Strestir. hergün uyandığımızda verdiğimiz o savaşlar bizi tüketiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısıniz bu konuda yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
En İyi Cevaplar
Erken boşalma , partnerlerin bir birinden çekinmesi , zevklerini hassas noktalarını keşif edememesi , acemilik , bakımsızlık ve yeniliklere açık olmaması en başlı sebeb ler daha da saya bilirim
110 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten güzel ve net bir açıklama olmuş... Yorumun için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Benim merak ettiğim şey şu neden hep aradığımı bulamadım deriz ya da daha fazla beklenti içine gireriz aslında aradığımız şey nedir bunların cevabını bulmak istiyorum neden sahip olduğumuz şey degersizlesir
- +1 yıl
Çok haklısın bu konuda peki şöyle diyebilirmiyiz ne kadar verirsen yaparsan yap hep daha fazlası istenir ve insanoğlu ulaştığı herşeyin nankörüdür ... yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
🤗🤗🤗🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yıluyum olmaması
10 Yorumla
+1 yılHayal kırıklığı, fazla beklenti, uyumsuzluk, çiftlerin birbirini tanımaması yeterince, anlık ruh halleri..
Birçok şey sıralanabilir..01 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel ve net bir açıklama olmuş yorumun için çok teşekkür ederim
+1 yılMemişler küçük olabilir.
Ya da tutku yoktur, heyecan kalmamıştır, öylesine bir ilişkidir, aşk yoktur.
Ya da stres vardır, bir şeyler yolunda gitmiyordur.
00 Yorumla
+1 yılİsteksiz olmak, oral yapmamak, sevişmeyi ve ilişkiye girmeyi kısa tutmak, yalama öpüşme olmaması...
07 Yorumla- +1 yıl
Gayet açıklayıcı ve net olmuş görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋
- +1 yıl
Tecrübeli insanın hali başka oluyor tabi 😂
- +1 yıl
Rica ederim. Benzer şeyleri sanırım siz de düşünüyorsunuz ve katılıyorsunuz.
- +1 yıl
Sustummmm
- +1 yıl
Onayladığınızı düşünüyorum :D :D
- +1 yıl
Benim görüşüm değil de burada sizlerin görüşlerini merak ettiğim için bu soruyu sordum çünkü burada konu ben değilim
- +1 yıl
Yok zaten konu olarak kişiden bağımsız olduğunu biliyorum :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEşlerin bir birini iyi tanımaması fanteziye açık olmama partnerini değilde kendini düşünmesi bazen onu istemem bunu istemem sınırlar koyması
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Başarısı kasıt ne? Erken bosalma. mi? sertleşme mi? ya da içeri giremedi mi
038 Yorumla- +1 yıl
Hayır sormak istediğim şey tam olarak şuydu neden ilişkilerde aradığımı bulamadım deriz ya da daha fazla beklenti içine girip mutsuz oluruz. Cinsellikte aradığımız istedigimiz şey tam olarak nedir?
- +1 yıl
Cinsellik iki kişinin tek vücut olmasıdır. Fakat pozisyon , haz sertlik argo veya türlu şekilde fantazisel şekli şemalı var. Cinsel mutsuzluk görsel de olabilir , dans erotik show bunların eksikliklige yarım kalmasının sebebi olabilir. Cinsel aktifive onemlidir ne her kadın yapabilir ne her erkek uyum sağlayabilir öyle soktum , aldım ile iş bitmemektedir sevişmek çok önemli sunum önemli...
