Komik gelebilir ama penis görmeye korkuyorum hatta bakamıyorum bile napicam
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorkularınızla yüzleşmeniz gerekiyor. yapay penis alıp inceleyin , kullanın. evlendiğinizde sıkıntı olmaz.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapay penisin damarlı olanlarını almayın. evlendiğinizde alışkın olduğunuz penis tipini göremeyebilirsiniz. :D Eig için teşekkür.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Kanka seni alan yandı. Gel birlikte aşalım bunu 😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Korkunu yenene kadar vericeksin yapcak bisi yok
Var mi yardim edicek biri cevrende00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBebekken baban banyodan çıkarken sîkîni kapatmıyormuş demek bu ilerleyerek hastalık yapmış sende.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. şimdilik fobin olabilir dikkat et ilerde hobin olmasın 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe gibi bir korku peki nasıl girecek flan mı yoksa çok farklımı geliyor sana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAhhshsjsjwj bende öyleyim ya görünce elim ayağım titriyo korkuyorum
021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVallaha öyle değil. Gerçekte hiç görmedim zaten sadece fotoda
Cevap sahibi+1 yılAllah var ne isteyerek videoya baktım ne de fotoya falan isteyerek bakmadım snapleri açarken bir kaç defa denk geldi çom itici bir andı😂
Cevap sahibi+1 yılÜç hayırla uğurlandınız şansınıza küsün😃
Cevap sahibi+1 yılHahaha çabanızı takdir ediyorum ama cinsellik zamanı gelince olur. Onun için de aşık olup evlenmek lazım. Aşık olma işi tamamlandı. ben kalbimi çoktan mühürleyip kapadım yaniiii😄
Cevap sahibi+1 yılAllah sahibine bağışlasın dileklerimle..
Cevap sahibi+1 yılDelikanlı kız ihanet etmez 😂 eyşan değil, elifiz.
Cevap sahibi+1 yılBen kendime bakarım, ihanet şerefsizliktir
Cevap sahibi+1 yılElif hiç bir zaman aliyi unutmadı, polatın yanındayken bile aliyi sayıkladı. Düşünsene sevdiğin kişinin başkasının adını gözlerinin içi gülerek sayıkladığını? Çok kötü bir his yani.. ama ali de ölmüştü napabilirdi yoluna bakıcaktı. ona rağmen unutmadı. Zaten polat, ali olmasaydı elifin böyle ali ali demesine tahammül edermiydi😃
Cevap sahibi+1 yılNeyse ne bee elif değiliz sonuçta ama misal verdim😄
Cevap sahibi+1 yıl😂sitede abaza kız dolu be banamı denk geldin hadi eyvallah kendine iyi bak
+1 yılHiç güleceğim yoktu 😂
00 Yorumla
+1 yılNuri Alçoo Derki Alışırsın Gülüm
00 Yorumla
+1 yılBişe yapmaz y
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri