadık
Cevap sahibi+1 yılYa terk edip gidecek değilim ama aşması da zor olur
Cevap sahibi+1 yılBu kız sen misin
Soran+1 yılNeden sordun
Cevap sahibi+1 yılMerak ediyorum
Soran+1 yılBensem ne olacak
Cevap sahibi+1 yılBir şey olmayacak, sadece merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılGarip bir enerjin var.. beni sana çekiyor
Soran+1 yılNe alaka. Görmeden mi enerjimi anladın yazışarak
Cevap sahibi+1 yılEnerji sadece görerek olmaz. Kelimelerin de enerjisi vardır. Enerjisi olmasa kelimler bizi kırmaz ya da mutlu etmezdi
Soran+1 yılNeymiş kelimelerimin enerjisi açar mısın biraz
Cevap sahibi+1 yılBir insanın yazdıklarından onun şemasını çizebilirsin. Ve senin enerjin ilgimi çekti.. öncelikle şunu diyebilirim, tutkulu bir kadınsın. Geçmişin tedirgin ediyor seni. Düşüncelerini söylemekten çekinmiyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. alışmış kudurmuştan beterdir :D o iş yaş ben söyliim
07 Yorumla
Soran+1 yılArtık hayatında gerçekten siz varsanız ama
Soran+1 yılSizi seviyorsa ama. Önemli olan geçmiş mi beraberken sadakatli olmak mı?
Soran+1 yılAma artık hayatında biri var ve onu seviyorsun neden değişiklik isteyesin ki. Onu istersin
Soran+1 yılBen inanmıyorum. Sevmek her şeyi değiştirir
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh kıyamam benle kimse evlenmezmiş ahahah çokta umurumda boyle erkekleri gördükçe sizi bakireyim dşye kandıranlara hak verıyorum ya ahhaha
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmişteki kişiler karşıma çıkmayacaksa, bu yaptıklarını çevresinden bilen biri yoksa ve aile yapısı, karakteri bana uygunsa olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Değişikmis
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik olan ne
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılCok zor
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama
- +1 yıl
Ya benleykende aldatirsa
Soran+1 yılTamam da aldatmamış ki. Bekarken rahat takılmış sadece. Sevgilisini aldatmamış
- +1 yıl
Bana sevgisine bagli..
+1 yılKiminle ama
02 Yorumla
Soran+1 yılKiminle derken
- +1 yıl
Dm yz bi
+1 yılevlenmek istemezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyookk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında