Monotonlaşan, sıradanlaşan bir ilişki çiflçtlerin en büyük sorunu oluyor. Rutine bağlayan kopmalara, ayrılıklarada neden oluyor. Sizce cinsellik kurtarır mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Monotonlaşan, sıradanlaşan bir ilişki çiflçtlerin en büyük sorunu oluyor. Rutine bağlayan kopmalara, ayrılıklarada neden oluyor. Sizce cinsellik kurtarır mı?
Bir ilişkide cinsellik olması yetmez sevgi ve ilgi de olmalı sadece cinsellik için evlenilir mi? Hayır evlilik dediğin beraber aile kurmaktır beraber mutlu bir ömür boyu yaşamaktır ilişki de aynı şekilde şimdi ki zamanın kız erkeği ilişki de cinsellik yaşıyor evliliği beklemiyor ne aceleniz var anlamıyorum ki 🤷♂️
En son gün bile beni çağırdığımda ki orada öylece yarı çıplak uzanmış bekliyordu yine de gitmedim. Çünkü değiştirmeyeceğini biliyordum sadece erteleyecekti.
Hiçbir şey bir ilişkiyi tek başına kurtarmaya yetmez.. İlişkiye zarar verir tutuyorsa..
Evin kapısı var; penceresi yok.. Halısı var; koltuğu yok gibi..
Duygusal olarak kendine bağlayamadiysa ne cinsellik ne baska bisey kurtarabilir bi ilişkiyi bedeniyle kendine bağlamaya çalısmantansa duygusal olarak kendinize bağlanırsa bırakmaz zaten😌
Cevap
12Cevap
Kesinlikle hayır. Temel unsurlardan biri olabilir ama asla ilişkiyi tek başına cinsellik yürütemez.. Keyifli günler..
Kurtarmaz
Sorun seks ise kurtarır, koklaşarak değil konuşarak hallolması gereken şeyler varsa maalesef...
Iliskinin "monotonlasmasina" neden olan konuya gore degisir.
Bu monotonlugun nedeni eksik olan cinsellik degilse, nasil tek basina "sevgi" bir iliskiyi kurtaramazsa, tek basina cinsellikte iliskiyinin kurtarilmasina yetmez.
Onemli olan ahenk!
Son raddede kurtarmaz ama monotonlukta kurtarır
Hayır kurtaramaz bence seksten daha iyi şeyler var yani
Bi sure kurtarabilir bellki
Hayır yıkılmaya başlamış bir ilişkiyi kurtaramaz
Denemeye değer
Yani tabiki renklendirmek önemli
Güzel seks bağlar
Bence evet
Belki
Belki
ipten alır