Bakireliğimi henüz reşit değilken bilinçsizce kaybettim o kişi beni sevmiyordu. Sonrasında iç dünya olarak travmalar yasadım o kisi baskasıyla uzun iliski içerisine girdi.
sonra 3 kisiyle sevgili oldum onlardan hoslandım 3 kisiylede hemen sevgili olduğum gibi yasamadım onlarda yine belirli zaman sonra baskalarını tercih ettiler beni sevmediler güzel kızım ağzım laf yapar çekiciyimdir dısarı çıktığımda bile mekanlarda tanısta teklifiyle sık sık karsılasırım. Bunlar haricinde flört olup bakireyim dediğimde oldu ama her sekilde hiçbirisi yapsak da yapmasak da değerimi bilmedi o yüzden yapayalnızım benimde basım okşanılsın istiyorum. Ömür boyu yalnız mı kalıcam ben nerde hata yanlış yapıyorum kisilik ve dıs görünüs olarak da inanın bir problemim yok eli yüzü düzgün ve çekici bir kızım.
+1 yılhatam nerde bu kadar çok hata yapıyorum demişsin aslında hatanda sorunun cevabının içinde insanlarla bu kadar haşır neşir olmanda ağzının laf yapmasından çevrendeki insanların kalabalık olmasından erkeklerle çok samimi olduğundan kendindeki sınırını çizememekten o sınırı geçmelerine izin vermenden. mutluluğuna hepsi engel olmuş demiycem mutluluğuna sen engel olmuşsun güzelim
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlarda haşır nesir olduğumu nerden çıkardın arkadas olarak bile erkek arkadasım yok
- +1 yıl
haşır neşir olmaktan kastım neydi? insanlarla kolayca samimi olmandan ağzının laf yapmasından konuşurken insanlarla direk normal sohbet edebilmenden bahsettim bunlar da haşır neşirlik hani eğer haşir neşir olmasaydı kimse değerimi bilmedi demezdin bi kere bunu diyebilmen için o kadar insanla konuşmuş olman lazım ki buda öyle yapar kötü bir şey demedim hatan burada demek istedim davranışın güzel ama insanlar değil güzelim
En İyi Cevaplar
O erkeklerin sülalesi bakire sanki
Bakire olsan da olmasan da benim için bir şey değişmezdi değeri bilinir
Sanki dünya çok temiz, insanlar daha da temiz bakire olmayan aranıyor
Belki bakireliğini istemeden kaybetti biri tecavüz etti, zorla kaybetti sen bunu akıl edemiyorsan temiz kız arama kardeşim "Sen kirlisin demiyorum, sen temizsin" kirli kadınlar size ters gelir00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. arabası olan güzel kardeşim tipli erkekler yerine daha adam gibi adamlar ile takılırsan meslegi yerinde olan bir hobisi olan genel kültürü olan... böyle erkeklerde bu tadı alrısın onlar senin başınıda okşar sana yemekde hazırlar saclarını da tarar oturup filmde izlersin bir sahil kenarında gun batımınıda izlersin.. digerleri ile arabada gün batımına gidip arka koltukta sever
00 Yorumla
Sen cinsellik olayına takmışsın. Kullanıldığını düşünüyorsun bunu çıkar aklından. Benimde bir sürü kız arkadaşım oldu hepsiyle ayrıldık ne yani kullanmış mı olduk. Doğru biri denk gelmemiştir takılma bu kadar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılHayat bu geçinden verir en iyisini verir erkeninden verir toksikini verir. Ya da tam tersi.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok korkuyorum çıkar dimi karsıma iyisi :(
- +1 yıl
İlla ki daha gençsin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmayınca olmuyor bu isler kader kısmet işi. Söyle düşün kimi insan başarı kimi insan para kimi insan aşk peşinde koşar vs vs ve herkes istedigini elde edemez. Herkesin istediği olmuyor bu hayatta. Keyfini çıkarmaya bak bu hayatın
00 Yorumla
+1 yılEli yüzü düzgün ve çekici olmanın neden herşeye yetecegi dusuncesindesiniz anlamıyorum. Millet kafayı takmış dış görünüşe.
01 Yorumla
Soran+1 yılKarakterimin iyiliginden de bahsettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de evlenmeyi çok istiyorum ama aday bulamıyorum. Maalesef ben de bakır değilim. Evlenmeyi sevip sevilmeyi baba olmayi cok istiyorum. Evlilik öncesi hiçbir şekilde cinsel ilişki talep etmem. Ima bile etmem Istersen tanışabiliriz.
