Cinsel Yaşam Çok istekliyim kötü bir şey mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Sürekli aklımda her şeyi cinsellik ile bağdaştırıyorum 🙄🙄🤗 Çok istekliyim kötü bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
gazipolis2346 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Ne kötüsü beee artık istediğim eş tarzı bu olmalı diyorum ben 0 0 Yorumla
Berkatıcı Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Hayır kötü bir şey değil istekli olmak güzeldir fakat kontrol altında da tutabilmelisin 0 0 Yorumla
Canlıerik Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl En iyisini yapıyorusn hayal gücün de kuvvetliyse vur dibine 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. kontrol etmeye çalışırsan daha beter olur. zamanla azalir gecer gider merak etme. normal bisey 0 0 Yorumla
Pinççç Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Yaşın genç galiba henüz. Bu yaşlarda normal o yüzden tadını çıkar bir daha aynı istek olmayabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok mükemmel bir şey böyle bir kızla bazı şeyleri seven bir erkek zamanın durmadını ister 0 0 Yorumla
Ahsennnnnurr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Cinsel yaşamda aktif değilsindir ondan ve doyumsuzsundur 1 4 Yorumla Muratby33 +1 yıl Aktif olan pek yokki herkes aç bu konuda Yorumla Ahsennnnnurr +1 yıl @Muratby33 evlenmeden yapmak istemiyolardir belki? Yorumla Muratby33 +1 yıl Olabilir ama yapmayan kaldimiki Yorumla Ahsennnnnurr +1 yıl @Muratby33 cevremde çok var Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. düzgün rahatlamadıgın icin böyle 0 0 Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl benim de var yakında saldıracağım birine :) 0 0 Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düzelir be canın sağ olsun 0 0 Yorumla
Lunatix Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl çoğu insan o şekilde 0 1 Yorumla sedatgöktaş +1 yıl sen şu an istekli misin Yorumla
Zapata67 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Normal bence bende de aynı duygu oluyor 0 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmazz iyi bişey değil 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aynen bende öyleyim ya😅 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. bızde oyleyız 0 0 Yorumla
ragingbull34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Ben de istekliyim, tanışalım :) 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Süpersin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Ne kötüsü beee artık istediğim eş tarzı bu olmalı diyorum ben
Hayır kötü bir şey değil istekli olmak güzeldir fakat kontrol altında da tutabilmelisin
En iyisini yapıyorusn hayal gücün de kuvvetliyse vur dibine
kontrol etmeye çalışırsan daha beter olur. zamanla azalir gecer gider merak etme. normal bisey
Yaşın genç galiba henüz. Bu yaşlarda normal o yüzden tadını çıkar bir daha aynı istek olmayabilir.
Çok mükemmel bir şey böyle bir kızla bazı şeyleri seven bir erkek zamanın durmadını ister
Cinsel yaşamda aktif değilsindir ondan ve doyumsuzsundur
Aktif olan pek yokki herkes aç bu konuda
@Muratby33 evlenmeden yapmak istemiyolardir belki?
Olabilir ama yapmayan kaldimiki
@Muratby33 cevremde çok var
Senin aklıma geliyor benim aklımdan çıkmıyor
düzgün rahatlamadıgın icin böyle
Seni alan yaşadı ozamann
Kötü, aşırılık bu kadarı
Nasıl şeyleri bağdaştırıyorsun?
Partnerin şanslı bence
benim de var yakında saldıracağım birine :)
Düzelir be canın sağ olsun
çoğu insan o şekilde
sen şu an istekli misin
Normal bence bende de aynı duygu oluyor
Evlenirsen çok iyi olur😀
İkili ilişkilerde de bıktım dersiniz.
İlişkiye hiç girmedin sanırım
Gayet normal. Reel ilişki yaşaman gerekir.
Olmazz iyi bişey değil
Normal bisey herkes senin gibi merak etme
böyle birisi lazımda korkuyor herkes konuşmaya
Aynen bende öyleyim ya😅
Bulamadık şöyle Bi karı..
bızde oyleyız
Bende öyleyim niye kötü olsun
Ben de istekliyim, tanışalım :)
Yoooo
Sonuç ne oluyor peki
Kötü bir şey
Süpersin