- +1 yıl
Gayet açıklayıcı ve net olmuş yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
Nirvananin tepesi olur aslan parçası 😄🤣
- +1 yıl
🤣🤣 artık var akrep dövmeli beyefendi 😂
- +1 yıl
Bende yengeç burcuyum beyefendi oyuzden sızi kolaylıkla anlayabiliyorum 😂 seni ben anlamıycam da kim anliycak 🤣🤣 reisss 😂
- +1 yıl
Evet dugusal bir burçtur bir okadar da neşeli
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim seksi beyefendi 😂😂
- +1 yıl
Eskiden pastaneler de beklerlerdi millet ya da parklarda 🤣🤣 şimdi ise DM lerde bekliyorlar 🤣🤣 devir ne kadar değişti dimi seksi beyefendi 😂😂
- +1 yıl
🤣🤣 iyi ki yokmuş seksi beyefendi 😂 çünkü dm de seni elinde ciceklerle yağmurun altında bekleyen hiç kimse olmiycak bu durumda 😂🤣😂
- +1 yıl
🤣🤣 ben şimdi DM ye gelsem seni nasıl taniycam seksi beyefendi 😂
- +1 yıl
🤣🤣 olmaz ben seni öyle taniyamam sen yüzüne maske tak ben seni ordan tanıyim eskiden olsa yakana karanfil tak derdim ama 🤣 devir değişti artık tekonoliye ve devre ayak uydurmak gerekiyor seksi şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bu şarkı benden sana gelsin " seksiydiler 3 5 kişiydiler önce sevdiler sonra dövdüler bögrüme vurdular bögrüm ağrıyor bögrüme vurdular bögrüm ağrıyor 😂 Şemsettin bin arabaya Şemsettin bin arabaya 😂 dınt dınt dıdı dinnt 🤣😂 dınt 😄
- +1 yıl
🤣🤣🤣 ooo ne adamsın sen yaa 😂 seksi şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Bak şimdi
- +1 yıl
Niye öyle dedin beyefendi alındım gücendim
- +1 yıl
Şunu aciklamak istiyorum seksi beyefendi asla ben seninle maytap gecmiyorum böyle bir saygisizliğida asla yapmam saygıda da elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışırım sadece eğlenmek için buradayız öyle degilmi seksi beyefendi 🤗
- +1 yıl
Seviye yujseltmek ya da en iyi EİG secilmek çok mu önemli sence önemli olan burada gülüp egleniyor olnamiz değil mi beyefendi 🤗
- +1 yıl
Kesinlikle bu düşünce bana ters her şey para değildir parayla hayatta satın alinamacak şeylerde var aşk gibi huzur gibi güven gibi vss. Bunların maddi karşılığı yoktur bu sizin düşünceniz tabiki saygı duyarım ama benim için geçerli bir kavram değil ben mutluysam yaptığım şeyden keyif aliyorsam bitmiştir gerisi sadece teferruat olur 🤗 çılgın şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Neyi?
Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. bunları bilmemek http://birdizibence.blogspot.com/
00 Yorumla
+1 yılseksi sevimsiz yapan bence türk kadınlarının sözde ahlakçıl davranışları bence
02 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın bu konuda ama biz bu şekilde küçüklukten itibaren böyle örf adet gelenek ve göreneklere göre yetistirildigimiz için oluyor kendimizi doğru ifade edemiyoruz içimizdeki bu duyguyu rahatça gosteremiyoruz ya da çok az insan gösterebiliyor türk kadınları da emin ol herşeyi yapmak isteyen bir ruha sahip sadece bunu dışarı yansıtamiyor çekingen bir davranış sergiliyor dediğim gibi sadece yetiştirilme tarzımız dan kaynaklı bizlerden bir Avrupalı kadınin gösterdiği davranışları beklemeniz de saçma oluyor Türkiye'de her istediğini yapabilme gibi bir özgürlük sunulmadığı için kadın ya bu duygularınu hiç yaşayamıyor ya da gizli saklı yapnaya çalışıyor bu bizim değil toplumun bize giydirmis olduğu bir kılıf aslında... Yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋
- +1 yıl
Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir sayın borsacı beyefendi 😂😂
+1 yılİlişkide bencil olmamak gerek. İlk olarak karşındaki partnerini memnun etmen gerekiyor. Birde sınır koymayacaksın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu olmaması
Yanlış zaman
Mekan
Alkol
Konsantrasyon eksikliği
Bireysel performans00 Yorumla Genelde beklentinin bir birbirine uymaması ve çok izlenen malûm filmler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇiftin birbirini anlamaması ve çeşitli fizyolojik ve psikolojik etmenler.
00 Yorumla
+1 yılsenin gibi bi hatun olursa ten uyumu hikaye sabahlara kadar bambam balıketli lolita...
00 Yorumla
+1 yılistemeden yapmak erken bosalma hoslanmadıgın bir beden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılKonsantrasyon bozukluğu, yanlış pozisyonlar, acelecilik
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sebebi pskolojik olur bnce
ya da uyumsuzluk
00 YorumlaErgen gelmek ve arzulamamak olabilir böyle bişey mi yaşadın
016 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak soruyorum neden hep aradığımı bulamadım deriz ya da daha çok beklentiler içine gireriz aslında tam olarak aradığımız istedigimiz şey nedir. Bunların cevabını bulmak istiyorum.. yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
burada konu benmiyim peki aslan parçası 🤗
- +1 yıl
Ben rahatsızlığımi dile getirmedim sadece genel bakış açısı olarak soruyu sordum sizde yorumunuzu yapmışsınız teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
😂😂ordan cokmu belli oluyor yaa 😂
- +1 yıl
Olursun inşallah reiss 😂🤣 değil arkadaş yoluna yoldaş bile olurum agaa 😂😂
- +1 yıl
Aslan parçası arkadaş olduk işte konuşuyoruz yaa 😂
- +1 yıl
Aşk olsun burası özel degilmi şimdi 🤣😂
+1 yılBende cinsellik falan yok hanımefendiciği tık yok. onun için takmıyorum öyle şeyleri🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu yoktur
06 Yorumla- +1 yıl
O zaman ten rengini degistireceksin reiss 😂😂
- +1 yıl
Rengi mi🤣🤣
- +1 yıl
Evet 🤣🤣 baktin ten uyumu yok ten rengini degistireceksin agaa 😂🤣
- +1 yıl
Anladım knk büyük düşünmekte fayda var🤣
- +1 yıl
😂😂 dimi ama 😂😂
- +1 yıl
Hahhah zevkler tartışılmaz:))
+1 yılLibido düşürücü unsurlar..
013 Yorumla- +1 yıl
Libidoyu düşüren başlıca unsurlar nelerdir peki aslan parçası 🤗
- +1 yıl
Güzelim hangisinden başlasam temiz olmamak leş gibi kokmak.. bunlar önemli şeyler karşındaki kişinin bakımlı olması gerekiyor sağlam seks için 😉
- +1 yıl
Stres , ten uyumu , karşındaki insanın motivasyonun düşük olmasi , çekingen tavırlar, bencil olması enpati kuramamak , yorgunluk , vss bunlarda başlıca sebeblerdendir
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim..🤗
- +1 yıl
Evet senin dediklerin de var tabi.. rica ederim güzelim başka öğrenmek istediğin varsa yazarsın. Ok
- +1 yıl
🤗🤗🤗
- +1 yıl
Görüşürüz 😉😅
- +1 yıl
Nerde 😂😂
- +1 yıl
Nerde istersen 😂
- +1 yıl
Sorularda görüşüyoruz işte 😂😂 yeterli bence aslan parçası 🤗
- +1 yıl
Bunlar yetmez koçum benim 😂😂
- +1 yıl
Sende az hınzır değilsin hee 🤣🤣
- +1 yıl
Noldu ya prenses 😂😂
+1 yılOoo mübarek cinsellik önemli tabi😀
02 Yorumla- +1 yıl
Mübarek tabiki önemli oda doğanın bir kanununu sonuçta benim sorduğum mutsuz bir birleligin sebebleri nelerdir?
- +1 yıl
istenmeyen evlilik. Sonrasında maddi durum.
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Başarısız derken nasıl yani
01 Yorumla- +1 yıl
Mutsuz cinsel bir birlikteliğin sebebleri
+1 yıltecrübe ve ruha dokunmayı bilmemek..
024 Yorumla- +1 yıl
bence mutsuz ilişkinin temel sebebi anlayış ve hoşgörünün olmamamsı veya kısaca empati yoksunluğundan..
- +1 yıl
👏👏👏 kesinlikle çok doğru buda mutsuz bir ilişki yaşanmasına sebep oluyor.. sende az hınzır değilsin hee sayın hocam 🤣😂😂
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
rica ederim ne demek.. temel mutsuzlık sebebi karşının ne istediğini bilmemek olduğu için ruha dokunmak çok önemli..:))
- +1 yıl
Aynen öyle kadınların ruhuna fısıldayan adamnnn 🤣😂
- +1 yıl
estağfirullah o kadar da iddalı değilimim ya.. sende ne yaptın beni..:)
- +1 yıl
🤣🤣🤣 seni yucelttim sayın hocam
- +1 yıl
teşekkürler ama yüzeltilmesi gereken sizsiniz..:)
- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teşekkür ederim yinede 🙏
- +1 yıl
ne demek efendim..:).. zaten sizide sadece yorumlarde sorularda görebiliyor sohbet edebiliyorum..:))
- +1 yıl
😂😂 başka ne görücektin ki sayın hocam 🤣
- +1 yıl
görmek derken yanlış oldu galiba sohbet muhabbet etmek arada konuşmak demek istedim..:))
- +1 yıl
Bende öyle düşünmüştüm sayın hocam 🤣
- +1 yıl
😅😅😊ee nasıl ulaşacağım sana o zaman 😉😉
- +1 yıl
Ben sana duman yoluyla haber salarim 🤣😂
- +1 yıl
Allah aşkına ya yani sohbet muhabbet etsek olmaz mı 😊😊
- +1 yıl
Ediyiruz ya işte sayın hocam 🤗
- +1 yıl
Burada ne kadar edebiliriz ki sadece soru olunca yorum olarak..😊😊 ne bileyim sabah bir günaydın arada konuşmak gibi demek istediğim yoksa sorulara yorum görüş elbette
- +1 yıl
Günaydın dersin sayın hocam 🤗 sıkıntı yok
- +1 yıl
Buradan konuşuyoruz iste yeterli bence şu an
- +1 yıl
Elemeye ama siz ne demek istediğimi anladınız ama saygı duyuyorum kararınıza 😊
- +1 yıl
Günaydınlar :)
- +1 yıl
Sizede kocaman günaydın sayın hocam 🤗
- +1 yıl
teşekkürler..:)) neşeli bayan..
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir başarısızlık mesela🙄
04 Yorumla- +1 yıl
Mutsuz bir cinsel birlelik ten bahsediyorum genel olarak soruyorum bu soruyu neden aradığımı bulamadım deriz ya da daha fazla beklentiler içine gireriz aradığımız şey tam olarak nedir?
- +1 yıl
Çoğu zaman dış görünüş beklentiyi yükseltiyor. Seksi giyinen birinin yatakta çok pasif durması gibi
- +1 yıl
😂🤣 aynen öyle oyuzden denir hiç bir şey göründüğü gibi değildir icergini bilmediğin her şey gözüne hoş görünebiliyor... Yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim iyi günler
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılKarsilikli istekler ve arzular
00 Yorumla Güvensizlik, fazla heyecan,
00 YorumlaKişinin kendisini ve karşısındakini tanımaması
00 Yorumlauyumsuzluk, ereksiyon sorunu, isteksizlik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıluyumsuzluk egoistlik
00 Yorumla
+1 yılSitres
10 Yorumla
+1 yılOlgun ve tecrübeli erkekle olmamaktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılUyumsuz partner.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzel anlatırım istersen
00 YorumlaAslında tek sebebi vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kez kasılma utanma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Özgüven düşüşü
09 Yorumla- +1 yıl
ya da karşı tarafı anlayamamak ve enpati kuramamak da başlıca sebeblerden olabilir... Yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
Ço teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
Evett gülüm
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏
+1 yılBencillik
03 Yorumla- +1 yıl
Belkide karşındaki insani anlayamamak enpati kuramamak başlıca sebebkerden olabilir... Yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
Evet aynısı dediğim maalesef böyleleri çok.. rica ederim
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılPartnerler.
01 Yorumla- +1 yıl
Neden partneler peki? Neden aradığımızı bulamadım deriz ya da daha fazla bir beklenti içine girip mutsuz oluruz cinsellikte aradığımız şey tam olarak nedir?
+1 yılUyumsuzluk ve bencillik
00 Yorumla
+1 yılÇok mu tavuk yiyor
01 Yorumla- +1 yıl
😂🤣 kim
+1 yılAcele davranmak
00 Yorumla
+1 yılSence
00 Yorumla
+1 yılOral yapılmalı
00 Yorumla
+1 yılİşlevsiz