00 YorumlaKendini geliştir. Bekaret çok göreceli bir kavram bu devirde kimse kimsenin ne olduğunu bilemez ki. Şu devirde önemsiz güven önemli güven.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba bekâret değil önemli olan sadakat değer vermek değer görmek birlikte güzel vakit gecirebilmektir. Bekaretin icin boşuna kendini üzme bence
00 YorumlaBunun bakeretle alakası olduğunu düşünmüyorum kendini ya da çevreni değiştir. Ya aynı rol insanların içindesin ya da onları tercih ediyorsun.
00 YorumlaDemek ki yanlış insanlarla ve ortamlarda takılıyorsun kanka
00 Yorumla
+1 yılBuyur yaz konuşalım dertleşelim ben insanlığına bakarım geçmişin beni ilgilendirmez
00 YorumlaVakti gelmeden çiçek açmaz. Zamanı vardır, kendinizi böyle duygu girdabına sokmayın. Yaşamaya devam.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDerdini anlatirken defalarca cekiciyim guzelim dedigin icin.
00 Yorumla
+1 yılBakire olmayan sevgilileriyle seks yapan insanla olmam
00 YorumlaGerikafalılar bunu sorun eder. Boş ver sen seni seveni bekle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz dertleşmek istermisşn böyle kafanı yorma lütfen
20 YorumlaNasil mantik seni sktiler diye kolen mi olmasi lazim erkeklerin
00 Yorumla
+1 yılBelki de çok sevgi muhtacı gibi davranıp kaçırıyorsundur?
01 Yorumla
Soran+1 yılBuna katılabilirim evet nasıl davranmalıyım
+1 yılDeğerimizi kim biliyor ki tatlım ☹️
21 Yorumla
+1 yılEn büyük hatanı bakireligini kaybederek yapmışsın
05 Yorumla
Soran+1 yılPişmanım evet reşit değildim.
Soran+1 yılAma bakireyim desem de yine çekip gidiyorlar
- +1 yıl
Ben sana bir şey diyimmi kimseyi kandırma sakin ve seni bakire olmadığı bilip kabul eden çıkabilir ama o da bakır değildir söyleyeyim çok kişiyle yapmışsınızdir muhtemelen o yüzden hatalarınızin bedellleri olacaktır
Soran+1 yılHayır bakire olmadığım halde 5 parmağımı geçmedi iliski yasadıklarım
- +1 yıl
Çok azmis gibi anlatma bence öteki tarafı da düşün derim
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aynı korku bende de var cesaret edemiyor denemeye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekaret önemli değil karakter önemli şansın iyi gitmemiş kaç yaşındasın nerede yaşıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBenim kadin versiyonum varmis ya la
00 Yorumla Doğru insan çıkmamiş olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence yanlış adamlar senin ilgi alanına giriyor.
00 Yorumla nasıl birini arıyorsunki
00 Yorumla
+1 yılHiç merak etme karşına çıkar o kişi.
00 YorumlaSakin ol hemen umutduzluk niye
00 YorumlaDüzgün biri cikmamis karşına ama çıkar yani
00 Yorumlaher şey gönlünce olur umarım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nedir sevgili ilani mi bu? :)
00 Yorumla
+1 yılSenin sağlamuerkeğe ihtiyacın var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekaret ile mi ilgili sence
16 Yorumla
Soran+1 yılNeyle ilgili olduğunu bilmiyorum
Soran+1 yılSence
Cevap sahibi+1 yılBen de bekaretimi kaybettim. Sonraki sevgililerimle o rahatlıkla dah rahat birlikte olduk. Bilmiyorum kullanılmış gibi de hissediyorum ama biz de istedik sonuçta
Soran+1 yılAma hiçbiri sahip çıkmadı bak bir yıldır ihtiyac hissetsem bile öylesine cinsellik yasamıyorum niye böyle anlamıyorun
Cevap sahibi+1 yılNası yani sadecee cinsellik için biri bulursun bence ya
Soran+1 yılÖyle bulunuyor fakat ben o yapıda biri değilim duygusuz zevk için yasamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer önüne gelene veriyormuşsun be sende suc
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire değilsen kim ne yapsın seni
00 Yorumla
+1 yıltamam anladık bakire değilsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılDertleşmek istermisin
00 Yorumla
+1 yılHayattan zevk almaya bak kullanılma kullan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değersizsin zaten
00 YorumlaDertlerini dinlerim
00 YorumlaDoğru zamanı bekle
00 Yorumlakimse bilmiyorki bunu yoksa actin baktilarmi
00 Yorumla
+1 yılYapma yaaaa
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri